Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

+1 Konacno da neko kapira sta pricam. Samo da se mi nakopamo i nema frke. Cena ce biti ludacka. Meni je vec zao sto nisam nakupovao kad je trebalo, sada je vec otisla cena duplo ;)

Kupujem DRK za 190din po komadu, uplacujem lovu odmah na racun.

Poslednja izmena:
ode dif u nebesa, 2,566.54 i samo 6 coina :whip:

Vratice se to malo dole ali cinjenica je da je neko opasno zajahao :)
BTW, diff je 2630, pogledaj u mineru ;)

Ako ostane diff 3200 mora gore :)
Rekao ja da ce diff 3-5K jako brzo ali nisam ocekivao pre forka i pre nego sto coinotron krene.

Haha bacio pogled na miner kad sam video diff 3.17K nije mi bilo dobro :)

sta sad kopati sa x11 i kupovati drk? kad ce taj drk multipool vise, to bi bio pravi boom :)

Trenutno. Ali se promeni za sat vremena. Ja se necu skidati sa drk-a, jedino mi zao sto nisam stigao da kupim bar 100 komada. Morao sam na posao da krenem a osecam da ce biti kasno veceras.

pa menja se, ali su konstantno isplatljiviji od drk.. pratim ih vec danima.. isplatljivost je bar 50% veca od drk... tako da...
jedino koga mrzi da se bakce sa menjacnicom

diamond coin je u samom vrhu isplativosti ali on nije x11 vec kao i groestl koji trosi jos manje

Poslednja izmena:
Hvala, malo cu da kopam tamo, DRK postaje pretezak

EDIT: Ima li pool koji radi za taj Diamondcoin?

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ja kapiram da je bolje kopati nesto drugo pa kupovati drk nego kopati direktno drk jer samim tim vise btc-a ulazi u drk. Ako sam dobro shvatio sa npr 3200kh/s scrypt imao bi oko 9mh/s x11, kopajuci npr pande mogu da kupim 3 drk a kopajuci direktno drk mogu iskopati oko 1.8 drk.

Ja imam 10 kom, kad bude 100 usd prodajem.. :)

ja imam 25. xaxax iskopo za dan sa cetiri 270x

Ovo je i dalje smesna cena, dok se ne izjednaci sa LTC-om nema prodaje.

josh malo dif da ode i necemo praviti nishta..0.01/24h drkson :D

Vrh Dno