Šta je novo?

DC++ uputstvo?

pa na ime servera double click :D

Da ,provalio sam .
Sta znaci kada je timedout
Jel' to zbog veze ili sta(nije mi bas losa veza-neki wireless, malo bolji od dial-upa)

Koje modove DC++ koristite?

Probao sam StrongDC++ i rmDC++, na prvi pogled nisam primetio bitniju razliku...

.

Poslednja izmena:
Septimus je napisao(la):
Koje modove DC++ koristite?
Ja koristim BCDC++, cisto zato sto je pregledniji od klasicnog DC++.

DC++ RevConnect

Izgleda potpuno isto kao obican dc++ samo sto moze da skida istovremeno jedan fajl od vise korisnika, sto obican dc++ ne moze.

www.revconnect.com

Za revconnect mi se chini da 'obichan' dc++ ne moze da nastavi njegov download?

I da li neko koristi strongDC++, rmDC++ ili czDC++ - kakvi su utisci?

Poslednja izmena:
ne znam dal moze da nastavi, ali zasto bi se vracao sa revconnecta na obican dc++ ?

ako te banuju na primer a to oce da se desi.....DC i oDC su zasad jedini sigurni
nego zasto skoro nijedan hub nema spisak dozvoljenih DC++ klijenata nego moras to da
isprobavas empirijski a onda se lepo nakupis kickova i banova...
StrongDC ++ je odlican ima segment download ,slow download disconecting i jos sitnica
sa njim je moguce zakazati brdo fajlova i biti uvek siguran da srce brzinom 70% maksimalne ....naravno ako se dobro podesi i ne mora se visiti non-stop pored kompa ali... ne vole ga OPovi banuje se zestoko....

Pa ukljuci opciju emulate DC on this hub, i 100% ne moze niko da te detektuje. Ja mesecima vec koristim StrongDC++.

Ja isto koristim StrongDC koji je po meni mnogo bolji od DC++-a

Laza je napisao(la):
Pa ukljuci opciju emulate DC on this hub, i 100% ne moze niko da te detektuje. Ja mesecima vec koristim StrongDC++.

Pitanje: ako koristish emulaciju, da li se gubi neshto od Strong-ovih poboljshanja
u odnosu na 'klot' DC++?

Poslednja izmena:
Probacu uporedo StrongDC++ i LDC++ pa da vidimo...

Pitanje u vezi StrongDC++:

Temp fajl chiji je download u toku ima full velichinu ( velichinu target fajla ). Da li moze da se podesi ( kao kod rmDC++ ) da se velichina temp fajla povecava srazmeno skinutoj velichini? ( Ako me neko razumeo, zna o chemu se radi )

Ajde, zar niko ne zna u vezi alociranja temp fajlova u StrongDC++?

p.s. Mislim da 'obichan' DC++ to radi dinamichki..

Septimus je napisao(la):
Ajde, zar niko ne zna u vezi alociranja temp fajlova u StrongDC++?

p.s. Mislim da 'obichan' DC++ to radi dinamichki..
Ne koristim StrongDC++, ali mi je logicno da to radi da bi mogao da skida razlicite segmente fajlova u isto vreme.
Btw, ja sam istu tu stvar UKLJUCIO u BCDC++-u, zove se antifrag i napravi odmah fajl pune velicine, da ne bi bio posle u hiljadu fragmenata na disku.

Vrh Dno