sredio sve , radi onlinenego ljudi kako se vi sporazumevate medjusobno , preko skype-a ili neki drugi vid voip-a?
Jeste ok objasnjenje, ali nekontam ako se igra preko tunngle koji ce mi vrag steam...
Jel vredi coop sta?Nesto razmisljam da kupim,ali mrzi me da se bakcem sa ovom narodnom varijantom pa da probam!
ja i old dog smo igrali danas i sa kim ce te igrati u mnogome zavisi od toga na kojoj su lokaciji , tj koliko su blizu vama.
ja sam recimo bio kod watchtower-a a olddog kod church i zbog toga se nismo videli u lobby-u. tek kada sam ja dosao do church , nasli smo se bez problema i odigrali par questova. sredite ljudi verziju 1.20 , i malo levelujte (ja sam 24. lvl pa bi manji mogli da imaju problema da me vide) pa da se sutra organizujemo za neki 4x coop.
Pa bas zato razmisljam dali da pazarim ovo ili Rage,ali ako je takva situacija kako ti kazes onda ce najverovatnije biti ovo drugo!Hvala ti na informaciji!Interesantno je igra u coop-u to stoji ali ne vredi opet kad nista nije sigurno s kim ces upasti da igras, ono sve sami retardi koji ili cheatuju ili izlaze iz igre kad im se cefne. A i treba imati zivaca jer cim menjas steam appid onda opet cimanje sa backupovanjem sejvova... Smorilo me:whip:
Stigla je najava da LIONSGATE pravi film po ovoj igri.
I kada bi trebalo da stigne film?
Neki decembar 2012![]()
I da ljudi, jel imate neke bagove u igrici?
Kakve tacno bug-ove ???
prelistaj par strana u nazad , olddog je to lepo objasnio.
sto se tice bugova u igri , skini patcheve i instaliraj ih. nista drugo ti ne preostaje.
Pa potrazi malo bolje, ima ih svuda na netu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari