Nije moj
***, ja koji sam najvise u dash verovao docekao sam ovo bez ijednog komada. Ko mi je kriv![]()
Ima dosta neaktivnih nodova, jer se nisu update-ovali na novu verziju još uvek.
Trebao sam vam najaviti da ću kupiti dash, čisto da se istovarite...
Istorija se ponavalja....uletim u novčić, ispostavi se da ga kupim po skoro najvišoj ceni koju je ikad dostigao, i onda krene da pada, i više nikad ne dođe ni pribložno ulaznoj ceni...ko me hebe kad sam glup ko penis !
Trebao sam vam najaviti da ću kupiti dash, čisto da se istovarite...
Istorija se ponavalja....uletim u novčić, ispostavi se da ga kupim po skoro najvišoj ceni koju je ikad dostigao, i onda krene da pada, i više nikad ne dođe ni pribložno ulaznoj ceni...ko me hebe kad sam glup ko penis !
Mislis za ftc? To u ftc temi.Kakvi su ti planovi sa ftv-om
Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока
Sad ce da polako ode gde mu je i mesto
To je logičan scenario nakon razmrdavanja raje dok čekaju 11.mart...
Dash će tek da raste... dok god Bitcoin stoji zaglavljen u ovom obliku i ima problem sa brojem transakcija, ljudi će sve više prelaziti na alternative za plaćanja. Za čuvanje vrednosti dugoročno je i dalje najbolji Bitcoin, ali je za sve ostalo trenutno prilično neupotrebljiv.
Nemoj traziti logiku jer je nema. Slazem se da se sada to poklapa sa ovim sto pricas, ali juce je "alternativa" bila Monero, danas Dash, sutra mozda ETH, pa onda mozda opet lupam LTC...Dakle sve je kocka i svi altovi postoje SAMO da bi se oduzeo BTC od vecine i raspodelio kontrolerima hajpa...
:KlanjanjeVidećemo. Proučavao sam kriptovalute u prvih 15-ak mesta po Market Cap-u i Dash mi deluje kao da ima najbolji biznis plan.
Prebacio sam sav svoj BTC u Dash, još kada je počeo da raste. Već imam oko 65% više u vrednosti BTC-a nego kada sam napravio prelaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari