- Učlanjen(a)
- 09.12.2009
- Poena
- 169
nema tu "hm?", sve je jasno![]()
salimo se malo, ipak, moramo malo da ti vratimo za ono "ovo je ono sto bi svaki Windows zeleo da bude"
btw... cestitam za 12000 postova :type:
Work in progress. Malo AveDesk-a, ObjectDock-a... Mora da se resi quicklaunch, ikone na OD-u, sidebar... Ima sta da se radi...![]()
Uradio! Hvala! Brzo i dobro programce! :wave:
Edit: Evo finalnog rezultata (izmenjena pozadina, drugi font i start orb).
Kako si povecao velicinu digitalnog sata i da li se mogu ikonice za vrijeme povecati!??
Za sat: Otvoris Clock&Date-White.ini fajl i u njemu menjas odgovarajuce vrednosti. Za velicinu brojeva sata menjas FontSize u okviru "podnaslova" [MeterTime], za promenu velicine brojeva dana menjas FontSize u okviru "podnaslova" [MeterDate] i td... Pogledaj prilozenu sliku pa ce ti biti mnogo jasnije nego ovako napismenoTakodje korisne varijable su "x=" i "y=" koje menjaju polozaj datog elementa sata u odnosu jedan na drugi, tako da ih pomocu njega mozes pribliziti/odaljiti jedan od drugog.
Za ikonice za vreme: Pogledaj drugu sliku, sve sam objasnio na njoj:wave:
Zeko hvala mnogo. Tek sam juce poceo da se cimam oko ovog Rainmeter-a.
Kod mene je u pitanju ENIGMA MOXAWEATHER (3 DAYS) Horizontalno. Morat cu potrazim na njihovom forumu (rainmeter) kako da nabudzim vece ikonice.
ps Imam dva sata, dvoumim se koji da zadrzim?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari