Kul cheers
Ako i dalje imaš volje da se smaraš sa tim, ovo bi trebalo da ti omogući HiDPI mode, jednostavno je, par klikova http://www.youtube.com/watch?v=HKBpJuRNgA4
HvalaAko nekog zanima, u atačmentu kačim koliko je dvaesčetvorka manja od triesdvojke.
Pa tastatura i jeste mala![]()
Slično sam se ja smorio kada sam testirao 120 Hz monitor, pa se vratio na 60 Hz i startovao neku igru...Vratio sam na sto svoj Dell U2713HM... prva reakcija mi je bila "kakav je ovo krupan i krzav prikaz, šta je ovo"... dva puta sam morao da odem da proverim da li mi je stvarno 2560 x 1440 rezolucija nameštena u podešavanjima... Koliko je bezveze kada skoro dve nedelje koristiš 4K i onda se vratiš na 1440p. Razočarao sam se, i mislim da više nikada na ovu rezoluciju neću gledati kao nekad. Kako se čovek lako navikne na bolje, pa se onda totalno smori kada se vrati na lošije - strašno koja je razlika... Najozbiljnije kažem, sad kao da gledam u 1024 x 768, sve mi krupno i vidim kako font nije oštar...
Vratio sam na sto svoj Dell U2713HM... prva reakcija mi je bila "kakav je ovo krupan i krzav prikaz, šta je ovo"... dva puta sam morao da odem da proverim da li mi je stvarno 2560 x 1440 rezolucija nameštena u podešavanjima... Koliko je bezveze kada skoro dve nedelje koristiš 4K i onda se vratiš na 1440p. Razočarao sam se, i mislim da više nikada na ovu rezoluciju neću gledati kao nekad. Kako se čovek lako navikne na bolje, pa se onda totalno smori kada se vrati na lošije - strašno koja je razlika... Najozbiljnije kažem, sad kao da gledam u 1024 x 768, sve mi krupno i vidim kako font nije oštar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari