nIce Cream
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.11.2002
- Poena
- 650
Ja sam moj, jednostavno odvalio... Davno, pre jedno 7 godina.
Gedza je napisao(la):Evo i moje price:
posle par meseci citanja Foruma resim da se uclanim i ja pa probam prvo Misa, kako mi je inace nadimak celog zivota, server kaze zauzeto. Sednem i razmisljam koje umetnicko ime da si nadenem. Pogledam sve neki strani nazivi i sinonimi i odlucim da nadjem neki "najsrpskiji" izraz. Najsmesnije je bilo u pocetku kada me neko pozove od ljudi sa Foruma na fiksni i trazi Gedzu, a moji mu odgovore pogresili ste broj. :d
kUdtiHaEX je napisao(la):Da sam do sada lupao reckice svaki put kada je neko pokusao tom ili slicnom logikom da resi zavrzlamu oko mog nicka, mogao sam da nacrtam kineski zid u prirodnoj velicini :d
ZverBre je napisao(la):Cure su mi uvek govorile "maco ti si zver bre" otud nick. Mada moj prvi nick na forumu je bio puno ime i prezime pa su me banovali.Drugi nick bio mi je pravi nadimak pa me opet banovali
. Posto mi se opet sprema ban verovatno ce mi sledeci nick biti Poltron
![]()
Cuti bre , vidis da je postalo dosadno moram neku aferu da napravimbyMaX je napisao(la):Čekaj, sve ribe odreda su govorile tu istu stvar?
Si ih tako izdresirao ili si izlazio sa klonićima? Neće niko da te banuje...
kiza_m je napisao(la):PS Duce Draku = Idi dodjavola! (prim. prev.) :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari