Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

bice nesto ko wc :) znam da su mnogi imali zaradu od njega ali samo ime DRK mi je uvek bilo sumnjivo :)
gledao sam ga ...cekao povoljnu priliku da udjem par puta ali sam uvek gledao sa strahjom da se cena ne vrati na staro...previse trolovanja kupujte sad je prilika ...kupujte vredece bogatstvo....ostvario dve trgovine i to poodavno za neku sicu...kupio na 120000 prodao na 137000 i pedala...jesam se kajao kad ode u plafon jer je 100 kom imalo vrednost...ali ***...ko zna zasto je ovo dobro :)

Poslednja izmena:
Daj neke rezultate, muka mi više od šetanja minera?

To je verovatno onaj b2 od danas, samo su ga prepakovali. Nisam probao, ali .bat je takav.

EDIT: Na 270x imam bolji hashrate sa -w 128 u odnosu na -w 256. Koga ne mrzi, neka proba.

Poslednja izmena:
Daj neke rezultate, muka mi više od šetanja minera?

Meni radi oko 15% bolje u odnosu na onaj x11 mod. Skinuo sam ga ltcrabbit sajta i na njihovom poolu testiram. Probao sam i Coinotron ali ne radi.

Meni radi oko 15% bolje u odnosu na onaj x11 mod. Skinuo sam ga ltcrabbit sajta i na njihovom poolu testiram. Probao sam i Coinotron ali ne radi.

pazi do sada ima 15 minnera tako da ako ne kazes koliko dobijas sa kojom karticom onda ko da nista nisi rekao :p

Posto ima jedno 3-4-5 minnera koji mogu da budu "onaj x11 mod" :p

Ali ljudi nama je glavno problem sama cinjenica sto je DRK u totalnoj baniani :) ovo ce biti ko WC kad se vrati na berzu ogorman pad i polse toga ogorman skok (ako bude tog skoka ...)

pazi do sada ima 15 minnera tako da ako ne kazes koliko dobijas sa kojom karticom onda ko da nista nisi rekao :p

Posto ima jedno 3-4-5 minnera koji mogu da budu "onaj x11 mod" :p

Ali ljudi nama je glavno problem sama cinjenica sto je DRK u totalnoj baniani :) ovo ce biti ko WC kad se vrati na berzu ogorman pad i polse toga ogorman skok (ako bude tog skoka ...)

A kad je to WC imao skok? WC je posle pada otisao pravo u kanalizaciju.

Koliko puta ga je dev forkovao, morao je jednom da sj.. nešto

i tako sad od jednom sa svih strana sve bolje i bolje optimizovani mineri za X11.... :smash:

jel rade serveri? Meni coinotron ne radi kao ni ovaj dark pool sto imam

A šta si očekivao? :D

Danima sam odolevao da ne uđem u trgovinu sa DRK-om, sve vreme lepo trgovao sa BC i nije bilo problema.

Upkos instinktu, danas kupim 40 DRK-a i prođem ko bos po trnju :( Znao sam da će na DRK biti teška navlakuša, al' morao sad da pojedem ono što se ne jede :(

Još ****** vidim da pada, kažem sebi ma vratiće se i izađem. Sad sam došao kući i vidim para nema, blokirana trgovina. Magarac kud danas nađoh da uđem.

Poslednja izmena:
Da ti bude lakše, ja isto danas kupio 10ak puta više od tebe :)

Šta sad', life goes on :type:

jel i vama bitcoinwisdom ne prikazuje drk/btc sa cryptsija kako treba?

*** ovakav problem niko nije mogao da ocekuje. Sad sve zavisi od brzine intervencije da se DRK povrati na berze. Moze da se oporavi ako se brzo reaguje.

Po povratku na market ja bih na vasem mestu izlazio velikom brzinom.

Nazad
Vrh Dno