Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Jesi i sto si ga istresao???
Cekaj ga bre Saj, zasto panika?

Ma hteo da obrnem turu. Ja to obrnem za 24h. Ocekivao sam da btc malo skoci. Radio sam to nekoliko puta i fino sam prosao svaki put ali sad sam bas napravio gresku. Nije bilo nikakve panike, samo greska u najgorem mogucem trenutku. Opasan je short, to smo oduvek pricali ;)

Ma ovo mi je jos gore. Da je bila klasicna prodaja sad mi ne bi bilo zao. Sad mi bas krivo jer ja bas imam dugorocne planove sa dashom. Sad je pitanje dali cu docekati da padne toliko da uzmem istu kolicinu. Rizik je i kupiti sada.

Opušteno @SAJ....s obzirom na to da BTC raste a ovo je za DASH bila samo proba uskoro ćeš vratiti nazad novčiće.... taman za veći skok :)

Imajte samo u vidu da je Dash sto se kretanja cene tice dosta specifican. Par puta se desavalo da kada raste btc, raste i dash i obrnuto.

pa ... ako oduzmemo ovaj mesec da je tako kao sto si naveo zadnja tri nisu , tj drk bio u konstantnom padu septembra oktobra novembra (posle svake moje kupovine dash+a on je pada sve nize) sada to u decembru nisam ucinio i eto dash u rastu.. :p

ja cu morati da sacekam doooota jos da poraste da bih se vratio na "nulu" u odnosu na btc

Jos uvek ne znaci da nece biti korekcije...A ima i alternative...Uopste nije tako tragicno kako nam se u prvom momentu cini. Moze da uzme LTC koji ce nekad skociti, a ima i brdo sitova spremnih za skakanje...Start, XMR su oni koje ja cekam da skoce dosta, a i mnogi drugi.

Kad god vidite sideways cenu na shitcoin-u blizu dna, uz poneke burts u volume koji ne utiču na cenu - tad se uveće. Dash je bio čist kao suza ali nažalost nisam pratio kad je trebalo.
Ulaganje u shitcoin na slepo (zato što će možda rasti) je ludost.

Kad god vidite sideways cenu na shitcoin-u blizu dna, uz poneke burts u volume koji ne utiču na cenu - tad se uveće. Dash je bio čist kao suza ali nažalost nisam pratio kad je trebalo.

Ja jesam pratio ali ga nisam kupio. Sa ovim DASH-om nisi nikad nacisto. Mada mislim da je to to, nece on mnogo gore, ali kao sto sam rekao nista nije 100%.
Nego cekas li ti jos uvek onu LTC raketu?

Čekam (Godoa).
Trejd je aktivan dok god je iznad $3.0X...

Ja sam kupio nesto dasha ali je problem sto sam ga kupio na cryptsyju i sad ne mogu da ga povucem a ne isplati se prodavati tamo.

da li ce stari drk preci prvu kosmicku brzinu (0.001)? :D

Zeznuo si se Sajberu debelo, tesko da ces da kupis Dash za te novce u narednih par meseci, cudi me da si bio tako lak na okidacu.

Ozbiljno? Ne znam kako si izvukao takav zakljucak :d
Priznao sam odmah, sta da radim. Ovo me je zabolelo vise nego ista do sada.

upravo se xmr ponasa tako. A tako se ponasa i via vec mesecima i nikako da okine. Tako da je sve to sa shitovima kocka, nema nauke. Cak i na bittrexu, gde se vidi i distribucija, ne mozes znati. Start se tako ponasao, uleteo sam na oko 7000-7500, sad je iznad 9000 sa potencijalom za 50k+. XMR ima potencijal x2-x3 u odnosu na sadasnju cenu, ltc do x5, ali ako btc raketira mnogi sitovi ce potonuti pa otici i preko 100x...Dash nemam predstavu koliko bi mogao gore, mozda x2 ili x3 max u odnosu na sadasnji paritet. Ili je kraj, videcemo.

Poslednja izmena:
upravo se xmr ponasa tako. A tako se ponasa i via vec mesecima i nikako da okine. Tako da je sve to sa shitovima kocka, nema nauke. Cak i na bittrexu, gde se vidi i distribucija, ne mozes znati. Start se tako ponasao, uleteo sam na oko 7000-7500, sad je iznad 9000 sa potencijalom za 50k+. XMR ima potencijal x2-x3 u odnosu na sadasnju cenu, ltc do x5, ali ako btc raketira mnogi sitovi ce potonuti pa otici i preko 100x...Dash nemam predstavu koliko bi mogao gore, mozda x2 ili x3 max u odnosu na sadasnji paritet. Ili je kraj, videcemo.

sto se tice via toliko je izgubila cenu da treba da okine 250x da bi zaradio ozbiljnije cena je pala za nekoliko nula u medjuvremenu, vise se ni ne secam od kad je cekamo...

sto se tice via toliko je izgubila cenu da treba da okine 250x da bi zaradio ozbiljnije cena je pala za nekoliko nula u medjuvremenu, vise se ni ne secam od kad je cekamo...

Ne znam koliko i od kada ih imas, ja kupujem od 3000 nanize, izlazio vise puta do septembra, imam skoro 100k trenutno, prosecna cena mi je oko 1300. Meni i x5 u odnosu na danasnju puna kapa ☺. Sto se Dasha tice, na koliko si izasao Saj? Evo ga na 850

Poslednja izmena:
***a sada mi ko bebisiterke ali Saj imas pad dobar pa idi da padnes nekoliko % i kupi sada

Au koliki volume, skoro 1000btc-a. Toliko nismo imali ove godine.
Sad je bas krenuo na dole. Jos malo pa bih dosao na neki prihvatljiv gubitak. Samo da vidimo na koju stranu ide.

Reko' ti ja da DASH ne može dugo da bude veći od LTC-a :eyebrows:...inače ja sam jedan deo utopio na 0.0083 u prvom naletu a sa'ću da kupim ponovo...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno