Šta je novo?

Dead Island

moj nick na tunngle - Markomaniax
na steam - dominator479

sredio sve , radi online :) nego ljudi kako se vi sporazumevate medjusobno , preko skype-a ili neki drugi vid voip-a?

a ja celu tastaturu prevrnuo da provalim chat (ko ce da ide na options>controls :p ). ostavio sam tunngle aktivan u SRB sobi pa me dodajte tamo za frienda , nick je isti kao na forumu.

Jeste ok objasnjenje, ali nekontam ako se igra preko tunngle koji ce mi vrag steam...

Jeste ok objasnjenje, ali nekontam ako se igra preko tunngle koji ce mi vrag steam...

Pa nece igra da se pokrece sa poslednjim patchom preko steama. Ja npr. sve do ovog treceg patcha nisam video game loby, bio mi je onako potamljen, dok nekima je radio. Ovo je samo nerviranje i nista drugo, nije ovo zamisljeno da se ovako igra bar ne na ovaj gusarski nacin ;), cas vidim nekog u lobiju cas ne, a korsitimo svi isti steam appid

Onda bolje da se necimam oko toga :)

Jel vredi coop sta?Nesto razmisljam da kupim,ali mrzi me da se bakcem sa ovom narodnom varijantom pa da probam!

Jel vredi coop sta?Nesto razmisljam da kupim,ali mrzi me da se bakcem sa ovom narodnom varijantom pa da probam!

Interesantno je igra u coop-u to stoji ali ne vredi opet kad nista nije sigurno s kim ces upasti da igras, ono sve sami retardi koji ili cheatuju ili izlaze iz igre kad im se cefne :D. A i treba imati zivaca jer cim menjas steam appid onda opet cimanje sa backupovanjem sejvova... Smorilo me:whip:

ja i old dog smo igrali danas i sa kim ce te igrati u mnogome zavisi od toga na kojoj su lokaciji , tj koliko su blizu vama.

ja sam recimo bio kod watchtower-a a olddog kod church i zbog toga se nismo videli u lobby-u. tek kada sam ja dosao do church , nasli smo se bez problema i odigrali par questova. sredite ljudi verziju 1.20 , i malo levelujte (ja sam 24. lvl pa bi manji mogli da imaju problema da me vide) pa da se sutra organizujemo za neki 4x coop.

ja i old dog smo igrali danas i sa kim ce te igrati u mnogome zavisi od toga na kojoj su lokaciji , tj koliko su blizu vama.

ja sam recimo bio kod watchtower-a a olddog kod church i zbog toga se nismo videli u lobby-u. tek kada sam ja dosao do church , nasli smo se bez problema i odigrali par questova. sredite ljudi verziju 1.20 , i malo levelujte (ja sam 24. lvl pa bi manji mogli da imaju problema da me vide) pa da se sutra organizujemo za neki 4x coop.

Chapter je fazon koji si, nema lvl veze, ja sam sad 34lvl a chapter 2 jer opet igram pa jedva par njih vidim.

edit: Onda stvarno ako je neko sa foruma odavde zainteresovan, krenemo od pocetka igre i tu gde stanemo, sutradan u dogovoreno vreme nastavimo i bice ok, ovako kad je svako druckiji chapter to ne vredi

Poslednja izmena:
Interesantno je igra u coop-u to stoji ali ne vredi opet kad nista nije sigurno s kim ces upasti da igras, ono sve sami retardi koji ili cheatuju ili izlaze iz igre kad im se cefne :D. A i treba imati zivaca jer cim menjas steam appid onda opet cimanje sa backupovanjem sejvova... Smorilo me:whip:
Pa bas zato razmisljam dali da pazarim ovo ili Rage,ali ako je takva situacija kako ti kazes onda ce najverovatnije biti ovo drugo!Hvala ti na informaciji!

nista iz snake-ovog komentara nije vezano za original ... s toga ne razumem tvoj komentar....
medjutim Rage se definitivno kupuje !

Povezano je sa time dali je zanimljivo igrati u coop-u,ali se razmisljam sta je bolje pazariti,poste se nema i za jedno i za drugo,a citajuce komentare i sa stranih foruma ista je situacija i sa originalima!Puno ima neozbiljnih igraca!

odlicno sto ste napravili sobu! ja sam za to da se ide iz pocetka sve lepo lagano.

Bolje je Pazariti Rage, definitivno !a Dead Island je dovoljno igrati i ovako ;) co-op radi normalno , sad sam vec sve provalio kako funkcionise sve sto se tice povezivanja, takodje sad znam kako radi TeamSpeak i .. mogu reci da sam u potpunosti spream za razne multyplayer coop igre :) ali ova je jedna od boljih do sada

Poslednja izmena:
TeamSpeak clinet3

Server: gamer.eunet.rs
Channel: Dead Island [SRB]
Password: benchforum

I da ljudi, jel imate neke bagove u igrici?

Kakve tacno bug-ove ???

Pa recimo kada sam bio kod drugara, njemu se lik restartovao ( level 0, nula exp. nema oruzja itd), ali kvestovi su ostali, i sada kada dodje do grada gde treba prvi put da nadje pistolj on ne moze da ga uzme jer je lvl 10, a za pistolj treba lv 12.

I jel moze neko da mi objasni kako da igram preko neta? probao sam preko tunngle, stavio u igri LAN, ali opet nece.

prelistaj par strana u nazad , olddog je to lepo objasnio.

sto se tice bugova u igri , skini patcheve i instaliraj ih. nista drugo ti ne preostaje.

prelistaj par strana u nazad , olddog je to lepo objasnio.

sto se tice bugova u igri , skini patcheve i instaliraj ih. nista drugo ti ne preostaje.

E trazio sam patcheve i nisam mogao da ih nadjem tj. nasao sam samo da kada ins. patch da ti se brisu save-ovi.

mislim da su se brisali nakon prvog patch-ovanja , tj prvog update-a , imas ceo postupak , i kako da sacuvas save-ove i instaliras patcheve i podesis za multy par strana unazad , olddog je to nacrtao kao za malo dete.

Nazad
Vrh Dno