Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Ko zna ko je. Ne mora da znaci da je sa foruma. Ali u svakom slucaju pokazao si se kao covek ;)

Pa ako nije s foruma odakle mu moj config? Ja obicno obrisem workera kad saljem ljudima podesavanja ali neki put izgleda da nisam. Ali obavezno napisem da se to promeni. Ovo je sigurno neko s foruma ali je pomesao config. Ili je mozda napravio .bat ali pokrece .exe pa on vuce podesavanja iz config-a.
Samo sto nikako covek da procita temu. U principu mala je brzina, jedna osrednja karta, mozda neka 270-ka. Ne traje to dugo, kako god ali nema smisla da covek gubi vreme kopajuci mojim workerom.

Nikada nisam primao donacije. Pica imam obecanih toliko da mogu 2 jetre da sahranim. Ako je neko i insistirao da donira rekao sam mu uplati nesto u humanitarne svrhe. Ovo je greska, nista vise.

I nasao sam u cemu je fora. Omnik, jel se secas kad sam tebi kacio onaj miner na dropbox? E pa ti si okacio taj link u temi i to je verovatno jedini put kad je stajao moj worker configu jer obicno obrisem i napisem WORKER. Neko je skinuo odatle i sad se pati sto mu ne radi. Nema sta drugo biti.

Edit: upravo sam izmenio taj config da se nebi ovo ponavljalo.

Poslednja izmena:
Pu, ruke mu se osusile! :cuss:
To neko namerno radi, jasno nam je vec. Povuci ce on taz zid uskoro kad vidi da je pristojno nagrickan. Zao mi je sto ne mogu ovo malo monera da iscupam s wallet-a inace bih ga i ja grickao sada.

Edit: Ono neciji bot sljaka, ko zna koliko taj ima municije.

Poslednja izmena:
Rc je mozda bila dobra navlakusa da se izvuce btc.... Ovo ce da padne ispod 70 vrlo brzo. Potraznja je smesna.
ScreenShot329.jpg

Sto smo drk*** - drk***,sad da se vratimo kriptovalutama btc-ltc :)

Doge je čist marketing.
Darkcoin je potpuna suprotnost od kerova.

Veruj mi za dark najmanje brinem.
Više me brine šteka LTC i gomile shitcoina koje nisam prodavao na vreme :)

Drk je ipak shitcoin i treba biti oprezan. A ltc je u vise navrata isao preko 450 a drk samo jedanput ~280. E sad... sve je moguce :)

Kupio sam po .007 pa cemo videti da li sam se z... nadam se da prodam po .009

Drk je dosta noviji novcic i daleeeeeko ozbiljniji od bilo kod shita. Iskreno, drk je bolji i od btc-a ali to bas i nije za poredjenje zbog drugih stvari. Imace drk bruka cenu, samo polako ;)
Ljudi ozbiljno rade na njemu, imaju ozbiljne projekte i realizuju ih polako. Ja ovaj novcic stvarno ne mogu da karakterisem kao shit.

kuda plovi ovaj brod? :)

Ja sam se skroz prebacio na drk, tj sve što imam sam uložio u DRK, za sada sam u plusu, sve mi je trenutno u BTC i čekam da vidim dokle će da ode pa da kupujem, nekako kako je krenulo vidim da će otići još dole i onda se nadam da nas čeka neki boom

Drk je dosta noviji novcic i daleeeeeko ozbiljniji od bilo kod shita. Iskreno, drk je bolji i od btc-a ali to bas i nije za poredjenje zbog drugih stvari. Imace drk bruka cenu, samo polako ;)
Ljudi ozbiljno rade na njemu, imaju ozbiljne projekte i realizuju ih polako. Ja ovaj novcic stvarno ne mogu da karakterisem kao shit.

Potpisujem jedino sto mu fali u ovom momentu za to da postane neki ozbiljan novicic jeste uzlazak na BTC-e (ili neku drigi veliku berzu .).

Yo je difinitivno novicic koji dugorocno ima najbolju perspektivu trenutno i je dalje u domenu shita zato sto spekulanti previse lako manipulisu sa cenom, ali procice i to ..

Ja sam dokupio još 100 kom... sad imam prilično lepu količinu, enough to make me rich :D

Mene je ovaj pad bas iznenadio, nisam vise pametan da li treba kupovati DRK ili ne. Nakon uspesne implementacije RC4,cena coina je bar trebala da se stabilizuje na 0,009-0,01, a ne da padne 20%....

ako te je ovaj pad iznenadio beži od berze ko đavo od krsta.

ja ne znam koliko puta treba da se ponovi isti scenario da biste prestali da budete tvrdoglavi i isterujete neku svoju pravdu na berzi
bio je pump, ko je bio pametan pokupio je zaradu, ko nije - ***, teraj dalje traži drugi coin.
čekanje drugog pumpa je 1) kocka 2) gubljenje vremena 3) gubljenje novca koji si mogao da napraviš ulažući u nešto drugo umesto držati ga zarobljenog u izduvanom balonu

ATH od 0.027 je bio pre 3 meseca. kome je to bilo "malo" (skok od 25x je malo...) i drži kesu od tad propustio je milion bombi koje su se desile u međuvremenu.

bitno da ste otvarali moj fanclub na fejsu kada sam na ~0.01 rekao da ide skok ali na glavu.

24 HR LOW
0.00680000

Moram da se nadovozem na svoj gornji post ..

Meni je lako da kanjeam i da budem "pametan" kad sve sto imam to je ono sto sam iskopao od 1.2 sa jednom 280x i nemam sta mnogo da izgubim (stvarno sam malo ulozio ali sam isao na pricu da ako sve izgubim onda me boli uvo ...). ljudi koji su ulozili dosta para i kojima je bitno da povrate izgubljeno do nekog momenta .. njima je sugirno durgacije ..

Za sada mi cak deluje kao da cu cuvati ovaj DRK sto imam jedno par godina ..

@vojkan totalno si u pravu ali kad sam vec poceo da jedem ***** jescu ig do kraja ...

Nazad
Vrh Dno