Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Upravo tako goldi...ja cekam lep rast etha iako u ovom pampu ima vise skoka nego pada btca, mislim od juce do danas.

Moj prethodni komentar je više bio u fazonu "prodao sve odjednom ili stepenasto dodje ti na isto" samo psihički se lakše podnosi stepenasta prodaja. Juče se videlo da DASH može lako da skoči i to poprilično ali zbog "panike" skače za po 0.001 na 24h...videćemo za par dana gde će stići ;)

Poslednja izmena:
Ne moze nikako da je na istom, prednosti i mane su obostrane.

Rast Dash-a i ETha samo mi govorio da ce BTC uskoro na 300 mozda i nize. Samo je pitanje momenta kad ce krenut crvenilo!

mozda i bude tako, ali sve je vise procena da cemo biti nekoliko dana u zoni 365-400$, pa onda ponovo na gore (vratice kinezi cenu gde im odgovara vrlo brzo)

Hmm, razmisljam se da prodam preostali dash i da kupim ltc, mislim da je blizu peak-a.

Hmm, razmisljam se da prodam preostali dash i da kupim ltc, mislim da je blizu peak-a.

Ja sam prodao pola na 150, cekam retrace, ako ga bude, na oko 130. Ostalo cu po osecaju..Svakako je zarada odlicna! Videcu gde cu onda ulagati, ali LTC svakako nije moj izbor za sada. Pa majku mu, nisu valjda to jedine valute...

Gledam cijenu dasha i jedem se od muke. Kupio sam na cryptsyju solidnu kolicinu kad je bio minimum i sad samo mogu da gledam i placem dok Vern prodaje moje novcice i cupa se.

Ja sam prodao pola na 150, cekam retrace, ako ga bude, na oko 130. Ostalo cu po osecaju..Svakako je zarada odlicna! Videcu gde cu onda ulagati, ali LTC svakako nije moj izbor za sada. Pa majku mu, nisu valjda to jedine valute...

Kupljeno nazad, profit oko 0.5 BTC-a...Nije lose za danas...

Saj druze... vidis li ti ovo?
Sta si poradio na kraju?
Ja moju crkavicu cekam na 0.02 ili nista, imam nesto malo sto stoji vise od godinu dana.

Ja nista, cekam i dalje. Jos ne znam dali ce skakati jos inace bih uleteo i sada. Volume je ogroman ali cena miruje.

Jedino ako ekipa iz ethera ne prelije malo u dash, bar 10% volume-a :D

Objavljeno je to odavno i mislim da se vec nalazi na nekim cryptomatima. Ovo za potraznju je apsolutno istinito, potraznja je ocajna ali to nije nikakav razlog da je nema. Zarada je zarada, njima je svejedno sta prodaju sve dok imaju proviziju. A problem s cryptomatima je sto ljudi ne znaju ni za sta drugo osim za btc. BTC je bio prvi ali nije jedini. Ako ljudima ne ponudis nesto drugo kako mislis da kupe? Ne slazem se s tim da samo btc treba da bude aktuelan. Treba ubaciti i malo jace altove, to bi im bila i reklama na neki nacin pa ko hoce neka se informise.

Objavljeno je to odavno i mislim da se vec nalazi na nekim cryptomatima. Ovo za potraznju je apsolutno istinito, potraznja je ocajna ali to nije nikakav razlog da je nema. Zarada je zarada, njima je svejedno sta prodaju sve dok imaju proviziju. A problem s cryptomatima je sto ljudi ne znaju ni za sta drugo osim za btc. BTC je bio prvi ali nije jedini. Ako ljudima ne ponudis nesto drugo kako mislis da kupe? Ne slazem se s tim da samo btc treba da bude aktuelan. Treba ubaciti i malo jace altove, to bi im bila i reklama na neki nacin pa ko hoce neka se informise.

Meni samo ovo nie bas jasno:
"Luca Dordolo said, “I read the news about LamassuCT r: 145 introducing altcoins for its BTMs. But I am a Lamassu owner and I will never modify my machine to distribute altcoins, at least not until it is very well demonstrated that the altcoin is stronger than Bitcoin”."

Dev je rekao da je dodavanje dash na Lamassu bankomate dogovoren i da je pitanje vremena kada ce krenuti. Vlasnik kaze da je cuo za to i da mu tako nesto ne pada na pamet.
Znaci neko laze.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno