Šta je novo?

Demon's Souls

Ma ja sam i prosao kraj zmaja i ubio ga, samo koristis Water weil magiju.
False king smara sto ima Soul Drain, pa mi je uzeo 2,3 sl lvl-a.

Alo bre ljudi.. o cemu vi diskutujete... vam ovo prvi put da ste prosli pored zmaja? :laugh:

Nope... Drugi put... (vidis da sam na NG++ tako da sam morao bar 2x da prodjem tuda) Uvek ga ubijem tako da ne moram da se smaram posle... Samo mi je prvi put da me nije ni pogodio :)

@psiho
Za False Kinga samo me pozovi i sedi i uzivaj... Nece nas ni pipnuti, a kamoli da ti skine neki level...

BTW ima li nekih vesti za ono kamenje?

Ja sam za , jos mi skinuli 4 sl (sad sam 206) u pokusaju da dobijem PBST :d i da malo smanjim nivoe jer nikog zivog ne mogu da invade-ujem ni da se pridruzim online od visine nivoa (jednom sam bio sinoc summonovan u sat vremena i to oko 3 posle ponoci).

Ali dobro , skoro se sav crnim , mozda jos jedan bl. deamon.

Extra daj osvoji taj Foes Ring !!!

Pih , nisam imao srece , nikako da upadnem kao bl. deamon. Probacu veceras.

Al sam zato slucajno naleteo na ... :d a ne treba mi bas nesto tako da , spremite 2 Pure moonlightstone-a.

Prilozi

• 001.jpg
    001.jpg
    399.6 KB · Pregleda: 42
Ladno si nasao taj kamen ?! Koliko si puta grindao taj deo zivota ti ? :d
Ja mislim da ja imam jedan Pure Moonlightstone. ALi ti si 200 sl lvl, necemo moci da igramo coop!
Imas Pure Moon kod gecka u 3-2, kad kreneces iz one mocvare, posle black phantoma. Samo ga skines strelama.

Pih , nisam imao srece , nikako da upadnem kao bl. deamon. Probacu veceras.

Al sam zato slucajno naleteo na ... :d a ne treba mi bas nesto tako da , spremite 2 Pure moonlightstone-a.

Sad cu da pogledam... Videcu da u sledecih par dana malo levelujem da dodjem do 180 pa da probamo... Mozes onda meni da upadas kao BP :)

BTW koliko ti donosi ubijanje NPC-ova? Ja sam ubio Freke-a + pomocnika, Urbaina + oba pomocnika + Dirty Man-a i i dalje je white... A da, na pocetku sam ubio i Ostravu...

Sad cu da pogledam... Videcu da u sledecih par dana malo levelujem da dodjem do 180 pa da probamo... Mozes onda meni da upadas kao BP :)

BTW koliko ti donosi ubijanje NPC-ova? Ja sam ubio Freke-a + pomocnika, Urbaina + oba pomocnika + Dirty Man-a i i dalje je white... A da, na pocetku sam ubio i Ostravu...

Jel bar ostavio SAINT uRBAIN onaj prsten, Ring of Devout Prayer ? Kad si ga ubio naravno.

Aha... I Saint's Robes (ali to imam odranije) Bese tebi trebaju Friend's Ring i Devout Prayer?

Treba mi :
1.Dull Rat's Ring
2.Friends Ring
3.Foe's Ring
4.Ring of Devout Prayer

Kontam da imas sve te sem Foe's Ring, tu nam je jedina nada Markomaniax.

Ladno si nasao taj kamen ?! Koliko si puta grindao taj deo zivota ti ? :d
Ja mislim da ja imam jedan Pure Moonlightstone. ALi ti si 200 sl lvl, necemo moci da igramo coop!
Imas Pure Moon kod gecka u 3-2, kad kreneces iz one mocvare, posle black phantoma. Samo ga skines strelama.

Ux pa ne znam ali znam da je negde oko 2 000 000 soulova trebalo da ispadne.
Nisam koristio Sword of searching ali mi je luck malo dignut , mislim da je 27 , zato sto sam jedno vreme hteo da ga nabudzim zbog Blueblood sworda.
a to za pure moon znam ali me mrzi da se vracam a i zauzet sam zadobijanjem PBST :d

E pa mogli bi. Ako ne budem dotle uspeo da izdejstvujem PBST onda to dolazi u obzir definitivno. Jedini problem je tada sto bih ja morao da pobedjujem a nalazili bi se iskljucivo preko onog crvenog znaka (tada gubitnig gubi slvl a pobednik dobija soulove u iznosu koliko kosta slvl gubitnika).

Inace ubijanje NPCova ne donosi nista preterano , par hiljada po komadu + predmeti.
Jos uvek ih ne ubijam da bih pokupio sto vise od Mephistopelesa kada ga budem prizvao ;)

Meni je Luck 30 sad, ubio sam onog Skeltona 20 puta min. Nema jos nista od Pure.
Jel ti imas onaj crveni kamen sto ostavis da te neko pozove kao protivnika ? Eto ubijaj mene koliko oces da PBST, ja nemam taj kamen.

Markomaniax imas li ista viska souls od Boss-ova ? :)
Treba mi nesto od sledeceg:
1.Dragon God
2.Armored Spider
3.Maiden Astraea x 2kom
4.Old Monk

Meni je Luck 30 sad, ubio sam onog Skeltona 20 puta min. Nema jos nista od Pure.
Jel ti imas onaj crveni kamen sto ostavis da te neko pozove kao protivnika ? Eto ubijaj mene koliko oces da PBST, ja nemam taj kamen.

Imam, i mogao bih ali moras biti priblizan slvl :p da bi mogao da vidis taj znak... Ili mozda ne moras, nisam merio..

Mislio sam sta se dobija po pitanju ST... Ja ubih 6 komada i ostade White...

Znam na sta si mislio, ali mislim da to ne funkcionise tako.
prema PURE White -> Ubijas bossove, crvene demone...
prema Pure black -> Ubijas hostove, plave demone... (provereno , desavalo se da sam upao kod hosta sa jednim plavim demonom i ubio obojicu kada mi se ST pomerio na neutral sa skoro pure white-a).

potvrda sa wiki:
Towards Black

* Invade as a Black Phantom, kill host.
* Kill harmless NPC.
* Using Blue Stone in world 3, you will sometimes to be picked up by the Old Monk to be a Black Phantom, which will lower your CT. You can keep doing this as many times as you like until your CT is black and doesn't require the killing of NPC's, and is safer than invading with Black Stone. ( You may use the Black Stone in 3-1 to be summoned by the monk *Note that this does not mean you will be summoned by the monk the first try*, and do not have to wait to be summoned at 3-3. This has been confirmed by many players. )
o You can also "force" the Old Monk to summon you if you use the Black Stone in 3-3. You can use the stone in the small chamber at the bottom of the tower's steps, close to the Maneater Archstone, but you may have to move farther away from the Archstone if it doesn't let you. If the invasion fails, there was no player that you could challenge, but you can always try again.
o If summoned for the Old Monk, your tendency will only change if you actually kill the other player yourself. It's possible that the other player will die getting to you, and you can still receive the Monk's Head Wrappings if they do, but it won't shift your tendency.

Markomaniax imas li ista viska souls od Boss-ova ? :)
Treba mi nesto od sledeceg:
1.Dragon God
2.Armored Spider
3.Maiden Astraea x 2kom
4.Old Monk

Mislim da imam sve sem Dragon God koga sam slucajno potrosio pre neki dan jer mi trebalo 30 000SP da otkupim skill a mrzelo me da se vracam da farmam.
Provericu ujutru pa ti javljam.

Mislim da imam sve sem Dragon God koga sam slucajno potrosio pre neki dan jer mi trebalo 30 000SP da otkupim skill a mrzelo me da se vracam da farmam.
Provericu ujutru pa ti javljam.
Ok, fala !

Nisam siguran da Souls mozes da menjas :) Mislim da ne moze drop posto nije fizicki objekat... Ali, javite u svakom slucaju da li moze...

Hahah a ja mislio da ja prso sto se u jednom trenutku nasla 2 Lead DS :d

dobar je ovaj komentar koga sam procitao na strani:

My mother once said to me: "if only you put as much time into studying as you did into video games, you could cure cancer."

So going by that measuring stick, this dude would have cured every disease in space and time and still found spare millenia to bring about universal peace and harmony between man, nature, and non-sentient life like rocks, water and Al Franken.

Markomaniax aj odradi oruzje sa Pure Bladestone na max, ja imam 2kom na +4, ako oces da ti dam, ti samo ga odradi na +5 i da podelimo. Ja ne znam kako si uspeo naci Pure Bladestone, ja sam ubio onog na 4-2 vec 50 puta i nista. Ne mogu vise !
Nabucio sam sl, sad sam 185 lvl, tako da mozes da me pozoves u tvoj svet.
Vidim ni ti nisi odradio oruzje na max sa Marrowstone ? Ja nemam chunkova. :(

U stvari bilo sta od ovoga od vas dvojice ako imate viska bi bilo vise nego dobrodoslo:

1. Shrads, Chunks of Marrowstone
2. Chunk of Mercurystone (samo jedan kom :()
3. Pure Bladestone
4. Pure Clearstone
5. Chunks of Cloudstone
6. Chunks of Greystone

Sta mislite da kontaktiramo hrvate za Foe's Ring ? Ili ces ti Markomaniax da to odradis ?

Poslednja izmena:
Kog si ubijao? Onog na pocetku ili BP na kraju? (za to mora PBWT) Onog prvog sam ja ubio nekih 100ak puta na PBWT dok sam jurio Darkmoonstone chunkove i nista od Pure :)

Sto se ostalog kamenja tice, mozemo da se podelimo... Napisi koliko ti cega fali od kamenja pa cemo se razmeniti.. Ti odradi neke, ja cu druge i onda se razmenimo za oruzje... Evo moje liste:

1) 1 Pure Clearstone (zasad mi dobro ide sa spasavanjem glupog Ostrave, a probacu i na 2-3 sa CG i PBWT)
2) 1 Chunk Greystone (na 2-2 kod crva)
3) 6 Chunks Cloudstone
4) 6 Chunks Marrowstone
5) 2 Chunks Mercurystone
6) 1 Pure Bladestone

^Ovo sto si napisao ti fali ili imas viska ?

Prilozi

• 001.jpg
    001.jpg
    282 KB · Pregleda: 42
Wazi al aj veceras tamo oko 9.

Sat vremena sam cekao da me neko izazove ne onom crvenom znaku i smorio se ko zmaj...
Malo da iskuliram pa veceras.

BTW sto si bre trazio purebladestone pa rekoh da cu vam dati posto meni ne treba, jer ne jurim achievments. :)

Extra, taman sam i ja kuci oko 9h.
Moram i ja ovaj put da ubijem Maiden da dobijem taj crveni kamen.
Mozda i ja dobijem Pure Bladestone, poceo je crveni da deli chunkove ko sibice. :)

Eto vidis... kad pocne sa Uchigatanama blizu si ;)

Zapisao sam sta vam sve fali i dacu vam ono sto budem imao, a mislim da imam skoro sve.
Za pure bladestone se dogovorite posto imam samo 1.

E da i ne zaboravite 2 pure Moonlightstone-a :p

Dao mi je vec 10 Uchigatane i jos nista od Pure.
Ja cu ti dati moj Pure Moonlight stone, imam *** samo jedan, ako nadjes jos dacu ti, ne trebe mi. Ne znam jel Vampir ima jos jedan Pure.
Pure Bladestone ces dati meni samo da nabudzim oruzje na +5, a onda mi ne treba, dacu i njemu za trofej, a posle ako ti treba vraticu ti oruzje.
Kontam zasto oces Pure Moonlight oruzje jer ima Vampir, ima dobre osobine nema sta, ali ja igra sam North Regaliom. Mada planiram da probam sa 2 katane, ko samuraj. :d

Vidite sta sam nasao! :banana::banana::banana::bottle::bottle::banana::banana:
Inace drzao sam Sword of Searching stalno kao drugo oruzje, ne znam dal znaci, ali bitno da sam nasao, posle jedno 60,70 klanja sa Dual Katana Skeleton Black Phantom-om. Bem ga u ime bas ! :D

Prilozi

• Image0010.jpg
    Image0010.jpg
    332.2 KB · Pregleda: 36
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno