[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Sasvim ocekivano po meni. Mnogi su sad pukli novcice zbog nevere i ciste zelje za brzom zaradom. Zestoka kazna stici ce gresnike :d
pasce ali opet ce vredeti mnogo vise nego sto je vredeo pre mesec dana..i ovaj HVC da je imao normalnu distribuciju bi otisao u nebo a umesto toga otisao u bunar jer demokratija ne fukcionise u realnosti
Lako moze da prestigne ltc. Kakav samar...
Stable version (v0.9.4.4): http://www.darkcoin.io/downloads/darkcoin-qt.exeThe final changes pending the hard fork have been pushed up! Please update, hard fork on May 24th!
Ne znam samo kako ti se novi avatar uklapa u ovaj post ali...ajd da poverujemo....Au, ala sam se ispalio sto se tice darka. Dzaba sam se svadjao sa ljudima. Tek sada vidim da su oni bili potpuno u pravu. Evo javno se izvinjavam i targetu i detectoru i miciirvasu i suncokretu i naravno Saju koji se sticajem okolnosti nasao medju prozvanima. Njemu,narocito, sam odmah trebao da verujem. Covek nikada nije omanuo i nikada nije lagao.
Ide ovaj novcic lagano na 0.03, a posle 25. maja i znatno vise. Usao sam u dark sa svime sto sam imao. Od zarade vodim u kafanu sve ljude sa kojima sam se svadjao. Naravno i ostalu ekipu, bice ovde para za sve...
Au, ala sam se ispalio sto se tice darka. Dzaba sam se svadjao sa ljudima. Tek sada vidim da su oni bili potpuno u pravu. Evo javno se izvinjavam i targetu i detectoru i miciirvasu i suncokretu i naravno Saju koji se sticajem okolnosti nasao medju prozvanima. Njemu,narocito, sam odmah trebao da verujem. Covek nikada nije omanuo i nikada nije lagao.
Ide ovaj novcic lagano na 0.03, a posle 25. maja i znatno vise. Usao sam u dark sa svime sto sam imao. Od zarade vodim u kafanu sve ljude sa kojima sam se svadjao. Naravno i ostalu ekipu, bice ovde para za sve...
Au, ala sam se ispalio sto se tice darka. Dzaba sam se svadjao sa ljudima. Tek sada vidim da su oni bili potpuno u pravu. Evo javno se izvinjavam i targetu i detectoru i miciirvasu i suncokretu i naravno Saju koji se sticajem okolnosti nasao medju prozvanima. Njemu,narocito, sam odmah trebao da verujem. Covek nikada nije omanuo i nikada nije lagao.
@srbistanac
Na osnovu cega ti se od jednom promenilo misljenje?
sta se desava 25og maja? Opet kinezi sa nekim zabranama i zakonima?
Ono --kernel nije to već -k pa javi. Ali mislim da je to. A ako nije to, onda probaj bez TC i šibni samo gore I, ako ne daje dovoljno...
I obriši .bin fajlove, ako ih ima puno, a i ne. Da ne učitava neki od njih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari