Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

kod mene , kopa na coinotron, diff pao ispod 500 ?. da nije nesto drugo u pitanje ,da nije coinotron ispao ?

Vratio se coinotron, nema potrebe da se premesta.

Sa Coinotronovih 5-6GHasha vracamo nagu na 70+.

Edit: Ipak nije jos na pravom forku, ne znam sta se dogadja ovo.

Poslednja izmena:
cccc sa kojim se oni trikovima sluze da bi obarali cenu drk i da ga kupi jeftino pa ovo je ono ... !@!@#$$@#$@#$@#@#$

kakve su ovo fore sa obaranjem darka? spustili diff ispod 200?

ja i na coinemine.pl kad stavim da kopa u mineru pise taj mali diff, iako na pool-u stoji preko 2000...

Kako 24h? Jel je sinoc prebacio pool posle 40minuta? Blago vama ali covek mora nekada i da spava, pa nece da visi na kompu 24h.

bitno je da se kaze da je ovaj pad vestacki verujem da je tako i da treba ovo samo iskulirati ...dok se ne ispravi stvar

Jel moze neko da napise koliko se sada (danas/juce) kopa DRK dnevno i sa kojom snagom? Koristio sam kalkulatore ali hocu podatak od nekog ko kopa...

Pitam posto na MAX imam vec neko vreme 0.003btc po 1mh skripta, pa mi to nekako malo...

Jeste, ispravljali su neke bugove, sada intensity moze do 18 i ne pucaju driveri.

Hvala, upravo je testiram. Ne cuju se nikakvi cudni zvukovi iz kartice a R9 270X sada daje 1800, dok HD7850 daje 1550. Jedino sto nista ne dobijam jer coinotron nije na pravom forku.

To je slabo za 270x, pogledaj par strana nazad sam postavio podešavanja sa kojima imam oko 1970, pritom kartica nije klokovana.

Hvala, sad sam u nekoj guzvi al pogledacu sto pre pa javljam sta sam uradio.
sa ovim najnovijim ide nesto preko 2mhs na 270x, ali su i nova podesavanja

-I 18 -w 128 --thread-concurrency 6336 -g 2 @1080/1250

edit:eek:na stara sto sam postavio za prosli miner nemoj ni slucajno da koristis - zapucala mi masina, nije ni restart dugme reagovalo :d

Poslednja izmena:
Jel neko primetio povecanu potrosnju na ovom poslednjem mineru? Malo su mi vece temp na kartama.

Meni je muka više od silnih minera... scrypt rulez! :)

Koliko vidim ovaj novi miner dolazi sa pripremljenim configom za 280x/7970 karte. Ja sam samo dodao pool/user/pass.
Izbacuje li miner i vama ovakve poruke ?

noviii.jpg

I kod mene isto dok nisam obrisao i run file i conf file pa sam pravio bat-ove.

Nazad
Vrh Dno