Šta je novo?

Desktop Mod (2010)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
moze li mala pomoc, ne znam tacno na koji prevod mislis?! :-devil-::D

...
veseo - frolic
veseo - frolicsome
veseo - gamesome
veseo - gay
veseo - genial
veseo - glad
veseo - gladsome
veseo - gleeful
veseo - happy

nema tu "hm?", sve je jasno :) :)
salimo se malo, ipak, moramo malo da ti vratimo za ono "ovo je ono sto bi svaki Windows zeleo da bude" :)

btw... cestitam za 12000 postova :type:

nema tu "hm?", sve je jasno :) :)
salimo se malo, ipak, moramo malo da ti vratimo za ono "ovo je ono sto bi svaki Windows zeleo da bude" :)

btw... cestitam za 12000 postova :type:

Wow nisam ni primetio :) hvala :)

Možda nije potpuno adekvatna tema, ali mislim da ću ipak ovde dobiti najbolji odgovor, šta je po vama bolje - Samurize ili Rainmeter?
Sa Samurizeom sam ranije radio, ali je to bilo pre više od godinu dana.

Rainmeter :)

Poslednja izmena:
@ilidan

Aj ja cu da budem prvi... Daj pozadinu ;)

but it's Not Safe For... everything :D

imam samo 1080p

btw nije ilidan nego illidan :)

Poslednja izmena:
NSF ide na pozadinu moba :)

Sorry, nisam ni znao da postoji jos jedan il(l)idan :)

Kod mene neke minimalne promene ..

Zamenio bih ove ikonice sa Taskbar-a, malo sam trazio ali ne nadjoh bas nesto ...ima li neko neke za preporuku :) ?

(ne, to nije prirodno mesto gadgeta)

Work in progress. Malo AveDesk-a, ObjectDock-a... Mora da se resi quicklaunch, ikone na OD-u, sidebar... Ima sta da se radi... :)

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    130.5 KB · Pregleda: 171
Uradio! Hvala! Brzo i dobro programce! :wave:

Edit: Evo finalnog rezultata (izmenjena pozadina, drugi font i start orb).

Kako si povecao velicinu digitalnog sata i da li se mogu ikonice za vrijeme povecati!??

Kako si povecao velicinu digitalnog sata i da li se mogu ikonice za vrijeme povecati!??

Za sat: Otvoris Clock&Date-White.ini fajl i u njemu menjas odgovarajuce vrednosti. Za velicinu brojeva sata menjas FontSize u okviru "podnaslova" [MeterTime], za promenu velicine brojeva dana menjas FontSize u okviru "podnaslova" [MeterDate] i td... Pogledaj prilozenu sliku pa ce ti biti mnogo jasnije nego ovako napismeno :) Takodje korisne varijable su "x=" i "y=" koje menjaju polozaj datog elementa sata u odnosu jedan na drugi, tako da ih pomocu njega mozes pribliziti/odaljiti jedan od drugog.

Za ikonice za vreme: Pogledaj drugu sliku, sve sam objasnio na njoj:wave:

Prilozi

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    306.2 KB · Pregleda: 80
  • Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    293.3 KB · Pregleda: 54
Poslednja izmena:
Za sat: Otvoris Clock&Date-White.ini fajl i u njemu menjas odgovarajuce vrednosti. Za velicinu brojeva sata menjas FontSize u okviru "podnaslova" [MeterTime], za promenu velicine brojeva dana menjas FontSize u okviru "podnaslova" [MeterDate] i td... Pogledaj prilozenu sliku pa ce ti biti mnogo jasnije nego ovako napismeno :) Takodje korisne varijable su "x=" i "y=" koje menjaju polozaj datog elementa sata u odnosu jedan na drugi, tako da ih pomocu njega mozes pribliziti/odaljiti jedan od drugog.

Za ikonice za vreme: Pogledaj drugu sliku, sve sam objasnio na njoj:wave:

Zeko hvala mnogo. Tek sam juce poceo da se cimam oko ovog Rainmeter-a.
Kod mene je u pitanju ENIGMA MOXAWEATHER (3 DAYS) Horizontalno. Morat cu potrazim na njihovom forumu (rainmeter) kako da nabudzim vece ikonice.

ps Imam dva sata, dvoumim se koji da zadrzim?!

Prilozi

• wall-dark1.jpg
    wall-dark1.jpg
    231.8 KB · Pregleda: 100
  • wall-dark1b.jpg
    wall-dark1b.jpg
    237.4 KB · Pregleda: 104
Zeko hvala mnogo. Tek sam juce poceo da se cimam oko ovog Rainmeter-a.
Kod mene je u pitanju ENIGMA MOXAWEATHER (3 DAYS) Horizontalno. Morat cu potrazim na njihovom forumu (rainmeter) kako da nabudzim vece ikonice.

ps Imam dva sata, dvoumim se koji da zadrzim?!

Moj glas uvek ide digitalnim satovima za komp - nikada ne mozes da omasis u gledanju :D Za ruku pak, analogni je zakon ,)

Desktop za maj...

Prilozi

• Maj.jpg
    Maj.jpg
    193.8 KB · Pregleda: 118

nisam Marko, ali moze :)

klik!

Still work in progress, ali za sada ima (nadam se) nekog napredka...

Prilozi

• Capture1.JPG
    Capture1.JPG
    131.5 KB · Pregleda: 85
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno