Šta je novo?

Dead Space

/\ što je jes, al to je malo matora novost :D

^Nema veze, za mene i one koji nisu igrali je nova vest. :)
Kako je dobra ovo igra, odusevljen sam keve mi!
Steta sto ima kraj, ali igracu je sigurno opet, na imposible tezini. Da vidim kako onda kolju nekromori.
BTW ova je je oko 10-15 funti, smesno malo, ko voli TPS igre mora ovo da igra !
Zadnji level mi je extra uradjen, recicu samo da se vidi deo planete iznad glave. :)

Kakav ending ima ova igra, odsekao sam se bre od straha !!!
Genijalna igra na svim poljima koja su potrebna za vrhunski horor! Svaka cast EA-u za ovu igru, vec sada ako ima negde cu da preorderujem Dead Space 2.
Inace trebalo mi je skoro 16h da predjem igru na normal, slicne duzine je kao RE 4.
Ova igra je must have & play.
Sad sledi da probam Impossible mod, osecam da je iritirajuce tezak u nekim levelima. Najgori su oni nekromori na speed, kako me uvek preseku, znaci strasno. Ko ovde razmislja o patternima bre, uvek sam na staklenim iglama igrao ovu igru.
BTW ovo je po meni najbolji zvuk u igrama ikada, nikad me nije ambijent ovako odusevio, savrseno.

Ajd ajd, lozi jos malo :) Oduvek sam hteo da je porucim, sad je sjajna cena na Shopto, igrace se ovo u hladnim zimskim danima..

na sendit-u je 15e, kontam i ja da je poručim :) , (al je out of stock, e ***)

Poslednja izmena:
Ma kupite igru, sta se stiskate! Ako ne bude valjala igra dodjite do mene i pljnunite mi u facu! :D
*** sanjao sam onaj ending nocas, sav sam se preznio, sta bre igra,a ?! :D

Kako je mocan onaj deo kad te proganja nekromor koji se regenerise u Chaper 5, Leathal Devotion, onog je sto ga je ludi doca sa broda napravio, i za kojeg prica kako je njegovo dete i da ce zameniti ljudsku rasu (koja budala).
Ti ides kroz hodnike, svetla se pale, gase, on je u zidovima oko tebe i urla, grebe. Znaci jedan od boljih momenata ikada meni u horor igarama. Jeste da su to fore iz RE 1,2 sa Tyrantom,ali nema veze, ovde zvuk daje posenu magiju momentu.
Genijalne trenutke ima igra.
Evo igram je po drugi put, sad je dosta lakse jer sam nabudzio odelo na Level 6 i imam 4 skoro max nabudzena oruzja. Fora je u tome sto sad znas da si mnogo jaci sa jacim oruzjem pa ides i svetis im se za prvi prelazak kad su me stalno prepadali. :)
Ne smem ni da zamislim sta je na Impossible modu, jer tu nema da igras sa ovom opremom, nego kreces kao guster bez icega, sve ispocetka. Tu moze samo da spase statis, jer jedino tako mozes sacuvati municiju.
I ova igra ima najbolje uradjene scene kad te ubiju ikada, covece 30,40 sek se izivljavaju na tebi, nabode te na plafon, i onda te secka deo po deo. Bolesno. :d
Obavezno pogledati ovaj klip, extra su uhavaceni momenti. :)

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/NmZVyzoo2Ww&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/NmZVyzoo2Ww&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Ako krenes na impossible na**** si ga, ali bas ono bukvalno. U prvom chapteru, kad ti je full health, jedan udarac od nekromrfa i ode ti vise od pola healtha, drugi udarac te prepolovi. Neprijatelji da ne govorimo, oni obicni ruzicasti slasheri su kao crni super slasheri, samo malo tezi, da ne pominjem kad dodju one crne bestije. Svaki plasma metak mora da se stedi, sve sto je visak u sef, za kasnije ili za prodaju. Stasis je must have, tesko da ces preziveti bez njega. Sto se tice upgradea, fokusiranje na najvise dva oruzija je imperativ + stasis i odelo, najbolje forsirati Plasma Cutter i Line Gun, dok na kraju kupis Contact Beam, i onako klot bez upgrdea koristis ga za zadnjeg bossa. Predpostavljam da ti igras na konzoli Dead Space? Meni je Impossible nivo bio vraski tezak na PC (uspeo sam da ga predjem), ali kako je tek na konzoli preko dzojpeda... ne mogu ni da zamislim.

Poslednja izmena:
Hehe, bas si me ohrabrio da igram na Impossible. :p
Pa statis moze da olaksa igru zato sto svakog nekromora mozes puskom da izudaras ko piiiii, dok ne padne, i eto municije i love za nood-ove.
Od oruzja meni se najvise svidja Pulse Rifle i Force Gun, nesto ne volim plasma cutter.
Da na PS3 igram DS, mozda bi jurio Platinium pa mora da predjem najtezi nivo.
Ne mogu da zamislim kako ce biti napeto za igranje.
Najveca fora kod ove igre je igrati je nocu, solo, u mraku, sa 5.1, znaci po danu je bzv, nema smisla, ispadne ko Unharted sa coverom. :d

nego...kad ce vise taj nastavak bre?ili makar onaj dante:)

Koliko ja znam Dead Space 2 je vec u razvoju, skupljaju ideje, tako nesto. Uglavnom ocekujem igru sledece godine na jesen. Nadam se da ce da ubace samo jos neke stvari i igra ce opet da razbija.
Ocekujem da se drugi deo desava na zemlji ili na nekom brodu koji ide ka zemlji. Ups spoiler. :D

Previše si gledao Osmi Putnik ;)

Poslednja izmena:
Hehe. Aj kacite ovde info za DS 2 dok ga zvanicno ne najave pa ce vec neko otvoriti novu temu.
Koliko puta moras da predjes igru da bi nabudzio sva orzuja ? Ja sam vec na Chapther 8 round 2, a imam jos 4 oruzja skroz da budzim. Trebace tu vise od 2 prelaska cini mi se. Stekam max municiju, pola sam ih pobio kundakom kad si statirai. :d

Hell yeah ! :) Stize Dead Space 2.

Dead Space 2 To Be Revealed At Spike TV’s VGAs?
The rumor mill is spinning, and this time it's about a proper sequel to EA's Dead Space, the horror game that showed everyone else how it's done this generation. A very reliable source of ours close to Spike TV has tipped us off to a major revelation and announcement at Spike TV's 2009 VGA show. Dead Space 2 would be announced and gamers tuned in will be teased with a short trailer.

For now, this is a definite rumor, but a Dead Space sequel is as likely as the Octomom's possibilities of getting another baby. We've contacted EA for comment, and will be sure to fill you in if we learn anything.

Poslednja izmena:
22. decembra bi trebalo vise da se sazna o Dead Space-u 2.
Barem to tako kaze magazin Xbox 360-World u preview-u za sl. mesec!

Prva slika vezana za DS 2. Ko je igrao znace sta je ovo. :)

deadspace2.jpg

Pazi pogledaj malo bolje, sva 4 razlicita oblika se pojavljuju u igri. :)
Mnogo je mocna slika meni !

Jel si ti siguran da si presao igru ? Vidis li u sredini Lurkera ? :)

Ja sada igram Dead Space drugi put...
Na slici se pomalo pojavljuju oblici neprijatelja , rekao bih.

^Svaka cast za moc zapazanja! Ja sam 3 min gledao dok nisam skapirao prvo marker pa cudovista.

Dacu ti da odigras ako hoces pa mi vrnes ;)

Ima li u igri spomena o onom magicnom "megalitu" koji je prisutan u animiranom filmu-kecu?

Ps.Nisam u vlasnistvu DS-a.

Megalit ? Hmm, ne secam se toga iz filma. Vidi jel ima na YT snimak, da znam na sta tacno mislis.

verovatno misli na monolit tj. marker

E da upravo tako,upotrebio sam pogresnu rijec !
...onaj hepek sto pravi zombije (hahaha) ... i sto ima crveno nazovimo klinasto pismo.
...doduse nije ni monolit-nego duolit ;-q

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno