Šta je novo?

Dead Space

'stein je to postovao gore, ne mora da znaci da je bas tako...ko zna.

Ma ako moze na joy-u da se igra normalno bice super...

Pa nisu mogli gore da naprave nego sto je bilo u Cold Fear, kad sam tu imao zivce da predjem sa misem/tastaturom...
Ali opet, to je jedini review koji je pomenuo tako nesto...

PC REVIEW 9.1
http://www.gamerankings.com/itemrankings/launchreview.asp?reviewid=971585

Hmmm... Ne spominju nikakve probleme sa kontrolama (mada sam i ja EA fobican) :

Overall, Dead Space is an extraordinary game with tons of shock value and action to whet any fan's appetite for some time, and with a campaign that lasts a steady 10-12 hours, that’s plenty of time to get lost aboard the Ishimura. While the missions could have been a bit more fleshed out and a multiplayer component would have been welcome, the overall execution of the game is one of the highest quality; a factor that will help it lead this year’s Game of the Year honors.

Cek bre, koga ovi zahebavaju. Nema multi, single je a bit meh, pravio je EA Crap to The Game a oni je proglasavaju igrom godine. Probacu, to svakako, ali sam siguran da je ova igra obicno naduvano konzolno smece. Meni stvarno nije jasno zasto se vi palite na ove wannabe igre od 5-15 sati gejpleja koje izdaje EA.

Poslednja izmena:
Nažalost...

Neka se Elektronske Umetnosti nose u tri umetničke materine...

Ja ti lepo kažem. Xbox. Uštedećeš novac. Doduše možda ne bukvalno, ali izgubljene živce ti niko ne može nadoknaditi :D

Neka, hvala. Fallout 3 sada stiže za PC, Dead Space isto tako, Far Cry 2 samo čeka lekić i na boxu ni ne može da se igra, Fable 2 me azanima™. Jedino Gears of war 2 priznajem :)

Zvučiš kao Bogdan Diklić u Maratoncima. ".... nećete me prevariti!"

Pa nećete :)

Ti sa druge strane zvučiš kao njegovi roditelji, koji recikliraju jedne te iste mrtvačke kovčege i prodaju iznova, za svaki pričajući kako je ekstra :d

I šta ćeš da pričaš kad uskoro kupiš Xbox360. Po drugi put? :D

QQ, nisam ocekivao sleeper hit. Doduse bar na benchu nije bila nesto prepuna tema postova :p
Ako zatreba vadim PS2 dzojpad iz prasine, stekam adapter i vozi...
@Max
Nije lakse samo uzeti Xbox dzojpad? Semo ako ne pokusavas da mu prodas svoj :p

Nikad nisam kapirao kako se Xbox joypad uopšte kači na PC?

Zicani joypad se kaci direkt na USB, a bezicni preko wireless adaptera koji ide na USB, ali problem je sto se taj adapter jaaako tesko nalazi kod nas. Nema ga ni u Game-Su.

Poslednja izmena:
^ Upravo on zato i jeste krsh, ljudi ga kupuju zbog pogreshnih stvari, pa zashto bi napravili dobro ono shto je ispod klime, koze, felni i cajgera koji lepo svetle :d

Poslednja izmena:
Elem, ja voziim mazdu 626 i probao sam Dead Space malopre i mogu reci da sam ushicen jer mi ono sve izgleda kao The Thing kada sam kao mali gledao, klishe ali deluje, kao film da gledam, zaintrigira od pocetka. Zvuk je zaista maestralan!

Alu blok motora i 160ks krsh? I pritom trosi 6.5 litara u gradu??? ... oki. Ja jedva cekam da sednem za taj volan :)

Dead space je jako jako interesantna igra. Par osvezavajucih detalja (odsustvo UI-a recimo) ali kamera me malo smara. Kontrole su ... ok. Al' ima dobru atmosferu, izgleda da ce me drzati.

jel su "izlecioci" otisli na odmor posle uspesne "operacije" far cry 2, ili nesto drugo...sta se desava, ni traga od "leka" za dead space....ima li neko informaciju kad ce ovo pod "lekovima" oziveti...???

Ljudi, moze li neko da mi pomogne i kaze nacin da predjem onaj deo igre gde izlazim u neki bezvazdusni prostor i gde me neko sr..e stalno pokida ko dete zvechku?
Hvala....

Ljudi, moze li neko da mi pomogne i kaze nacin da predjem onaj deo igre gde izlazim u neki bezvazdusni prostor i gde me neko sr..e stalno pokida ko dete zvechku?
Hvala....

Po podu i zidovima imas neke kockaste metalne stitove i cim izadjes dotrci do prvog ispred sebe, a cim serija eksplozija prodje baci se (ctrl) pored sledece kocke na desnom zidu (kod boce kiseonika) pa opet sacekas da prodju eksplozije i tako do sledecih vrata...samo pazi na kiseonik.

ja posle onog animiranog stripa i posle toga onog filma, pa...za svaki korak napred skupljam muda ***. Doom3 i fear su smesni za ovo kad se uzivis :zgran: Evo, radim drugu smenu, nakanjujem se vec dva sata da igram, stigao sam do mosta, ubio dva velika ona, bojim se da igram dalje lol :D

Ja jednostavno nisam mogao da se zaustavim, odigrao jednom pa onda, jos jednom pod izgovorom "da pokupim achievements"-e. U drugom krugu sam bio jak ko zver tako da je to sve brzo obavljeno ;) Razmisljam se i za trecu rundu samo sa plasma cutter-om ali neka malo odlezi pa kad ne bude nista interesantno videce me opet... sigurno.

Krenuo sam ispocetka na hard nivou! Koliko digne atmosferu! Znaci nisam se ovoliko strecao od resident evil-a

Ja se ne bih usudio. I na normal je prestrasna. Municije nema dovoljno, i preskupa je. U prvom prelasku ne mozes nista da nadogradis. Nema nodova, malo para. Jedna od najstrasnijih igara ikada.

Ja zamalo što umro nisam, igram sa slušalicama na ušima,:,,: totalno se zadubio i očekujem neko čudo da iskoči iza ćoška kad mi žena stavi ruku na rame - 'oće nešto da mi kaže ( uvek ima nešto važno da mi kaže dok se igram )
Inače neznam kako vi - ali mene igra ekstremno privlači a opet kad dođem do dvoklika na ikonicu - malo se dvoumim :shock: ;)

Poslednja izmena:
Ja se ne bih usudio. I na normal je prestrasna. Municije nema dovoljno, i preskupa je. U prvom prelasku ne mozes nista da nadogradis. Nema nodova, malo para. Jedna od najstrasnijih igara ikada.

a u drugom prelazu ima vise para i nodova ? (pitam) Ja sam trenutno na odelu br2, nasao sam br3 al nemam para, ili odela ili healt packs :wall:. Upgrejdovo sam odelo da imam malo vise hp, al dzaba kad nemam cime da ga punim.

Nazad
Vrh Dno