i ja juče primetih da mi neke ploče svira flac...Posle update aplikacije kvalitet je "skočio" na HIFI. Op op 💪Pogledajte prilog 338213
Pu.. Bogme im se onda okači o vrat. Moraju to da reše...Vec vise puta probano sa istim ishodom...![]()
Eee ali dobijaš bolji kvalitet zvuka (kao Tidal što ima) dok je Spotify još uvek na 320 kbps 😆Deezer poskupeo na 6.49 evra (765 dinara) za Premium i 8.99 evra (1060 dinara) za Family. Sa ovim poskupljenjem skuplji je od Spotifaja i ne isplati se uzimati, osim ako nije preko operatera
Deezer poskupeo na 6.49 evra (765 dinara) za Premium i 8.99 evra (1060 dinara) za Family. Sa ovim poskupljenjem skuplji je od Spotifaja i ne isplati se uzimati, osim ako nije preko operatera
Ne znam zašto bi iko plaćao ove cijene, kada preko operatera ima za 5€Pogledajte prilog 339085
U Srbiji ste jos i dobro prosliNijesu normalni majke mi. Na nas standard u Crnoj Gori ove cijene, pa ko ce to da im uzme. Ako prodje turska varijanta dobro jeste u protivnom otkazujem.
Uzmeš pripaid, dopuniš za 5€ i imaš za mjesec dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari