Kimi meni je su horor igre zakon, znaci to obozavam od kad znam za sebe. Rekao sam 100 puta da nema boljeg osecaja dok igram nesto nego kad se isprepadam, valjda volim kad me nesto uplasi (cuj mazohist

). Zbog toga sam obozavao RE, Undying. Silent Hill nije za mene jer me igra irtira jer nikad nemas pojma gde i sta, al verujem da je pravi teror za igranje.
Sad je tu Dead Space, pokupio je sve fore iz survival horor zanra i ubacio neke nove (statis, kinesis, oruzja). Hvala bogu da postoje timovi koji misle da ne treba da postoje 2 zanra u gameing svetu.
GoW ne znam kako ti je bio dosadan gameplay ? Sta ste ocekivali od napucavanja u sprcenim hodnicima svemirskog broda ? Cover sistem ko u Unchartedu ? Dal bi tad ta igra bila horor ? Svaki horor se radi da glavni lik bude kilav, tezak, trom, da se u trenutcima frke osecas nemocno. Zasto u RE nema trcanja i pucanja ? Da ubace cover sistem u horor igre nikad je ne bi igrao. Moje misljenje o cover sistemu da je to ****** isto ko i regenartion health, uzas, mrzim to.
Prica Dead Space je pokusala da bude koliko je mogla orginalna, meni se veoma svidja. Fore sa Untilolozima i sl stvari su extra legle jednoj horor igri. Nema mora uvek da bude neka Umbrella bad ass.
Borise recicu ti za Dead Space isto sto i za MGS serijal, ako ne odigras stvarno si budala.