Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Mogao bi da ode do 0,02, pa da presipamo jos malo u LTC :).

scam coin zato je is skuplji , tako to danas ide samo se scamovi cene :)

Ja sam u nekoj guzvi, nadam se da nece brzo ni gore ni dole. Potajno se nadam novom ATH

Nimi mi se da je malo izgubio zalet. Moguce je da ce stati tu negde ispod 230 ali nikad se ne zna jer je but i dalje solidan a ni volume se jos ne smanjuje.

Nesto mi se cini da ce jos gore. Sell se smanjio, buy se povecava polako, volume je isto malo jaci. Osim ako se neko ne istrese cini mi se da idemo na 240 danas.

Konacno da se oslobodim ovog djubreta.
Sada samo jos jedno djubre imam :)

Presao. I jos ce gore. Buy se jos pojacava, sell se tanji. ATH u najavi ;)
Moj Cacanine, bas si prerano izasao, rekao sam ti danas.

260 ;)

Poslednja izmena:
Ko je mogao da ocekuje ovo... Izadjoh na 0,0205...

Grafikon kaze 259 da je bio u maju 2014. Meni se cinilo da je bio 287 ali aj, grafikon ne laze valjda. U svakom slucaju tu smo negde. Sto se tice cene u dolarima mislim da je bio oko 17$ maksimum.

Neko i dalje kupuje velike ordere na 250. Hmmmm sve su sanse da idemo jos. Ako ovo sada probije mislim da mozemo na 0.05. Kolika gomila shitova se pumpa a dash realno ima sacicu novcica u odnosu na ostale, treba da kosta 10x vise nego sada al ajde. Ja sam toliko dugo cekao ovo da sam na kraju odustao i rasprodao ih dzab dzaba. Sad imam sacicu koje sam juce kupio ali drzim ih jos neko vreme.

Poslednja izmena:
imam poziciju na 0.0239 ako prodje super...ako ne, gledacu samo :) uglavnom lepo za DASH. Kontam da moze da prosvira dobro gore...mozda i uletim negde u prici na brzinu nesto :)

Ne znam, ja sam sinoc preventivno iskocio i nisam pogresio. Oko 12 kad sam ustao video sam da je cena tresnula ali nisam kuci ceo dan, nisam jos pogledao stanje na berzi pamne znam kakva je situacija. Moguce je da ndko izmanipulise cenu pa da krene jos jednom i kad ostali krenu da kupuju on da se istrese. Nekome moraju da se otmu neke pare.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Hahahahaha....Gde iskopa post star godinu dana...zar ne vidiš da je to bilo pred doček 2016, mnogo se slavilo tih dana :bottle::party::)

Hahahahaha....Gde iskopa post star godinu dana...zar ne vidiš da je to bilo pred doček 2016, mnogo se slavilo tih dana :bottle::party::)

Hocu da kazem da se tada jos uvek verovalo u LTC i mislilo se da je on najbolji i siguran pobednik u trci za srebro. Realno posto nista ne donosi i treba da propadne, odnosno da nastavi da sluzi samo za P&D, pa ga tako i tretirajte kad (ako) bude sledeceg pumpa.

Vrh Dno