Evo, ja ti kazem kao je kod mene bilo - nije mi se svidjala slika. That is all.
Nista vise od toga. Nije mi smetalo ni zujanje (ima ga, ali jeeedva primetno, i to prakticno samo kada si sa zadnje strane), niti crknuti/zaglavljeni pikseli (nije ih bilo, podrobno prekontrolisao), niti pak eventualni ghosting (nisam primetio, niti ga pak sad primecujem)... samo ta slika, tacije uzasan glow/tint po desnoj (pretezno donjoj stani), zbog koga je slika na tamnijim podlogama izgledala sva deformisana, ako mogu tako da se izrazim.
Dosao tamo, predstavio ljudima u cemu je problem... bez reci prihvatili monitor nazad, otisao decko po drugi... vraca se i kaze da trenutno kod njih (u 29. novembra) nemaju nijedan, sigurno ima neki po maloprodajama, ali i da vec tog istog popodneva dobijaju novu turu. Posto nesto nisam bio raspolozen da jurcam po njihovim maloprodajnim objektima sirom grada, slozismo se da navratim sutra i preuzmem komad iz nove ture.
Dosao sutra i pokupio, bez pogovora.
P.S. Mislim da i pare mozes da uzmes nazad, bez ikakvih problema.
Meni je pak bas trebao monitor, kako bih imao u sta da gledam
P.P.S. Videh da si editovao

... da, upravo tako - samo upakujes kao sto je bilo i nosi nazad.
Ja namerno nisam hteo da zovem, vec idem "na bombu"... jer je taj primerak sto sam vracao vec bio proban, nadjoh otiske prstiju na njemu - sto mi se nimalo nije dopalo. To sam im i predocio kada sma bio tamo, na sta mi je odgovoreno da je mozda iz neke maloprodaje, te da je mozda stajao u izlogu, pa otud otisci. Ne znam jel' to istina ili nije (mozda je neko pre mene kupio, isto mu se nije svidela slika, pa vratio), ali ja uvek hocu monitor koji niko nije pipao pre mene.