Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

A temperature i potrosnja?Pitam jer sam komplet na linuxu

Bolji hashrate, na 270 od 1,2 na 1,6 mhs, ali sam menja neki poolovi, piše connected to multiple pools, i uglavnom kopa na pool 1 ( valjda je pool 0 onaj koji je unet u bat fajl )

Bolji hashrate, na 270 od 1,2 na 1,6 mhs, ali sam menja neki poolovi, piše connected to multiple pools, i uglavnom kopa na pool 1 ( valjda je pool 0 onaj koji je unet u bat fajl )
valjda si procitao da 2% ide devu dok ne izbaci source. jel ti na pulu prikazuje veci hash ili samo u mineru?

Izgleda da je prevara,procitajte temu,nema mnogo,4 strane :)

ps Realno dosta je i ovako,malose greje ne trosi "nista" a cena mu vrh :).Taj lik izgleda peca ove halave :D

Poslednja izmena:
Za koga li ova moja karta kopa mamicu im jarecu :d

Prilozi

• drk.JPG
    drk.JPG
    174.7 KB · Pregleda: 135
Pustio da rudari 60 minuta. Trenutno sam na coinotron i slabo idu serovi za mene. Non stop je nakacen na njegov pool. Da ima ubrzanja ima, ali to su samo brojke koje ovom liku idu u korist. Daleko vise uzima od recenih 2%.

Takodje , zato sam i probao sa jednom kartom :p

Sto se karti tice stvarno bacaju vise, povecava mi se snaga i na pool-u, nemam HW i rejected... Sve je normalno.

Jedina stvar koja me trenutno buni je to sto su pocele sve karte da mi piste. Piste zavojnice sto se nikada ranije nije desavalo. Jasno se cuje pi pi pi u pravilnim razmacima sa svoh 8 karata. (6 Asusa, Vapor-x, Giga WF3)
Proverite vase karte pa napisite iskustva. Priblizite se kartama slobodno.

Pa sta drzis te karte kod pilica :d . Moja ne pisti ni na 1200MHz , mozda bi na 1300 pistala :D

Bem te nagluva gurni glavu u masinu :d
Ti si ogluveo i vise nista ne cujes. Nisam ni ja ovde i masini cuo zbog zvukova u stanu ali kad sam obisao rudare s vrata se cuje 7 karata kako pisti. Ajd oslusni to malo bolje. Stvarno se ne zezam, dajte da vidimo sta je fora s tim.

Sedim pored kompa koji ima vodeno i da ne cujem, toliko bas nisam gluv :p . Trebal da ti snimam ?

Znam ja tebe licno, jesi nagluv malo :) Nemoj da sedis pored kompa nego gurni glavu unutra. Ne cujem ni ja ovu pored mene ali kad priblizis uvo cujes da pisti. A one na otvorenom piste piste jos jace.

U međuvremenu, jaše se dark rekordnim brzinama...
drk hashrate is 70,957 MH/s of 634,136 total MH/s (11.19%).

Ko zna kakav će diff uskoro biti

Za sada smo probili 3K i pored lose cene. Mislim da su neki pobegli u LTC koji je krenuo na gore pa je cena zato malo pala ali ocekujem da skoci.
Kod mene je 40% povcanje hash-a s novim minerom.

Cvrci i kod mene, znaci ne verujem :d
Znaci nisam lud, posto me jabukomen napravi ludim. Lepo ja kazem da je on gluv :d

Poslednja izmena:
cuje se bas kad priblizis uvo.. novi miner - cudni zvuci, stari - nema nista :smash:

aj nek proba jos neko

jel proverio neko potrosnju? temp?
ako trosi i greje isto kao scrypt onda i nije tako super... dolazi leto

Ja jok bre. Temp su iste ili blago povecane. Nisam gledao kolike su mi temp bile sa starim minerom a mrzi me da vracam da probam opet. Za nijansu su mi vece temp nego juce ali danas je i toplije tako da racunam da razlike nema osim u hash-u.

i koliko sad dobijas sa 7950 i novim minerom? Kod mene sve karte daju drugacije.

Definitivno razmišljam da odustanem od kopanja DRK-a direktno. Trenutno na Coinotronu imam 22Mh/s i dobijem fazon 1 do 2 coin-a dnevno.
Prosek diff poslednjih 6h je 2550 što znači po kalkulatoru:
Coins per day: 1.05552813586
S'obzirom da će diff još da skače, ne vidim više poentu direktnog kopanja.

Razmišljam o X11 Multipool-u sa isplatom u BTC direkt na menjačnicu...

PS. Ne znam zašto ali izbacuju novu verziju walleta kao na traci: Stable (v0.9.4.5)

Eto toliko brzo da ne uspevaju ni sajt da update-uju... na sajtu piše v0.9.4.5 a u wallet-u v0.9.4.6...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno