Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Ima dosta neaktivnih nodova, jer se nisu update-ovali na novu verziju još uvek.

Ne mogu više. Prošao je rok za prelazak na novu verziju.

Trebao sam vam najaviti da ću kupiti dash, čisto da se istovarite...
Istorija se ponavalja....uletim u novčić, ispostavi se da ga kupim po skoro najvišoj ceni koju je ikad dostigao, i onda krene da pada, i više nikad ne dođe ni pribložno ulaznoj ceni...ko me hebe kad sam glup ko penis !

Istorija se ponavalja....uletim u novčić, ispostavi se da ga kupim po skoro najvišoj ceni koju je ikad dostigao, i onda krene da pada, i više nikad ne dođe ni pribložno ulaznoj ceni...ko me hebe kad sam glup ko penis !

Koliko si ti to kupio Dash-a?

Nikada ne kupujes novcic kada je skocio 50% u odnosu na juce. Sve preko 25% ako skoci ima 90% sanse da padne.

@hogarnp ubo si ga ko prstom u... Al na greskama se uci samo sto nas nekad puno kostaju.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Nije to nista! Ja malopre isflekao cistu majicu!

Salim se. Ubo sam ti ja ETH na 0.34

@Kejvu

Hoćeš i fiskalni ?

@saj
Pametan uči na tuđim greškama, a glup na svojim ***

@gsi
Novi šampion :D

@karanovicz
pa od prilike se već zna, kad ja rešim nešto novo da kupim, to ide dole...već se desilo, samo sa drugim novčićem...

Ufff desavalo se itekako...zadnji skok sia udjem na 110 izadjem na 130 i udjem na 132 i padnem sve sto sam usao :)

Kakvi su ti planovi sa ftv-om :p

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Opusteno, nikada ne mozes biti dovoljno pametan. Ja sam letos na eth prepolovio novcice. Desava se. ;)

sent from P9 lite

Dash buduci Bitcoin :D Cekamo ogromne parice samo da se Dash digne na 0.045 mada i sa 40 cu da dobijem dosta :D

Tesko da ce se sada opet tako dici. Izduvao se hajp, opao volume... Sada je red da BTC rokne gore 50-60$. Uglavnom, cena je i dalje odlicna, samo da se odrzi.

E ovom skoku se nisam uopšte nadao...mora da su odlučili da još malo trguju do dana "D"...inače, ovo je još jedan dokaz da ovde ne pomažu nikakve crte, linije pa ni logika. :)

Dash će tek da raste... dok god Bitcoin stoji zaglavljen u ovom obliku i ima problem sa brojem transakcija, ljudi će sve više prelaziti na alternative za plaćanja. Za čuvanje vrednosti dugoročno je i dalje najbolji Bitcoin, ali je za sve ostalo trenutno prilično neupotrebljiv.

Dash će tek da raste... dok god Bitcoin stoji zaglavljen u ovom obliku i ima problem sa brojem transakcija, ljudi će sve više prelaziti na alternative za plaćanja. Za čuvanje vrednosti dugoročno je i dalje najbolji Bitcoin, ali je za sve ostalo trenutno prilično neupotrebljiv.

Nemoj traziti logiku jer je nema. Slazem se da se sada to poklapa sa ovim sto pricas, ali juce je "alternativa" bila Monero, danas Dash, sutra mozda ETH, pa onda mozda opet lupam LTC...Dakle sve je kocka i svi altovi postoje SAMO da bi se oduzeo BTC od vecine i raspodelio kontrolerima hajpa...

Videćemo. Proučavao sam kriptovalute u prvih 15-ak mesta po Market Cap-u i Dash mi deluje kao da ima najbolji biznis plan.
Prebacio sam sav svoj BTC u Dash, još kada je počeo da raste. Već imam oko 65% više u vrednosti BTC-a nego kada sam napravio prelaz.

Poslednja izmena:
Nemoj traziti logiku jer je nema. Slazem se da se sada to poklapa sa ovim sto pricas, ali juce je "alternativa" bila Monero, danas Dash, sutra mozda ETH, pa onda mozda opet lupam LTC...Dakle sve je kocka i svi altovi postoje SAMO da bi se oduzeo BTC od vecine i raspodelio kontrolerima hajpa...

Apsolutno tacno!

Mislis 0.055. :)

Vrh Dno