Hah, ti si cudo jedno grujo, jedan od milion kome se ne svidi dead space. Predpostavljam da cim si video da nema Blades of Chaos ili Blades of Athena u igri, ona je automatski zesci smor...
^Koji drajver imas instaliran?Probaj sa novim whql 180.48: (za XP 32bit) http://www.nvidia.com/object/winxp_180.48_whql.html
Mozda je i do DirectX-a, skini odavde; http://www.microsoft.com/downloads/...56-c91a-4a8e-8bb8-9f20f1244a8e&DisplayLang=en
Evo mojih podesavanja. 1680x1050 sve na max.
Naravno ovaj txt fajl stavljas u:
C:\Documents and Settings\<UserName>\Local Settings\Application Data\Electronic Arts\Dead Space
U nvidia control panelu postavi rezoluciju 1680x1050 i obavezno izaberi 60Hz. U nekim igrama pri 59Hz sam imao vrlo slicne probleme.
Kako bi radila na ovoj mojoj ubogoj konfi iz potpisa na 1280x800 ??
Bas sam se uzeleo dobrog horora, al mi se ne instalira ako ce da secka.
Dead Space™ requires at least the following:
FOR WINDOWS XP (SP2) or Vista
* 2.8 GHz processor or equivalent
* 1 GB RAM (XP), 2 GB RAM (Vista)
* NVIDIA GeForce 6800 or better (7300, 7600 GS, and 8500 are below minimum system requirements)
* ATI X1600 Pro or better (X1300, X1300 Pro and HD2400 are below minimum system requirements)
* 256MB Video Card and Shader Model 3.0 required
* The latest version of DirectX 9.0c
* At least 7.5GB of hard drive space for installation, plus additional space for saved games.
Kako bi radila na ovoj mojoj ubogoj konfi iz potpisa na 1280x800 ??
Bas sam se uzeleo dobrog horora, al mi se ne instalira ako ce da secka.
igra prosto zamrzne prilikom ucitavanja...
jel bolje igrati tast+mis ili jpad?
Imam drugaciju konfu, ali taj problem je kod mene bio povezan
iskljucivo sa av i firewallom, kada bi iskljucio oba igra bi radila normalno.
Ovo je tako cool, strašno i tužnoI naravno Twinkle, twinkle, little star... ko bi rek'o da od toga mogu da podilaze zmarci![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari