Šta je novo?

Desktop Mod (2010)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

@OCz :| auuu vrh!
daj te ikonice foldera :D
napravi neki transformation pack i davaj :D

hvala te sam trazio :))
edit: samo josh folder background kako da promenim? skinuo sam folder back. changer,ali ne radi na x64 W7 :(

Poslednja izmena:
Nije identican:trust: A zasto ti je ta razlika nepremostiva?

Ovaj rainmeter me izludjuje :mad:. Neznam kako da stavim skalu za mrezu, i za popunjenost ostalih hard diskova. Za mrezu bih voleo onako kao kod Kidence-a za opterecenja jezgra, a za particije standardno. Pa ako neko moze da kaze kako, bio bih mu mnogo zahvalan.
Evo trenutne situacije:

Prilozi

• desktop proggres.jpg
    desktop proggres.jpg
    94.8 KB · Pregleda: 117
Desni klik/configs/gnometer/disk/2disk.ini
Isti postupak i za mrezu.
Nego moze i meni mala pomoc?Kako maknuti recycle bin,kako ubaciti ikonice koje je uploadovao OCz(Win7 32-bit) i kako promeniti taskbar(recimo da bude kao kod OCz).
Potpuni sam noob sto se ovoga tice,pa bi opsirnije objasnjenje postupka dobro doslo.

Ovaj rainmeter me izludjuje :mad:. Neznam kako da stavim skalu za mrezu, i za popunjenost ostalih hard diskova. Za mrezu bih voleo onako kao kod Kidence-a za opterecenja jezgra, a za particije standardno. Pa ako neko moze da kaze kako, bio bih mu mnogo zahvalan.
Evo trenutne situacije:

Kada otvoris Edit Skin promeni u kodu slovo za ostale disove. Posto on za sve diskove koristi isto slovo, ili mozda ne - ali to nisu slova koja si ti odabrao svoji diskovima, kapiras ?
Ovo za mrezu ja nisam najbolje razumeo sta je tacno problem. A i zavisi kakav je skin u pitanju.

Desni klik/configs/gnometer/disk/2disk.ini
Isti postupak i za mrezu.
Nego moze i meni mala pomoc?Kako maknuti recycle bin,kako ubaciti ikonice koje je uploadovao OCz(Win7 32-bit) i kako promeniti taskbar(recimo da bude kao kod OCz).
Potpuni sam noob sto se ovoga tice,pa bi opsirnije objasnjenje postupka dobro doslo.

Desni klik pa Personalize. Gore levo ces imati "Change desktop icons" opciju, dalje ce ti biti jasno.

Ja sam koristio TuneUp Utilities, ali takodje mozes da ih ubacis na klasican nacin: desni klik na folder > customize > change icon.

http://forum.benchmark.rs/showpost.php?p=2084898&postcount=91

Eo i ja da se prikljucim.

Vrlo sam blizu savrsenstva :) Jos samo da mi neko kaze kako da promenim ovu ikonicu za foldere sto je dole u taskbar-u. Nigde ne mogu da nadjem kako. Preko icon packager-a je nema, a ne znam gde da je trazim dalje...

ovi gadgeti mi odudaraju debelo, ima li neko predlog kako da rešim to?

Imam rainmeter, ali mi je totalno konfuzan... :p

Sto se tice taskbara nije mi problem centriranje ikonica(mada doci cu i do toga,bice mi koristan onaj savet),vec njegovo menjanje,ovako bas odudara od ostatka pozadine.

Aha, pa to je skin tj. visual style. Potrebno je da skines UxStyle pomocu koga ces da zamenis originalne Windows fajlove sa modovanima - mislim da je ovo samo installer koji sve sam radi.

Zatim ovde imas veliki izbor visual style-ova koje mozes da koristis. Ubacujes ih u Windows\Resources\Themes. npr. ovaj moj visyal style je Nude. Njega bi znaci samo ubacio (folder i windows theme file) u onaj gore pomenuti folder i kliknuo na njega.

Sto se tice start dugmeta tj. orb-a. Ovde imas takodje solidan izbor pa odaberi neki - vecina su bmp file, a ne explorer.exe. Pa bi takve menjao/ubacivao pomocu Win 7 Start Button Changer 2.6 programcica.

Mala promena :)

Prilozi

• Jun.jpg
    Jun.jpg
    354.5 KB · Pregleda: 92
Hvala OCz,probacu ovo u nedelju kada budem imao malo slobodnog vremena.
:wave:

Trenutno stanje kod mene :)

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    454.7 KB · Pregleda: 105
videh da ovde ima zanimljivih ideja za desktop a moj me malo smorio pa bih da vas pitam...
Koliko ovi programcici za mod (koji verovatno vise u taskbaru) uzimaju rama, i koliko smaraju sistem ?

videh da ovde ima zanimljivih ideja za desktop a moj me malo smorio pa bih da vas pitam...
Koliko ovi programcici za mod (koji verovatno vise u taskbaru) uzimaju rama, i koliko smaraju sistem ?

Pa same teme za windows (u ovom slucaju win7 x64) bi trebalo da uzimaju isto koliko i default tema, dok rainmeter sa 5-6 upaljenih widget-a kod mene uzima 6mb ram-a :)

Evo finalne verzije. Bitnije mi je da je funkcionalno, nikakva egzotika me ne interesuje :)

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    293.2 KB · Pregleda: 154
Poslednja izmena:
Da li neko ima ideju zasto mi Rainmetar ne prikazuje download u uTorrent prozoru? Takodje nece gmail poruke da prikaze. Prckao sam po .ini, ali nista ne pomaze?

^
Isti problem sa uTorrent-om. Probao sam i seed i dl, ali nista se ne prikazuje na linijama u prozorcicu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno