Šta je novo?

DDr3 1600mhz vs 2400mhz test!

Evo jos jednom test Dirt 3 i necu vise da smaram, latencije sam uzeo sa ovog poljskog sajta znaci 9-11-11-31 1T i za ddr3 1866 i za ddr3 1333
game settings (preset medium, multisampling off i povecao sam rezoluciju na 1440x900)

ddr3 1866

dirt3_game_1866_1_run.jpg dirt3_game_1866_2_run.jpg

ddr3 1333

dirt3_game_1333_1_run.jpg dirt3_game_1333_2_run.jpg

Razlika je vise od 10% u minimalnom fps-u i nesto malo za prosecni :wave:

znaci,po poljacima ako dobro ukapirah cl9 je kralj?

Evo jos jednom test Dirt 3 i necu vise da smaram, latencije sam uzeo sa ovog poljskog sajta znaci 9-11-11-31 1T i za ddr3 1866 i za ddr3 1333
game settings (preset medium, multisampling off i povecao sam rezoluciju na 1440x900)

ddr3 1866

Pogledajte prilog 194807 Pogledajte prilog 194808

ddr3 1333

Pogledajte prilog 194809 Pogledajte prilog 194810

Razlika je vise od 10% u minimalnom fps-u i nesto malo za prosecni :wave:

Ma, drugar, samo nastavi tako, doprinosis raspravi, imas super ideje za testiranje i znas da na logican i analitican nacin, da analiziras testove....:D

sreca pa ovi moji jorgovani hoce da rade na cl9 :)

da,samo sam ukucao 9 umesto 10 i to je to :) ne da se sendisa,ma koliko pljuvali po tom IMC-u...

to je stari PNY iz haski kompleta,ripjawz je u pitanju na sendi kompletu,cekam da finaliziram setap pa da popisem u "moja masina" sve. :)

TpRFWfC.jpg

ako mene pitas,posto je iz januara ove godine,stavljaju oni zategnutije cipove i samo lepe standardne JEDEC-e.vise mene koci budjavija plojka i sendijev IMC,ko zna gde bi joj bio kraj na npr broadwell-u...

kao sto rekoh,sve to mora ceka ozbiljniju plojku i hladjenje...

znaci,po poljacima ako dobro ukapirah cl9 je kralj?
I po meni...:D odlicno tih CL9 na 2200...moram i ja da probam.:)
Ne moze moja na CL9...nema sanse.
Ali nista zato...jos malo samo da ubodem prava podesavanja i ode "kolega" sa trona.;)

Screenshot (821).png

Poslednja izmena:
ma ima sve da najarcam samo da dodjem do ozbiljne plojke,ima ona meni da ode i preko 2200mhz,jos ako dodjem do ajvise tek ce onda da mi peva. :) zaboravljate da je ovo sporCki komplet,znaci nema pazenja i mazenja. :)

edit: meni je u tom testu 48.6 ns latency. :)

Poslednja izmena:
Evo ja stigao "kolegu"...;)

Screenshot (824).png

fali ti jos 7 i kusur ns do mene. :) sa'ce neko sa namunjenim ddr4 na 3000+ mhz da nam upadne i pojasni malo stvari. :)

Mozda...nekako ih nema? ima i u onoj "takmicarskoj" temi bacen mamac.:d

cuti,doci ce nam delevic pa ce pobacamo ovaj nas krs u kante :)

Rado bi ja stavio tu al sam prodao komplet tako da za sada nista od AVEXIR-a,a ne mogu da nadjem na koliko sam ih przio,msm zabelezeno,na rec necu da zborim to se ne priznaje :D

ma reci,ko ne postuje casnu forumasku ne treba ni da zivi. :)

Moram da nadjem,ne volim na rec jer ja prvi trazim SS :D

EDIT

Malo se pomucio al naso jedan SS :D

http://prntscr.com/8ryyal

Moze to jos bolje al to ako budem uzeo hasu,za sada memara ceka ko zapeta puska :D

Poslednja izmena:
^
Probaj 2133 9-9-9-27 2T sa naponom od 1.6-1.65V ;)

Au...e to je nedostizno za DDR3, koje dobre latencije za 3800mhz.

Nazad
Vrh Dno