Šta je novo?

Demistifikacija korisničkih imena

Ne volim cokoladu,i to od kad sam bio dete....zamislite 2-3 godine dete koje ne voli cokoladu!?
Ni sad kao konjina je ne volim,ali jedino Twix je cokoladna stvar koju mogu da zvacem,a da mi nije ruznog ukusa :)

P.S.I dan danas mi nije jasno zasto mi se cokolada ne dopada,ali jednostavno FUJ......ma ja sam blesav.......sigurno.......

Kad sam pri registrovanju utvrdio da je i treci nick koji sma hteo da upotrebim "zauzet" - odvalio sam naziv SW koji mi je u tom trenutku, ne znam ni kako ni zasto, bio pod rukom.
A dva su paradoksa: Freehand nikad, ali nikad, ne koristim; nijedan od usera koji su mi pred nosom "kaparisali" niskove nije aktivan na forumu!
A bas sam zeleo da budem kudtihaex! (ili tako nekako)

Poslednja izmena:
Ja sam zaboravio moju sifru pa sam otisao na burazerovu mali je Dusan '88.
i tako osta ja Duksa

Ja sam mali covek, pa je odatle sve nadalje logicno :p

Poslednja izmena:
Moram da priznam da je thread kewa :d !

Kad sam se registrovao na forum, to je bilo vece kad sam došao sa CS-a, kol'ko se secam. Tamo mi je nick bio samo "chase", znaci nije "kejs", nego "čejs", u prevodu sa engleskog "potera", ko ne zna. To sam furao jer mi je omiljeno bilo da prepadam kampere u mraku i da krecem u poteru za poslednjim (i uvek ga nadem u nekom budžaku sa 2 health-a :d ). Kad sam upisivao ime na forum, bilo mi je malo truba samo chase, pa sam roknuo i ono "thunder", došlo mi onako, a i lepše mi zvucala ta forma tipicne engleske složenice iz dve reci. Sve ostalo je istorija ;) .

P.S. Ja sam iz one grupe koja je dolazila na sajt od samih korena, a na forum po potrebi. Neko je dao link na Forumu PC, ili Mikro forumu, a ta dva su onda bili i-ha :) ! Problem je bio taj što sam imao P1 i 14.400 modem i stranica sajta mi se otvarala ravno 5 minuta, jer je IE skidao flash plugin. Kad sam prešao na Operu, problema nema. I bookmark u Operi datira od 21.06.2002 ;) ...

Poslednja izmena:
E, za moj ljudi uvek pogresno pretpostave :d

Evo i moje price:
posle par meseci citanja Foruma resim da se uclanim i ja pa probam prvo Misa, kako mi je inace nadimak celog zivota, server kaze zauzeto. Sednem i razmisljam koje umetnicko ime da si nadenem. Pogledam sve neki strani nazivi i sinonimi i odlucim da nadjem neki "najsrpskiji" izraz. Najsmesnije je bilo u pocetku kada me neko pozove od ljudi sa Foruma na fiksni i trazi Gedzu, a moji mu odgovore pogresili ste broj. :d

Gedza je napisao(la):
Evo i moje price:
posle par meseci citanja Foruma resim da se uclanim i ja pa probam prvo Misa, kako mi je inace nadimak celog zivota, server kaze zauzeto. Sednem i razmisljam koje umetnicko ime da si nadenem. Pogledam sve neki strani nazivi i sinonimi i odlucim da nadjem neki "najsrpskiji" izraz. Najsmesnije je bilo u pocetku kada me neko pozove od ljudi sa Foruma na fiksni i trazi Gedzu, a moji mu odgovore pogresili ste broj. :d

Cuti kume, barem ti nick oslikava karakter :d

Shto se mene tiche, ovako me je oslovio drugar posle pola litre tekile i filma "Takedown". Nema chovek veze sa kompovima, pa je malo pobrkao...

mene ortaci prozvali "bahati" pre jedno 10 god. vise se i ne secam zbog cega tacno, mada, kad razmislim malo, mozda i jesam bahate dispozicije.... :)
svakako je bolje od "smrdljivi seljak" kako su me zvali neko vreme zato sto sam obilnim prdenjem pravio cernobilj od nase zajednicke sobe na moru. :d

Posto cale nisam niti cu biti skoro da demisti(stabre?)fikujem i moj nick.

Prvi dan gimnazije, svi stojimo u holu i cekamo da nam neko kaze sta i gde.. I prilaze mi neka dva celava lika ( danas super ortaci naravno ) i jedan od njih pita "sta slusas?".. Ja mu kazem metal a on krenuo da urla deeeed ( kao dead - mrtav ) po celoj skoli. I tako je radio dve nedelje kad god me vidi i eto.. A onda su poceli i da mi tepaju pa sam otud ...

A duce draku ? Pa to bi bila jedna ne bas lepa psovka na jednom nepostojecem stranom dijalektu.. u slobodnom prevodu naravno .. i kosto je kutija ostao mistican necu ni ja sve da otkrijem. :banana:

Poslednja izmena:
gx - skracenica od graphiXtreme - tako mi je bio nick i tako mi se ranije zvala firma koju cu ponovo otvoriti...inace sam drzao i igraonicu "Xtreme" pa sam tamo u MP igrama samo dodao jos jedno "x" i otud "gx-x"

PS. Kutija - nije feeer ! :)

kUdtiHaEX je napisao(la):
Da sam do sada lupao reckice svaki put kada je neko pokusao tom ili slicnom logikom da resi zavrzlamu oko mog nicka, mogao sam da nacrtam kineski zid u prirodnoj velicini :d

A ne,ne...neko je vec postovao da je to trebalo da bude password!!
Ha! :bottle:

moj ima veze sa mojim prezimenom....
drugar je imao obicaj da kad god se sretnemo, umesto pozdrava kaze boggyman, my man...
jedan dan sam isao sa njim da otvorim nalog za net i tako to bi ...
nista drugo nije bilo slobodno i eto :D

Moj nick je po glavnom liku u seriji Pretender tj. po vrsti ljudi koji se kategorizuju kao pretenderi. uglavnom mnogo mi se dopao ceo koncept serije (koristi moc uma konstruktivno i dobro i pomazi ljudima ako mozes da im pomognes, a onaj ko to radi je odmetnik :) ). ako vec treba da napravim neku simboliku od nicka i eventualno alterego onda sam izabrao ovako a posto sam ja odavde onda je PretendeP a i svidja mi se vizuelna "simetrija" same reci.

Posto sam se oduvek divio Gladijatorima i Vikinzima, a Proximo je bio Maximusov mentor, eto i nicka!

Moj nick je star preko cetvrt veka :D

moj nik sam smislio(pokupio iz simpsonovih bolje reci) kad sam se pre jedno 5 godina nalozio na mirc ko mutav i ostade od tada gde god da se nik koristi
a sto se potpisa tice on potice iz jedne knjizice sa natpisima sa grafita. koji li ga je narkic smislio,svaka mu cast

Poslednja izmena:
ZverBre je napisao(la):
Cure su mi uvek govorile "maco ti si zver bre" otud nick. Mada moj prvi nick na forumu je bio puno ime i prezime pa su me banovali. :D Drugi nick bio mi je pravi nadimak pa me opet banovali :). Posto mi se opet sprema ban verovatno ce mi sledeci nick biti Poltron :)

Čekaj, sve ribe odreda su govorile tu istu stvar?
Si ih tako izdresirao ili si izlazio sa klonićima :D? Neće niko da te banuje...

Ja postavi tred a nisam se sam predstavio :d

Moj nadimak je nastao pre nekih 12 godina kad se na RTS-u emitovala neka crnogorska serija u kojoj je bio neki lenji crnogorski policajac po imenu Srga.
Mislim da je taj glumac glumio posle u onoj Policijskoj Audiciji ili kako se vec zove ona pozorisna predstava.

Uglavnom bila je fora da je u jednom trenutku rekao: "Nema tog zlocina koji ja ne mogu resiti, nezvao se ja Srga Robokap" :D

I sutradan dobi ja u skoli nadimak ni kriv ni duzan - samo zato sto sam bio visok kao on.

Nadimak se do dan danas zadrzao i iako na prvi pogled deluje jako smesno mnogo mi je puta koristio.
I to posebno kod lepseg pola ;)
Zamislite da drugarica svojoj prijateljici kaze "Veceras ces se upoznati sa Srgom" ;)
Verovatno bi se svaka vec unapred razocarala i odustala u najavi...
I ja bi licno nekoga koga zovu Srga zamislio glempavog, zdepastog, sa velikim nosom i ne znam ni ja kako vec....

A onda se pojavim licno&personalno i odmah pokupim "+" jer su "ocekivale Celeron a dobile A64" ;) ;)

A kad imas u startu jedan "+" ostali se lako dobijaju - if U know what I mean ;)

Bio sam prijavljen i ranije, ali sam zaboravio NICK :zgran: a ne PASSWORD, pa mi je najjednostavnija varijanta bila da se ponovo registrujem...
Shto sam i uchinio u nekoj frka situaciji pa otud i ovakav nick (Kiza = tipichan nick za Zorana, m = geografska odrednica, Miljakovac).
Da sam se natenane registrovao bilo bi najverovatnije KizaIRA, kako mi se inache zove team u Worms World Party i svim ostalim verzijama Worms-a.

PS Duce Draku = Idi dodjavola! (prim. prev.) :d

Posto nick Miki tojest Mickey (koji imam od malih nogu) je bio zauzet, stavio sam moje ime na nemackom, a i zbog nekih slavnih licnosti: Matthias Sammer, Matthias Almeyda, King Matthias!
Sta ces kad volim fudbal i istoriju. :D

Ne znam kad sam se prvi put uchlanjivao na neki forum ili registrovao na sajtu, ali u tom trenutku mi je bilo zanimljivo Upishi nickname: pa dobro "nickname" i tako je i ostalo gde god da sam se registrovao. Mada to mi se i slaze sa nachinom na koji komuniciram sa ljudima, ne otkrivam nishta o sebi samom pojavom i prvim kontaktom, pa tako i sa nadimkom, to je nadimak, ne znachi nishta...

Moj nick uopšte nije teško provaliti. Od malih nogu se davim u Star Trek-u, a pošto mi je TNG ubedljivo najjači serijal otud i Picard. Znači, lik je zakon!

Za one mladje, koji možda ne znaju (al prosto ne verujem da ima takvih), Star Trek= SF serija, Picard= "Captain of the starship Enterprise"...

voka = nadimak koji me prati ceo život, gsw = golden state warriors (da, da, znam..) :D

Poslednja izmena:
Prica kaze sledece:

Ortak u gimnaziji ucio latinski, pa smo se malo sprdali. Npr. Dragan=Draganus, Goran=Goranus, a posto su me zvali Mitar otuda Mitarus. Sad mi to dodje kao forumaski nick, posto me niko tako ne zove...

Najzesce mi je bilo jedno tumacenje: Rus po imenu Mita :d.
Mislim, ajde sad: Draganus=anus koji je drag :D

Moj nadimak je baš,baš prost!Polazi od mog imena na koje je dodato slovo S,prvo slovo mog prezimena!

byMaX je napisao(la):
Čekaj, sve ribe odreda su govorile tu istu stvar?
Si ih tako izdresirao ili si izlazio sa klonićima :D? Neće niko da te banuje...
Cuti bre , vidis da je postalo dosadno moram neku aferu da napravim :D :D
A to za ribe ni to nije tachno :) .
ZverBre je ustvari moja uzrecica kad hocu nekom da uvalim neki krsh od hardvera u fazonu: "Brate otkida kako radi ma ,zver bre!" :p

Nazad
Vrh Dno