Znam da nema wireless i imam usb stick i na njemu radi. Nego me interesuje to dugme cemu sluzi ako nema wireless? I sto ne svetli lampica na touch pad-u, jer tako pise u uputsvu?
Videli smo, to je opste poznata stvar sa 8xxx serijom Nvidia grafickih. Medjutim procenat crkavanja nije bas nesto kritican, jeste verovatno veci nego inace, ali ne sad tipa da svaka druga rikne.
Ako je ovo tacno, ispada da je posle 31.1.09. sve ok, mada je moguce da je u stvari tada prestala proizvodnja, a da je ovo sto se prodaje kod nas neki stari lager.
+Izgled, ukupan dizajn
-Zvučnici , HDD
Kupio sam ga pre 3 meseca. Korišćen umereno u poslovne svrhe. Prvo su počeli da prekidaju zvučnici, pa se zvuk izgubio, pa se neki put javi (na mehaničko kuckanje po mrežici zvučnika), a juče je iz čista mira crkao HDD. Šta reći?!?
Jeste kompatibilna, upravo nju imam u svom M1530.
Posto mi je propala kombinacija za donosenje is GB, pitanje za milion dolara... Da li je ova kartica kompatibilna? Logicno mi je da jeste, ali bolje je da pitam![]()
U jednoj poruci su pomenute dve kompatibilne wifi kartice. Koju od njih mi predlazete, da li postoji razlika obzirom da sam se pridruzio klubu i laptop uzeo bez nje?
Intel WiFi Link 5100 mini-PCIe
Intel WiFi Link 4965AGN mini-PCIe
A i mislim da kad odradis update 7-ce da ti nadje driver za web cam.Ljudi sta ce vam driveri sa hakerskih sajtova kad 7-ca sa update digne 95% drivera.Jedino sto mi nije nasla 7-ca je driver za firewire i citac kartica.A to imate u chipsetu ispod intel chipset drivera na sajtu dell-a
@ExR
Da si citao temu celu video bi deo mog posta:
Znaci odradi update skroz do kraja i onda skini te drivere i imas sve drivere.Nece ti nista faliti.Medjutim pozeljno je da skines i drivere za chipset intel a i audio dok video skini sa nvidia sajta najnovije.Za audio ne znam koji su verzija koje imam ali imas na dell sajtu pa skini odande.U svakom slucaju XPS M1530 je stariji model tako da je normalno da su i driveri za audio stariji.Sve imas na sajtu dell support-a.Ako ne znas da nadjes laptop tamo imas da ukucas service tag i on ti odma izbaci koji ti je lap.Service tag imas kad okrenes lap na zadnjoj strani a imas i na garanciji.Tamo znaci skini sve pod chipset,audio a video skines sa nvidia sajta i to ti je to.
Mislim da je to drajver za citac kartica,Ricoh...nisam siguran,probaj.
Mislim da je to drajver za citac kartica,Ricoh...nisam siguran,probaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari