Šta je novo?

Dead Island

^^ Jel moze neko pojasnjenje sta je smesno gore? :) Nesto vezano za lika na slici?

Ako nisi ziveo u pustinji zadnjih nekoliko meseci, znaces da je tip masovni ubica. Ubio je preko 70 osoba odjednom, koristeci vatreno oruzje. Na ostrvu. Tako da se raduje igri koja ima slican seting. :p

lol ne pratim tv, a cuo sam za ta ubistva mada nemam pojma kako lik izgleda. :D

Srce ce mi puci ako igra ne bude ispunila ocekivanja, toliko zelim da bude solidna igra.
Ima veliki potencijal da bude jako zabavna igra ali vreme ce pokazati.........

Pa da, gledanje tv-a je sada tako hipsterski. :D

admini, ako je OT , streljajte me .

[YOUTUBE]MuyuMXCk0Es[/YOUTUBE]

Ovo ce da bude lepa igra , kako se meni cini .. Jos se ne zna datum?

Kako se bre ne zna, pa sad za neki dan, 6. septembar.

Zli bokser je napisao(la):
*** ne gledam ni ja tv, ali imam internet

Dobro sad, ne moraju svi da se pravdaju za tv, :D a ***a nisam znao kako izgleda lik, lincujte me sada zbog toga. :D

Procurela i za kutiju, koristi novi format diska...

Hoce li uzimati ovo jos neko pored mene pa da pikamo u coop? Relativno je dzabe :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

2100 din?!

Još jedna zombi igra? Ako je neko probao, neka kaže zašto bi neko ovo igrao pored Left4Dead.

Uopste ne kapiram poentu tvog posta / pitanja? Ocigledno previse generalizujes stvari. Zasto bi neko igrao bilo koju drugu pucacinu pored, recimo BFBC2? :)

Te dve (odnosno tri) igre nemaju nista zajednicko osim toga da, eto, imaju zombije. L4D su iskljucivo multiplayer, timski orjentisane igre, dok je Dead Island nesto kao Far Cry 2 sa zombijima i blagim RPG elementima.

Mene Dead Island nekako najvise podseca na Borderlands sa zombie elementima.

8.0 ocena. Hvala bogu, ispala je solidna igra
[YOUTUBE]CcqIuP2E4pk&feature=feedu_more[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Valjda je dobra. Mislim da su ovi dali dirt3 preko 90 a igra i kada se posmatra kao arkadna za'ebancija za ubijanje vremena ne zasluzuje preko 80 jer se sve ponavlja.. Ali codemasters imaju valjda protekciju.

8/10, odlicna ocena i nadam se da D.I nece imati neke prazne hodove, tipa da pocetak obecava i onda te smori i nikada je ne zavrsis.

Hm, 8.5 na GT-u je bliže prosečnoj igri... oni su blagi sa ocenjivanjem. Očekivao sam bar 9.0. Ali ok, verujem da će biti zanimljiva.

ja bas mislio da su bili preblagi :p

doduse ovo su x360/ps3 reviewi...ocekujem da ce igra bolje izgledati/raditi na kompu

@Shimec
Će vidimo, ali ne verujem jer smo već mnogo spustili cenu igre :D Ko bi sve uzeo sem tebe?

Pa ja mogu za manje pare da nađem na drugom mestu. Wahade, nisi više najpovoljniji! :p Inače, još uvek nisam siguran da ću uzimati igru, ali se premišljam. :) U svakom slučaju ću ti se javiti.

Nazad
Vrh Dno