Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Pa ako piše second floor i on mi prevede kao drugi sprat ne verujem da će mi to predstavljati neki problem osim ako ne planiram da skočim pa biram između ove dve zemlje...
e *ebg delovao je pametniji(npr. ako prevodite nešto na engleski - 2. sprat u UK i US nije isti sprat, AI neće to ukapirati)
da, neće predstavljati tebi, ali nekome ko prevodi građevinsku dokumentaciju pa mu npr. "rigid cantilever beams on the first floor" prevede kao krute konzolne grede na prvom spratu a u stvari je prizemlje može da predstavlja priličan problemPa ako piše second floor i on mi prevede kao drugi sprat ne verujem da će mi to predstavljati neki problem osim ako ne planiram da skočim pa biram između ove dve zemlje...
zna, ali zato AI mora u takvim situacijama da koristi osoba koja je iznad njega i koja zna kako AI funkcioniše, problem je što je AI doveo do toga da čak i mentalno zaostale osobe umisle da nešto znajuZna koji je gde sprat ako mu se naglasi u promptu, inače je default američki termin, bar za o3-mini. 🤔
zna, ali zato AI mora u takvim situacijama da koristi osoba koja je iznad njega i koja zna kako AI funkcioniše
znaci pametan je toliko da moramo da budemo pametniji od njega.
@NSXzna, ali zato AI mora u takvim situacijama da koristi osoba koja je iznad njega i koja zna kako AI funkcioniše, problem je što je AI doveo do toga da čak i mentalno zaostale osobe umisle da nešto znaju
Pitaj ga kako da ti pomogne da dobiješ to što želiš kao što pitaš nas.@NSX
Ima li neki AI model "optimizovan" za prevodjenje?
Da li ga koristis kao sudski prevodilac, tj u teoriji bi mogao da ti sve prevede a ti da prekontrolises i udaris pecat
Samim tim, bi mogao da bustujes broj strana/vreme.
Jesi probao da uplatiš premium, pa da vidiš da li ti se to dešava?Meni DeepSeek za sada radi konstantno dobro. Nekada proba malo drugacije da uradi ono sto mu trazim ali uredi mi uvek. ChatGPT mi s druge strane vadi dusu, neke stvari uradi savrseno i onda svakih par dana ode u full retard mode i izgori me kao licnu na jako jednostavne stvari. Bukvalno tim danima je neupotrebljiv kod mene. Gemini bas retko koristim jer nemam previse potrebe, DS mi je prvi izbor za ovo sta mi treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari