Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Sasvim ocekivano po meni. Mnogi su sad pukli novcice zbog nevere i ciste zelje za brzom zaradom. Zestoka kazna stici ce gresnike :d

Lepo se drži ovaj drk.
Za sada je i dalje veliki volume. Videćemo šta će biti kad padne isti.

Isuvise je agresivno krenuo ovo vodi u sunovrat

pasce ali opet ce vredeti mnogo vise nego sto je vredeo pre mesec dana..i ovaj HVC da je imao normalnu distribuciju bi otisao u nebo a umesto toga otisao u bunar jer demokratija ne fukcionise u realnosti

pasce ali opet ce vredeti mnogo vise nego sto je vredeo pre mesec dana..i ovaj HVC da je imao normalnu distribuciju bi otisao u nebo a umesto toga otisao u bunar jer demokratija ne fukcionise u realnosti

Realno. Istog sam mišljenja.

Ovo liči na ono "ceđenje"... Na kraju krajeva, BTC je jedino što je bitno "jednoj populaciji".

Osim, ako ne hvataju novi zalet... Ali nešto ne verujem.

Poslednja izmena:
Poceo sad da kopam drk i na obe masine jedna karta mi kopa slabije od ostalih..sa 1.7 mh/s dok ostale po 2.2 mh/s(280x) ..ista podesavanja skroz ..u cemu je fora..ne desava se sa drugim coinima

edit:restartovao sam obe masine i sad obe rade normalno..cudno

Poslednja izmena:
Verovatno si kopao scrypt pre toga koji jede RAM na mašinama pa restart pomaže ponekad.

Volume na minpalu drka je danima duplo veci nego na bitstapmu..kitovi ga opasno guraju ..sad dal dugorocno ili da se posle istresu i namlate pare to samo oni znaju

Ko to zna, ja se ne bih kladio da vrednost pre hard forka ne moze da dostigne 0,02.

Lako moze da prestigne ltc. Kakav samar...

Lako moze da prestigne ltc. Kakav samar...

Čisto sumljam da će se to u bližoj budućnosti desiti, ukupan volume kojim se trguje DRK-om je smešan u poređenju na trgovinu LTC-om. Količina para koja je trenutno uložena u DRK je bar za dva reda veličine manja od one u LTC.

Nije uopste nemoguce. LTC nece se pomeriti jos neko vreme dok DRK moze gore lagano gore. U svakom slucaju LTC tek ceka da poleti za 2-3 meseca.

Au, ala sam se ispalio sto se tice darka. Dzaba sam se svadjao sa ljudima. Tek sada vidim da su oni bili potpuno u pravu. Evo javno se izvinjavam i targetu i detectoru i miciirvasu i suncokretu i naravno Saju koji se sticajem okolnosti nasao medju prozvanima. Njemu,narocito, sam odmah trebao da verujem. Covek nikada nije omanuo i nikada nije lagao.

Ide ovaj novcic lagano na 0.03, a posle 25. maja i znatno vise. Usao sam u dark sa svime sto sam imao. Od zarade vodim u kafanu sve ljude sa kojima sam se svadjao. Naravno i ostalu ekipu, bice ovde para za sve...

Poslednja izmena:
Au, ala sam se ispalio sto se tice darka. Dzaba sam se svadjao sa ljudima. Tek sada vidim da su oni bili potpuno u pravu. Evo javno se izvinjavam i targetu i detectoru i miciirvasu i suncokretu i naravno Saju koji se sticajem okolnosti nasao medju prozvanima. Njemu,narocito, sam odmah trebao da verujem. Covek nikada nije omanuo i nikada nije lagao.

Ide ovaj novcic lagano na 0.03, a posle 25. maja i znatno vise. Usao sam u dark sa svime sto sam imao. Od zarade vodim u kafanu sve ljude sa kojima sam se svadjao. Naravno i ostalu ekipu, bice ovde para za sve...
Ne znam samo kako ti se novi avatar uklapa u ovaj post ali...ajd da poverujemo....

edit:
ponovo promenjen avatar (bez srednjeg prsta)...sad je OK ;)

Poslednja izmena:

meni nema potrebe da se izvinjavas :p
mi nismo vodili konverzaciju oko darka uopste, ja dark nisam spominjao niti me zanima , nesto drugo je bilo u pitanju sto nisi shvatao
:)

Imal neko podesavanja za 750ti ?

Kad smo vec kod podesavanja, poceo sam da kopam dark, jel ima neko dobra podesavanja za r9 270, cuo sam da mogu da idu i do 1.6 mhz, meni trenutno radi na 1.45 mhs

Poslednja izmena:
Koliko je diff i mreža na DRK-u?

@ srbistanac
Nemaš šta, sve fercera lagano. Samo zavisi od clocka koliko ćeš dobiti... Ja moju vozao svojevremno na 1,3 MH/s ako je clock 1100 za GPU.

GPU_MAX_ALLOC_PERCENT=100
sgminer -k darkcoin -o -u -p -I 19 -g 1 -w 256 --no-submit-stale

@apple
Nabavio si? Postuješ nam rezultate kada namestiš da vidimo je li istina... :)

Poslednja izmena:
Imam par komada, uzeo da probam pa mi trebaju podesavanja za te velike cifre :d . Ako uspem da podesim postujem slike ;)

@srbistanac

Na osnovu cega ti se od jednom promenilo misljenje?

sta se desava 25og maja? Opet kinezi sa nekim zabranama i zakonima?

Sleću vanzemaljci i jedini način komunikacije biće preko darksend-a!!!

Šalim se, fork se dešava :).

sta nevalja ovde nece da startuje

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
sgminer.exe --kernel darkcoin -o stratum+tcp://drkpool.com:3333 -u pmfrulez.1 -p x --thread-concurrency 8192 -I 13 --lookup-gap 2 --worksize 256 -g 2 --gpu-engine 1160 --gpu-memclock 1450 --auto-fan --temp-target 68 --temp-cutoff 80

sgminer-4.1.0 r9 280x

Poslednja izmena:
Ono --kernel nije to već -k pa javi. Ali mislim da je to. A ako nije to, onda probaj bez TC i šibni samo gore I, ako ne daje dovoljno...

I obriši .bin fajlove, ako ih ima puno, a i ne. Da ne učitava neki od njih.

Poslednja izmena:
Ono --kernel nije to već -k pa javi. Ali mislim da je to. A ako nije to, onda probaj bez TC i šibni samo gore I, ako ne daje dovoljno...

I obriši .bin fajlove, ako ih ima puno, a i ne. Da ne učitava neki od njih.

GPU_MAX_ALLOC_PERCENT=100
sgminer --k darkcoin -o stratum+tcp://drkpool.com:3333 -u pmfrulez.1 -p x --lookup-gap 2 -I 13 --worksize 256 -g 2 --gpu-engine 1160 --gpu-memclock 1450 --auto-fan --temp-target 68

puca opet

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno