- Učlanjen(a)
- 03.12.2007
- Poena
- 229
Jes probao, kupuješ za sebe ili samo reklamiraš prodavca iz linka?
Cena je kod svih "tu negde" i monitor je sa nekim jeftinim eIPS panelom (ne znam ni šta je) što opet i cenovno znači da nema veze sa boljim/bar 2x skupljim modelima...
Jes probao, kupuješ za sebe ili samo reklamiraš prodavca iz linka?
Cena je kod svih "tu negde" i monitor je sa nekim jeftinim eIPS panelom (ne znam ni šta je) što opet i cenovno znači da nema veze sa boljim/bar 2x skupljim modelima...
Na tftcentral su danas objavili detaljne podatke (na osnovu datasheet-ova od LG-a) o e-IPS panelima koji se koriste u ovim novijim jeftinijim IPS monitorima ( direktan link: http://www.tftcentral.co.uk/news_archive/23.htm#colour_depths ). Ukratko, većina panela je 6-bitna, pa se koristi A-FRC ditherovanje kako bi se emuliralo 16.7 miliona boja, kao kod TN panela. Konkretno od monitora koji su kod nas dostupni / dobavljivi, kod HP ZR22w, ViewSonic VP2365wb i od sada DELL U2311H su sve 6-bitni paneli. Jedino je kod HP ZR24w monitora pravi 8-bitni panel. Tako da ovo smanjenje opsega boja u kombinaciji sa većom prozirnošću ovih matrica što omogućava upotrebu manjeg broja CCFL pozadinskih lampi donosi uštedu u ceni. Tabela e-IPS panela sa tftcentrala je u attachmentu uz ovu poruku.
Vuhu moj LG W2220P ima full 8bit![]()
Otkud znas?
Inace, vrlo primamljiva cena za ovaj tip monitora, cak je i jeftiniji od w220p, bar kod nas.
И мене је почео да занима овај монитор. Упола цене од U2410! Јављајте утиске што пре!
Zanima me na ovom dell-u ( zasad cisto informativno ), ako se dvi port iskoristi za povezivanje sa pc, da li preostali DisplayPort moze da se iskoristi za povezivanje na x360 konzolu ( ne bi koristio vga port ), i kako bi moralo da se ispovezuje da bi imao zvuk, posto konzola preko hdmi salje audio signal, ali monitor nema audio-out ili izlaz za slusalice odakle bi mogao iskoristiti signal ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari