Šta je novo?

Dead Island

Vaki endžin bi baš pasovao za novi Elder Scrolls ako mene pitate.

Ja sam opet vise za Avalanche, mada moze i ovaj Chrome E 5, a naravno i CE3 koji ce nadam se biti malo vise "florisan" za onaj snajper...

Meni je ovo Boiling Point meets Postal :p

Mislio sam da ce ovo biti nesto prefinjenija igra... mislim koliko to zombi igra moze da bude :d

Meni jedino smeta izgled oružja. Samo se vrh sečiva vidi a puške su kriminalno odrađene kao i ruka koja drži pušku. Bukvalno su bolje teksture na tamo nekoj kanti za smeće u ćošku od tekstura ruke i puške...

Mene ovo najvise podseca na condemned, samo mi je akcija nekako "kruta", u nedostatku boljeg izraza. Nadam se da nece biti mnogo puskaranja tj. da ce biti vise melee borbe, kao i mracnih nivoa. Jeste kul masakrirati zombije na rajskom ostrvu po suncanom danu ali malo jeze nije na odmet, ovako sve deluje kao neka zabava.

Mene ovo najvise podseca na condemned, samo mi je akcija nekako "kruta", u nedostatku boljeg izraza. Nadam se da nece biti mnogo puskaranja tj. da ce biti vise melee borbe, kao i mracnih nivoa.

To je i rekao onaj njihov dok je komentarisao gejmplej, vise je igra pravljena za melee nego za puskaranje. I takodje, bice i mracnih nivoa, spomenuo je neke sa baterijskom lampom i rekao da je tu igra dosta mracnija i vise vuce ka hororu...

Nisam slusao zvuk, samo sam odgledao :)

[YOUTUBE]56SfgnRsqZQ&feature=feedu[/YOUTUBE]

Jedan od redjih fps-a bez regenerativnog healtha...

Baš čitam World War Z od Max Brooksa, pa bi mi ova igra tako legla u ovom trenutku, da to nije normalno. Naložio sam se na zombije, mislim da ću uzeti Resident Evil 5 da opet obrnem :D

^ igraj left4dead2 :)

da li ce biti zahtevna ova igra? Brinem zbog zeninog laptopa...

Meni ovo deluje bolesno dobro.

Sto napaljeniji trailer... to "naopakija" igra :d barem prema mom dosadasnjem iskustvu.. No videcemo. Septembar je blizu :)

[YOUTUBE]pVzRo39P31I[/YOUTUBE]

Kao sto neko rece, valjda ce srediti izgled oruzja i ekstremiteta, ovo nije bas najbolje graficki odradjeno.

Poslednja izmena:
Vec je bilo kaceno ranije to, a izgled animacije nece garant da srede jer je igra gotova za izdavanje. Mada ne znam sta fali toliko, jeste malo kruto ali nije lose. U svakom slucaju bolje od Bioshokovog. :D A oruzje kao sto je vec receno, fokusira se na melee borbi jer je turisticko ostrvo na kome nema mnogo oruzja.

Bas ta turisticka ostrva su legla narko-plantaza i njihovih sekjutitia :d

Kad smo kod osecaja pri melee borbi i animaciji, Condemned je mama za sve igre tog tipa.

Jos 9 dana ;)

Jedva čekamo!

i6TIg.png

:d
vidjeno vec ali vrhunski bolesna fora :d

^^ Mnogo smesno. Inace ovaj Dead Island logo je jedan od boljih koje sam skoro video

Neka pozure vise za izbacivanjem igre, da im ne bi sve po spisku :D

Nazad
Vrh Dno