[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
0.057 
Pazite se, bice korekcije. Nemojte da neko sada uleti.
Pazite se, bice korekcije. Nemojte da neko sada uleti.
nisu m()()da u pitanju nego neznanje... ne necem da se istresam na drk idemo na sve ili nista ... nikada nisam imao pozitivan bilans sa njim, tj posle prodaje uvek je imao vecu cenu i nikada nisam mogao da ga povratim.. na 100 $ cu da razmislim i to 3 puta.
Trebao sam vam najaviti da ću kupiti dash, čisto da se istovarite...
Istorija se ponavalja....uletim u novčić, ispostavi se da ga kupim po skoro najvišoj ceni koju je ikad dostigao, i onda krene da pada, i više nikad ne dođe ni pribložno ulaznoj ceni...ko me hebe kad sam glup ko penis !
Nadam se samo da ga nije prodao u međuvremenu![]()
Ne znam odakle ti ta informacija? Od februara je broj master nodova pao za oko 500.Hmm logično razmišljaš...ali
Od početka pumpa ugašeno je 1500 nodova sto je oko 1.5 mil coina. Cena u principu ide gore još uvek a vidim da se i dalje kupuju fine količine. Ne znam da li si ovo uzeo u razmatranje. Može da bude svasta... Ja bih čekao rasplet pa pratio trend
Ne znam odakle ti ta informacija? Od februara je broj master nodova pao za oko 500.
Ja moj svakako neću dirati
Mislim da Dash ima šanse da stigne Bitcoin po ceni tokom ove godine, ako se ovaj klinč u Bitcoin zajednici ne reši do tada.
Ne znam odakle ti ta informacija? Od februara je broj master nodova pao za oko 500.
Ja moj svakako neću dirati
Mislim da Dash ima šanse da stigne Bitcoin po ceni tokom ove godine, ako se ovaj klinč u Bitcoin zajednici ne reši do tada.
Uz svo duzno postovanje ali bilo je i jos uvek postoje novcici koji imaju instant potvrdu u blockchain-u pa ni priblizno nisu imali ovakav market value kao DASH DRK ili kako god da se zove. Ne posedujem nijedan DASH tako da ovo pisem kao nepristrasan posmatrac pa se tako moje misljenje poklapa sa studentovim, uglavnom sta je sa instamine-om ovog novcica ? Ipak mislim da je ova cena rezultat ove vesti. Lepo je videti da je bar neko prosperirao sa nekim altcoinomUkratko, Dash je ono što je Bitcoin trebalo da bude.
Sistem omogućava veoma brzu potvrdu transakcija (do dve sekunde), može lako da se izmeni i poboljša zahvaljujući sistemu glasanja masternodova (prošlog meseca se desio hard fork potpuno bezbedno i bezbolno, dok se Bitcoin muči sa tom idejom već par godina i pitanje je da li će se to i desiti bez raspada na dva Bitcoin-a).
Imaju odličan biznis i marketing plan, sa sistemom finansiranja razvoja i marketinga direktno iz novčića generisanih u blockchain-u (Bitcoin se oslanja na donacije i privatna sredstva za finansiranje razvoja).
Imaju dobru ideju da pretvore Dash u sistem plaćanja koji je pristupačan prosečnom korisniku koji ne mora ništa da zna o tome kako kriptovalute funkcionišu.
Itd...
Uz svo duzno postovanje ali bilo je i jos uvek postoje novcici koji imaju instant potvrdu u blockchain-u pa ni priblizno nisu imali ovakav market value kao DASH DRK ili kako god da se zove. Ne posedujem nijedan DASH tako da ovo pisem kao nepristrasan posmatrac pa se tako moje misljenje poklapa sa studentovim, uglavnom sta je sa instamine-om ovog novcica ? Ipak mislim da je ova cena rezultat ove vesti. Lepo je videti da je bar neko prosperirao sa nekim altcoinom![]()
Ma dash je odlican coin nema sta ali nije toliko bolji koliko ga duvaju, svidja mi se ovaj evolution ali postoje i bolji coini, prvenstveno jer dash ima asic, to mi je veliki - za dash. Ima unapredjenja ali nista spektakularno, FTC se opasno nesicu sprema za nesto samo da znas, malo kasne ali tu su![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari