Šta je novo?

Dead Island

mislim da su se brisali nakon prvog patch-ovanja , tj prvog update-a , imas ceo postupak , i kako da sacuvas save-ove i instaliras patcheve i podesis za multy par strana unazad , olddog je to nacrtao kao za malo dete.

Sad cu da zavrsim sve.

Završih ovo najzad. Sasvim solidna igra, prilično raznovrsna u zavisnosti od izbora lika i odabranog grananja apgrejdova. Nadam se da će i Ryder White's Campaign i Bloodbath Arena DLC-ovi biti podjednako dobri.

Solidna igra i ne traje kratko. Dopada mi se to da što si bliže završetku, neprijatelji postaju sve teži u sukobu najviše zato što ubojitost oružja ne prati taj napredak adekvatno.

Na manje od 20% do kraja su počeli problemi sa pravljenjem oružja: dobijem/nadjem retko oružje, hoću da primenim mod, igra potroši sve sastojke i lovu, a meni totalno nestane oružje iz inventara. Ponovno pokretaje igre nije rešilo problem, pa sam prestao da modifikujem oružja.

Nekoliko puta sam mislio da će mi propasti napredak u igri zbog grafičkih problema ili skriptovanja, ali sam izbegao metak svaki put. S te strane je loše što nema mogućnosti ručnog snimanja pozicije.

Igra je po prilicno bagovana. Imam instaliran patch 1.2. U dzungli imam jednu side quest misiju koja glasi "Find the way to the Russian hideout in the jungle and get satellite phone"
Po navigaciji treba da udjem izmedju nekih proplanaka. Probavao sam okolo i nema kuda da se prodje. Da li se neko seca ovog dela? Tu je u blizini velika bara sa druge strane je mala bara gde su zapaljene 2 baklje a iza mene je selo.

p.s. sada kada sam goglao vidim da su i drugi imali taj problem i da se ulazi sa skroz suprotne strane.

Poslednja izmena:
Kako sam se ja zarazio sa ovom igrom, nije mi dobro. Veliki sam fan Walking Dead serije (28 days/weeks later i sl. filmova) i ova igra me upravo podseca na to. Juce sam vezao 6 sati igranja i dan pre toga isto toliko i ne pamtim da me je ijedna igra u poslednje vreme drzala prikovanim za ekran.
Toliko sam se udubio u pomaganje likovima da sam posle par sati tek skontao da sam u chapter 2 tek :D previse side questova..
Verzija je 1.3 i nisam primetio nijedan bug dosad.
Nego, ubacio sam naknadno Bloodbath DLC al nisam primetio nikakve razlike.. kako se aktivira on il sta vec?

PS. Obavezno ubacite amputator i decapitation mod, kasapljenje zombija sa njima dostize novi nivo :)

BUMP

Instalirah je ponovo, poceo da igram, LOD mi ide na :d , pokusavam da promenim shadow tex. na 4096 nece pa nece... bilo sta od fajlova da izmenim nista se ne desava :|
da li se neko seca, sta kako, gde, i zasto, treba podesiti ?

Nazad
Vrh Dno