Šta je novo?

Deus Ex: Human Revolution

Svaki takeout trosi baterije. To mi se ne svidja. Hoces da prodjes stealth i onesvestis 3 coveka i ostanes na poslednjoj "crti". Ako je tako onda cu nevidljiv da proletim pravo kroz obezbedjenje.
Ostatak mi je skroz ok i deluje kao odlicna igra.

Poslednja izmena:
Ok je ovo sa trosenjem baterija (sigurno ce ubaciti neki upgrade modul za povecanje kapaciteta). Nego na ovom filmu mi se ne dopada to sto se on na 6:42 sakriva iza zida, a cuvar ga gleda i stoji mirno (na svako neobicno ponasanje NPC treba da odreaguje). Treba da uvedu tezinu za svaki predmet i koliko stvari moze da se nosi.

Poslednja izmena:
Pošto se radi u prequelu sasvim je normalno da je tehnologija koju koristi Adam mnogo primitivnija od onoga što ima u sebi JC. Tako da takve zezancije kao to sa baterijom su zapravo dobra stvar. Naravno to je bitno samo nama koji smo igrali prvi deo, ovi novi očekuju maksimalno strimlajnovan juser ekspirijens.

Ovo je odlicno, zaista. Svidja mi se fora sa baterijom, tera te da obratis paznju na stil igre. Manje-vise ovo je ok (sem zutila ali to smo apsolvirali).

Meni je potpuno nelogicno da 2 koraka sunjanja i zavrtanje vrata cuvaru oduzimaju energiju. Sa druge strane bas mi se svidja sto su baterije auto recharchable dok ih ne potrosis do kraja kada ti trebaju nove.

Meni je potpuno nelogicno da 2 koraka sunjanja i zavrtanje vrata cuvaru oduzimaju energiju. Sa druge strane bas mi se svidja sto su baterije auto recharchable dok ih ne potrosis do kraja kada ti trebaju nove.

Pa i u crysisu su baterije u cloak rezimu isle kao lude kada se kreces ;)

Sto je nelogicno? Neke augmentacije prosto traze dodatnu energiju iz baterija.

Pa ok je za rusenje zida, ali ne i zavrtanje vrata koje moze da uradi i bez augmentacije. Ili obicno udaranje. Ako ne uradis takeout nego se pobijes sa nekim i prebijes ga onda se ne trosi baterija, a ako isto to uradis uz filmic onda se trosi baterija. Ili ako vec augmentacija trosi baterije onda lepo uzmes noz i probodes nekoga ko covek. Da sam ja ubica sigurno ne bih trosio baterije za takve stvari nego bih stedljivo poklao svakoga.
Mozda ako bi ubacili efikasnost poteza. Npr, 100% kill chance (oni skriveni nozevi ili sta vec) da koriste bateriju, dok neki potezi/udarci ne bi koristili bateriju, ali bi bili manje efikasni i imali mogucnost da zakazu, odnosno da zrtva prezivi ili ostane pri svesti.

Poslednja izmena:
bicu prijatno iznenadjen ako ovo bude icem valjalo, jer kada vidim predstavljanje fps igre na dzojpedu mnogo toga mi bude jasno

Ja sam prešao onu leaked verziju i sviđa mi se... ima šmek jedinice.

Novi snimci se samo redjaju. Ovaj je o okruzenjima u igri.

[youtube]xF8jpTcSRUk[/youtube]

Bliska budućnost. Odličan viral btw, produkcija na nivou:)

Poslednja izmena:
I sarif industries sajt je kao hakovan. Moguce je i dalje gledati sve kao ranije, ali na glavnoj strani ima par porukica

not_awesome_smiley.png

Lozenje!

Au Mileeeee !!! :zgran:

Strava :)

Još mesec dana. Po svemu sudeći izgleda da ću morati da poližem sve što sam is*ao na početku ove teme. Ali nema veze, konačno jedna dobra igra je vredna toga :)

:d:laugh: Moram priznati da nisam imao velika ocekivanja, nadam se da cu se prijatno iznenaditi. Nisam cak hteo ni ovu procurelu betu da probam

Trebao si, budi lepa sećanja :)

Ja imam vrlo malo nade za ovu igru.

Poslednja izmena:
Ja imam vrlo malo nade za ovu igru.

Neznam na osnovu cega leak je izasao gde lepo mozes istestirat igru kao da je final... po nicemu ne zaostaje za duex ex 1, moze jedino da bude glavna prica kraca i manji broj misija sto i nije lose, jer je meni dues ex negde posle polovine postao malo dosadan (mislim misije) a i stvarno je predugacak...

Konačno si otkrio svoj pravi identitet. Ti si Qzma in disguise :D

On je prvi od koga sam čuo da mu lik smeta. Nije ni meni naročito simpatičan ali se hvatate za sitnice. Da će biti strimlajnovano verovatno hoće ali da će biti XYZ puta bolje od današnjih hitova i to hoće.

Nisam bas sve ovo pratio kako treba, Aj da mi neko kaze koja je to Engine i da li se planira neki mod-tools.

Ili da se zagreje ovime pa onda da predje na original koji je zapravo sequal.

Nazad
Vrh Dno