kod mene , kopa na coinotron, diff pao ispod 500 ?. da nije nesto drugo u pitanje ,da nije coinotron ispao ?
ja i na coinemine.pl kad stavim da kopa u mineru pise taj mali diff, iako na pool-u stoji preko 2000...
i kod mene je dobro sad kad sam obrisao stari .bin fajl...Meni u mineru normalno piše
Ovo je poslednja verzija minera koji daje ISTO koliko i gringov miner koji krade 2%, plus sto se u ovom mineru ne cuje pistanje zavojnica, i otklonjeni su neki bugovi.
https://www.dropbox.com/s/59lvecndm866bzz/sph-sgminer_x11mod_b2.zip
Upravo testirano![]()
Hvala, upravo je testiram. Ne cuju se nikakvi cudni zvukovi iz kartice a R9 270X sada daje 1800, dok HD7850 daje 1550. Jedino sto nista ne dobijam jer coinotron nije na pravom forku.
To je slabo za 270x, pogledaj par strana nazad sam postavio podešavanja sa kojima imam oko 1970, pritom kartica nije klokovana.
sa ovim najnovijim ide nesto preko 2mhs na 270x, ali su i nova podesavanjaHvala, sad sam u nekoj guzvi al pogledacu sto pre pa javljam sta sam uradio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari