baltazar je napisao(la):Evo vec 3 dana po ceo dan pokusavam da nastavim sa skidanjem ostatka fajla (vec imam oko 65%) i nece pa nece :wall: Stalno izlistava korisnike, search-uje taj isti film i pronalazi ~50 istih verzija (sve su iste po velicini u bajt) ali nece da nastavi pa bog![]()
Kako da ga "nateram" da krene sa nastavkom? Jel mogu sam da odaberem neki isti fajl koji je vec pronasao i da ga nateram da nastavi sa njim? Nesto mi se ne skida od pocetka pa da me opet smori na polovini...
Ajde pomagajte, pocinjem da :bottle:
Evo posto sam imao 2 puta slican problem (isto su bili u pitanju poveci video fajlovi) da probam da ti pomognem.
baltazar je napisao(la):Super fora. Hvala za tip covece.
Nego, provalim da mi nesto ne radi search opcija? Ima li neko ideje sta bi moglo biti po sredi? Pouzdano znam da su fajlovi koje trazim na nekom od hubova na kojima sam se zakacio... :trust:
baltazar je napisao(la):Nego, provalim da mi nesto ne radi search opcija? Ima li neko ideje sta bi moglo biti po sredi? Pouzdano znam da su fajlovi koje trazim na nekom od hubova na kojima sam se zakacio... :trust:
Prebaci se u passiv, i radiće...
Da ti mogu, i kad bi ovaj imao zivaca i vremena - ne bih se raspitivao okolo...npetar je napisao(la):Pa posto vec radis u RC-u, trazi od admina da ti da pristup.
E ovo je vec nesto.p2p ne radi na akademskoj, tj. radi ali moras preko nekog stranog proxy-ja. Ukucaj "proxy servers" u google-u pa iskopaj neki.
ftp na akademskoj ne radi uopste, tj. valjda radi samo 1h dnevno.
Poz!
Konzul je napisao(la):Izgleda da ne pomaze... U "active" stavim IP i Port nekog proxy servera, jel?
chivitli je napisao(la):Jedino ako vam je taj proxy i socks5, probaj, sta te kosta![]()
Losa iskustva... :S:Btw. dobar ti onaj "represivni" sajt...
Geek_master je napisao(la):Hm... mozda treba ozbiljnije da shvatis svoje radno mesto. Ti sedis tamo da bi radio to zasta te placaju, a ne da bi koristio akademski link...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari