Pa, igre se danas primarno i prave za kontroler.FPS ili third person shooter na kontroleru, uf uf mucenje...
FPS ili third person shooter na kontroleru, uf uf mucenje...
Shader cache se briše kad instaliraš nove drajvere, to je možda zeznulo stvari, pogotovo ako nije došlo do compilinga pri startu igre pa onda učitava tokom igranja.au bre, igra je dupe i oko na 22.5.1 i na 22.11.2....... na prvim, klizi, nista stuttera, na ovim novijim, katastrofa!!!!!!!!!!!!!
odradio ih je na startu, cak sam i igru deinstalirao i instalirao ponovo na drugu lokaciju.Shader cache se briše kad instaliraš nove drajvere, to je možda zeznulo stvari, pogotovo ako nije došlo do compilinga pri startu igre pa onda učitava tokom igranja.
Naravno da je bolje 30 fps od 60, mada onda je i 15 bolje od 30...30fps vs 60fps ili gamepad vs tastatura+mis, ne zna se koje je besmislenije trabunjanje
Naravno da je bolje 30 fps od 60, mada onda je i 15 bolje od 30...
Nije pitanje sta nekome odgovara, nego sta je bolje/preciznije.
Zanima me Kaunter Strajk ekipa na kontrolerima protiv mis+tastatura ekipe, sa 0 rezultat bi bio.
Dakle bolje se zna, a ako nekome ne smeta kontroler, to je nesto drugo, ne?
Živo me zanima zašto to radiš pored toliko dobrih igara koje mozeš igrati ti vrtiš te jednu te istu?Zavrsio na impossible
Zatim odigrao na impossible sa najlosijim oruzijem u igri, pulse rifle (i bukvalno nijedno drugo oruzije nije korisceno)
Sad idem na imposibile ali jedino sto smem da apgrejdujem sa power nodovima jer odelo/rig,
oruzija ce sva do kraja ostati na default/neapgrejdovana.
Neki predlog savet za jos neki jedinstven "run" ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari