Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Ili kad se preračuna iskopao si oko ~ 0,25 LTC-a za 24h sa 4 nasvirane 280x, tj. da si kopao LTC pa za njega kupio DRK imao bi za isto vreme 60% DRK-a više. Čak i ako uzmeš struju u obzir, na gubitku si bar 35-40%.

sad bi ti cenjeni kolega SAJ rekao "da ali sta ako taj dan LTC-u cena padne 30% a DRK se pojaca 40%" :D

Hahaha Video si onaj dan sta se desilo, nista nisam izmislio :d
Ja sam 5x napisao na zelim da vidim koliko cu struje ustedeti kopajuci drk mesec dana. Zato necu da se prebacujem ni na sta, kopam direktno pa sta bude.
I mislim da gresite sto menjate ltc za drk ali ajd, to je neka druga prica. Ocigledno je da nam racunice nisu iste ;)

Saj, ako cemo realno :D. Ti i Rabbit coin da imas uzdizao bi ga u nebo, sigurno bi imao nesto sto drugi coini nemaju :D

Poslednja izmena:
Kad si ti mene video da sam uopste ulazio u te teme i kad sam kopao taj junk? Ali budi realan.
Ja ne uzdizem u nebo nista. Jednostavno mislim da nesto ima dobru perspektivu da vredi dosta ili ne mislim, ne mora svako da se slozi samnom naravno. Sa kopanjem LTC-a sam zavrsio, presao sam na DRK i to je sve.
I ne pada mi na pamet da menjam LTC za DRK jer bi tom logikom trebao da zamenim sve sto imam.

Pozdrav kolege rudari.Imam jedno pitanje ako neko ume,zna, moze da odgovori ;)!
Kako ce HardFork da se odrazi na cenu?....ili kakva su dosadasnja iskustva sa drigim novcicima kad je Fork u pitanju?

Zavisi kakav je novcic, kakav je for tj. sta menjaju. Ovo je dobra stvar. Videcemo dali ce cena ispratiti to odmah ali svakako ce znaciti za sam novcic ;)

Nego Sajberu, sta mislis da ce se desiti sa cenom novcica nakon hard forka? Masa se popalila, buy orderi su skocili poprilicno, a tek ce da porastu u narednih par dana, mozda bi bilo pametno prodati neku kolicinu DRK-a oko 13 ii 14-og maja. A nakon magicnog datuma cekati neki dump, mora ga biti....

Poslednja izmena:
Nisam u toku sa DRK-om. Šta donosi hardfork kada očekujete da skoči cena?

Poslednja izmena:
Ja uopste ne ocekujem da skoci cena zbog hardforka. Rast cene sam predvidjao i pre nego sto je izasla vest o forku. Odlican je novcic i poprilicno je potcenjen sve vreme. Rast bi se desio svakako.
Odlicna stvar je sto mu niko ne pumpa cenu pa niko nece ni da dampuje. Isplativost nije dobra ali ljudi svakako kopaju. Ovi drugi kopaju nesto drugo pa kupuju DRK.

Nisam u toku sa DRK-om. Šta donosi hardfork kada očekujete da skoči cena?
Master node pejment :D i verovatno darksend u vrednosti do 100 novcica za sada, dok ne izadje finalna verzija , koja se planira za jun. Ovo je vec negde 3, 4 hard fork na darku, do sada je svaki tekao glatko.

Ode DRK na 0.0046. To je jako blizu 2$ po komadu trenutno. Ali s obzirom da i BTC skace racunam da vrednost skace duplo brze ;)

Ovo je ocekivano ...

Do sada je DRK non stop ili lagano rastao ili je cena bila stabilna ...

Nije nemoguce da cena dostigne cenu LTC-a u nekom trenutku pre nove godine (verovatno do kraja leta) to jest da se nadju i jedan i drugi na 6-7$

P.S. Ne ocekujem da ovo bude neki veliki pump vec da se cena stavbilizuje na cifri manjoj od 0.005 EDIT(mnogo sam rekao 0.0045 je mnogo verovatnije :p )

Poslednja izmena:
ahahah ala ga zavuče na finjaka :D

Ja ne ocekujem nikakav pump. Ovo je normalan rast kakav i treba da bude.
Vi se zezajte ali cena DRK-a ce sve biti bliza LTC-u. Ne ocekujem da ga stigne do kraja godine naravno :d

Poslednja izmena:
super je ovaj MASTER NODE PAYMENT

Aha ;)
A cena samo ide gore. Au kako ce ovo biti tesko za kopanje, mogu samo da zamislim. Vec postaje upola kao LTC. Jos malo pa ce biti i mnogo teze. Racunajte da i cena mora biti visoka, zato stekajte.

0.00534 na mintu

a ja prodao svih 3650 komada za ~0,002 pred proshli dzamp :D

Poslednja izmena:
Posle kad me pitaju sto kopam DRK direktno... Misle ja se zezam kad kazem dok zamenim LTC cena vec skocila :p
Danas je jako lep dan, sve bitne valute su krenule da skacu :)

Sutra poljak sa Coinotrona skida FRC, pravi se mesto za DRK ali mislim da ga nece ubaciti pre forka.

realno, po meni, cena mora biti barem 0.006 da lichi na neshto sa ovim difom kopanje.
sad coinotron i btc-e ako ga uvedu....red bi bio 0.006-0.007 :D

Nije dobro da skace isplativost toliko bas toliko jer ce odmah dampovati. Nek raste polako kao sto ce i diff i to je super ;)

paa....generalno shitove sam zaobilazio u shirokom luku...a drk mi se nekako izdvajao po svemu...sad bih rekao i da nije shitcoin :D

@saj
rekao sam da lichi na neshto, nisam mislio da je suluda isplativost.
ovo sada je smehoteka pa i sa ovom cenom.

Nije ako pogledas kolika je isplativost na ostalim novcicima, oni su smehoteka. U krajnjem slucaju mene i ne zanima trenutna isplativost jer necu prodavati, zanima me samo diff. Ali ako isplativost mnogo skoci skocice i diff.

Ovaj novcic ce tek da vredi, ne treba ga prodavati. Ja gledam kako znam i umem da kupim jos.

Dobra isplativost je uvek privlacila nomade koji dampuju na dnevnom nivou i izvlace btc... Bolje da ostane relativno nisko dok se dopunimo jos :)

Nazad
Vrh Dno