Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

nisu m()()da u pitanju nego neznanje :) ... ne necem da se istresam na drk idemo na sve ili nista ... nikada nisam imao pozitivan bilans sa njim, tj posle prodaje uvek je imao vecu cenu i nikada nisam mogao da ga povratim.. na 100 $ cu da razmislim i to 3 puta.

Ide ovo dobro. Vjerujem da može blizu 100

nisu m()()da u pitanju nego neznanje :) ... ne necem da se istresam na drk idemo na sve ili nista ... nikada nisam imao pozitivan bilans sa njim, tj posle prodaje uvek je imao vecu cenu i nikada nisam mogao da ga povratim.. na 100 $ cu da razmislim i to 3 puta.

Kako nemaš sad pozitivan bilans, loše si se izrazio, ako prodaš a on i dalje raste, samo propuštaš priliku za još veću zaradu.
Ja sam nekoliko puta trgovao s DASH-om i skoro nikada nisam izlazio na max ceni, ostane samo gorak ukus da si mogo još, al bolje vrabac u ruci.

Trebao sam vam najaviti da ću kupiti dash, čisto da se istovarite...
Istorija se ponavalja....uletim u novčić, ispostavi se da ga kupim po skoro najvišoj ceni koju je ikad dostigao, i onda krene da pada, i više nikad ne dođe ni pribložno ulaznoj ceni...ko me hebe kad sam glup ko penis !

Strpljenje, rizik..

Nadam se samo da ga nije prodao u međuvremenu :p

Hmm logično razmišljaš...ali :)
Od početka pumpa ugašeno je 1500 nodova sto je oko 1.5 mil coina. Cena u principu ide gore još uvek a vidim da se i dalje kupuju fine količine. Ne znam da li si ovo uzeo u razmatranje. Može da bude svasta... Ja bih čekao rasplet pa pratio trend

Moram instalirati test evolutiona i videti šta stvarno nude i kako to izgleda. Možda je stvarno nešto dobro pa ljudi znaju šta rade. Još ako uključe dobar marketing, za šta evidentno imaju dosta para, možda je ovo samo pocetak

Matematicki i psihicki najbolja strategija je
kada si u + prodas pola a pola ostavis i cekas dalji razvoj situacije.

Hmm logično razmišljaš...ali :)
Od početka pumpa ugašeno je 1500 nodova sto je oko 1.5 mil coina. Cena u principu ide gore još uvek a vidim da se i dalje kupuju fine količine. Ne znam da li si ovo uzeo u razmatranje. Može da bude svasta... Ja bih čekao rasplet pa pratio trend
Ne znam odakle ti ta informacija? Od februara je broj master nodova pao za oko 500.
Ja moj svakako neću dirati ;)

Mislim da Dash ima šanse da stigne Bitcoin po ceni tokom ove godine, ako se ovaj klinč u Bitcoin zajednici ne reši do tada.

Ne verujem da ce stici dotle bas ali svakako ide gore jos. Vredi minimum 100$. Vredi bubreg i oko ako mene pitate, ubedljivo je najbolji novcic koji postoji. To godinama pricam.

sent from P9 lite

Ne znam odakle ti ta informacija? Od februara je broj master nodova pao za oko 500.

Mislim da Dash ima šanse da stigne Bitcoin po ceni tokom ove godine, ako se ovaj klinč u Bitcoin zajednici ne reši do tada.

Nemoj samo da te pohlepa zaslepi...Pitaj drugare sta su pricali za LTC 2013. godine a i kasnije...Samo mudro i lagano. Razmisli koliko je 100K $ u kesu, ako dobaci dotle a imas masternod kod sebe...Probaj samo da izbrojis do 100K po 100...pa zamisli da brojis prave novce da steknes sliku koliko je to kesa odjednom na gomili...

Ako nekog zanima statistika master nodova da dopunim kolegu :

02.03.2017 Total Masternodes: 4480 = 3964 actives + 516 inactives

12.03.2017 Total Masternodes: 4203 = 3861 actives + 342 inactives

Ja se ne bavim trgovinom, kriptovalute su mi bezbedno mesto da sklonim vrednost, plus masternod donosi lep mesečni prihod.
Pošto verujem da će evro da se stmoglavi uskoro, ne pada mi na pamet da prebacujem vrednost u njega.

A zasto je najbolji novcic?

Koliko vidim na grafikonu na Poloniex-u ovo mu je najveca vrednost ikada pre toga nikad nije dostigao ni pribliznu vrednost....

Slazem se da ce ici gore samo ne znam dokle ali da se odrzi dugo vremena na 70 dolara tipa 6 meseci nema sanse....

Ukratko, Dash je ono što je Bitcoin trebalo da bude.
Sistem omogućava veoma brzu potvrdu transakcija (do dve sekunde), može lako da se izmeni i poboljša zahvaljujući sistemu glasanja masternodova (prošlog meseca se desio hard fork potpuno bezbedno i bezbolno, dok se Bitcoin muči sa tom idejom već par godina i pitanje je da li će se to i desiti bez raspada na dva Bitcoin-a).
Imaju odličan biznis i marketing plan, sa sistemom finansiranja razvoja i marketinga direktno iz novčića generisanih u blockchain-u (Bitcoin se oslanja na donacije i privatna sredstva za finansiranje razvoja).
Imaju dobru ideju da pretvore Dash u sistem plaćanja koji je pristupačan prosečnom korisniku koji ne mora ništa da zna o tome kako kriptovalute funkcionišu.
Itd...

Ok to sve sto si napisao je tacno,ali opet koliko puta su se desile nelogicnosti sa razlicitim novcicima moje vidjenje je da ce Dash da ide gore dole narednih par meseci do godinu dana i da ce tek onda da se stabilizuje na nekoj cifri....
U svakom slucaju zelim vam svima da se obogatite sa Dash novcicem :)....

Ukratko, Dash je ono što je Bitcoin trebalo da bude.
Sistem omogućava veoma brzu potvrdu transakcija (do dve sekunde), može lako da se izmeni i poboljša zahvaljujući sistemu glasanja masternodova (prošlog meseca se desio hard fork potpuno bezbedno i bezbolno, dok se Bitcoin muči sa tom idejom već par godina i pitanje je da li će se to i desiti bez raspada na dva Bitcoin-a).
Imaju odličan biznis i marketing plan, sa sistemom finansiranja razvoja i marketinga direktno iz novčića generisanih u blockchain-u (Bitcoin se oslanja na donacije i privatna sredstva za finansiranje razvoja).
Imaju dobru ideju da pretvore Dash u sistem plaćanja koji je pristupačan prosečnom korisniku koji ne mora ništa da zna o tome kako kriptovalute funkcionišu.
Itd...
Uz svo duzno postovanje ali bilo je i jos uvek postoje novcici koji imaju instant potvrdu u blockchain-u pa ni priblizno nisu imali ovakav market value kao DASH DRK ili kako god da se zove. Ne posedujem nijedan DASH tako da ovo pisem kao nepristrasan posmatrac pa se tako moje misljenje poklapa sa studentovim, uglavnom sta je sa instamine-om ovog novcica ? Ipak mislim da je ova cena rezultat ove vesti. Lepo je videti da je bar neko prosperirao sa nekim altcoinom :)

Uz svo duzno postovanje ali bilo je i jos uvek postoje novcici koji imaju instant potvrdu u blockchain-u pa ni priblizno nisu imali ovakav market value kao DASH DRK ili kako god da se zove. Ne posedujem nijedan DASH tako da ovo pisem kao nepristrasan posmatrac pa se tako moje misljenje poklapa sa studentovim, uglavnom sta je sa instamine-om ovog novcica ? Ipak mislim da je ova cena rezultat ove vesti. Lepo je videti da je bar neko prosperirao sa nekim altcoinom :)

"Dash joins several other leading cryptocurrencies available for use on the BlockPay POS platform, including Bitcoin, Ethereum, Steem, Litecoin and Dogecoin."
Nešto ne vidim da su i ostali (osim BTCa) zbog toga na ceni, pogotovo zadnja dva. :-devil-::)

Dash guraju mufjuzi kojima to odgovara, imaju premine i odgovara im da ga popularizuju jer sumilioneri, to sto ina brze transakcije ima i UTC testirano pre dasha, ftc je imao bankomat pre dasha, pa nista, nije imao ko da ih gura i puvanjak

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Ma dash je odlican coin nema sta ali nije toliko bolji koliko ga duvaju, svidja mi se ovaj evolution ali postoje i bolji coini, prvenstveno jer dash ima asic, to mi je veliki - za dash. Ima unapredjenja ali nista spektakularno, FTC se opasno nesicu sprema za nesto samo da znas, malo kasne ali tu su ;)

Oko 19:40 neko je kupio preko 8000 novčića ili ti pola miliona USD. U komadu. To nije slučajno. Ide to još gore za sad. Info za MN su tacne. Ili je evolution stvarno ludilo ili se ponavlja ltc priča

Ma dash je odlican coin nema sta ali nije toliko bolji koliko ga duvaju, svidja mi se ovaj evolution ali postoje i bolji coini, prvenstveno jer dash ima asic, to mi je veliki - za dash. Ima unapredjenja ali nista spektakularno, FTC se opasno nesicu sprema za nesto samo da znas, malo kasne ali tu su ;)

ma da sve u svemu radi se i vazno da kaplju suske :D

----
a neam ja mnogo federa ispod 100k :p

Vrh Dno