Šta je novo?

Darkstar One

Cwelle

Čuven
Učlanjen(a)
07.12.2003
Poena
709
"Darkstar One" delivers a thrilling story, fast-paced action and freedom of choice within a vast and authentic universe.

The renowned Science Fiction author Claudia Kern , working closely with Daniel Dumont and his team, has written an exhilarating and multifaceted adventure story revolving around the space pilot Kayron Jarvis.

Sajt
Demo

Prvi utisak: obecavajuce i na tenutke zahtevno (hardverski). Ceka se finalna verzija. :)

* Intel/AMD 1.6 GHz
* Windows XP (32Bit)
* 512Mb RAM
* DX9 Compatible 128 MB Graphics-card
* Support for Pixel/Vertex shader 1.1 (GeForce 3 and above)
* DirectX Compatible Sound Card
* DVD-Drive
* 6Gb HDD Space
* DirectX 9 (included)

Recommended System Requirements:

* Intel/AMD 3.0 GHz
* Windows XP SP2
* 1024Mb RAM
* DX9 Compatible 256Mb Graphics-card
* Support for Pixel/Vertex shader 3.0 (GeForce 6/Radeon X1x00 and above)
* DVD-Drive
* 7Gb HDD Space
...

20060228_083511.jpg
20060228_083457.jpg
20060228_083256.jpg

Poslednja izmena:
E, leba ti... Preterase ga, cak i sa minimumom... Nista, ako bude vredelo, vracamo se na vreme Comanche-a...

nisu preterali, samo su ISKRENI sa zahtevima, za razliku od nekih. Inace nista manje zahtevno od X3 reunion, a kolko vidim 90% je identicno kao X serijal...no comment

Prvi utisci su da bio ovo moglo da bude veoma dobro. Kontrola prilikom borbe je bolja nego kod X3, recimo da je nesto kao kod Freelancera, a prica i sam gameplay be trebao da bude daleko bolji od istog, bar po onome sto pricaju developeri i sto moze da se vidi iz samog demoa. Ipak mislim da ce X- serijal ostati neprikosnoven ali da ce ova igra biti veoma zabavna. Pozitivna stvar je to sto iza igre stoji Ascaron ciji su svi projekti do sada bili veoma dobri (Partrician, Port Royal, Sacred).

Ovo lichi na Freelancer, mada ima i dosta fazona sa trgovinom. U principu je zabavno mada me nervira jedna stvar - ako se sluchajno zakachish sa "zakonom" nema shanse da ih se otarasish. U jednoj misiji sam postao "criminal". Posle u svakom sektoru me chekaju panduri i nemoguce ih je sve pobiti, tj. dolazi do paradoksa - oni ne mogu mene da ubiju i stalno se respawnuju tako da ja ne mogu njih da pobijem... I ne moze da se unishti trade station...

Ja sam se odma' bacio na krijumcarenje (profitsssss). :eyebrows:

*** :zgran: 913mb demo !!! pa od 913mb bi ocekivao celu igru

cela igra je maaalo veca... pa i x3 je bio veci !
narodska verzija nesto ne valja, kolko sam cuo... mozda se goranstein javi pa nam iznese utiske i sigurnu informaciju...

cek cek bre, ovo je IZASLO a mi skidamo 900mb demoa ? :D LOL Pa sto nisi ranije rekao ! :)

Pazi stvarno postoji cela verzija :wall:. Mada sam ja nasao samo nemacku verziju...
Sad mi tek nista nije jasno. :trust:

EDIT: Aha, nasao sam.:)

When will Darkstar One be released?

Germany - Now Available!
UK and ALL English Markets - 11th August 2006
Benelux - August 2006
US - 14th August 2006
France - 30th June 2006
Russia - tba
Spain - tba
more to follow....
Jos mesec dana. :)

Poslednja izmena:
MAD_MUzzY je napisao(la):
Ovo zvuci da je jos jedan od leti-trguj-malo-pucaj i tako u nedogled letacina :(

Kazes to kao da je to nesto lose.... Samo je bitno da prica dobro vuce i da ne bude jednolicno...

Jao kad ce bre neka lepa arkada tipa dobri stari (pa jos i Microsoft :D) StarLancer? ...
Ovo zvuci da je jos jedan od leti-trguj-malo-pucaj i tako u nedogled letacina :(

Ili kao Wing Commander?
Prosto mi nije jasno sto vise ne izbacuju takve igre, a verujem da ima dosta ljudi koje bi doticne igrali...

Stvarno su smorile svem. sim. sa trgovačkim, da ne kažem rpg elementima. Nakon X serijala tu se apsolutno nema šta reći po bilo kom pitanju. Sa druge strane Freespace-olikih i Starlancer-olikih igara ni od korova. Da ne pominjem Wing Commander, da se zadovoljim time što je Freespace njegova usavršena verzija. Još sada kada postoji multiplej i koji je raširen, koji bi to krkljanac bio. Zamislite Cooperate napad na svemirsku stanicu dok je tim B brani, ili okršaje u asteroidima AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Kako bih samo rado uposlio svoj Logi Strike Force 3D, zabuđavio mi je iza kreveta. Original bih smesta uzeo na neviđeno. U međuvremenu, ostaje mi samo da po peti put krenem Independence War 2 i po drugi put ga završim :)

Malo je off-topic, ali u istom smeru ...
A Crimson Skies? Dvokrilici, cepelini, arkadno igranje (nije bila klasicna simulacija) ... Sto to vise ne prave

Zato što je to izlazilo iz mode kada je britanski premijer Čemberlen formirao vladu 1935 ;)

A sta fali leti-trguj-malo-pucaj i tako u nedogled letacini? Zar Elite nije bio takav? ;)
Plus sto ova letacina ima pricu.

Poslednja izmena:
Fali to što je Elite bio popularan u vreme kada je Margaret Tačer odlazila, a Džon Mejdžor se spremao da postane premijer. U poslednjih nekoliko godina jednostavno nema arkadnih svemirskih simulacija (kvalitetnih arkada) a sve što postoji pokušava da mulja sa nečime. Postoje samo 3 pravca - trgovačko-tehnološki, gde je zakon X serijal, arkadni, gde su zakon Freespace i Starlancer i nešto na pola između njih, gde je zakon Independence War 2. Sve drugo je toliko ispod navedenih da je smešno i porediti. Najcrnje je što su i rešenja u drugim igrama upravo takva - polovična...
P.S. nemojte samo sada da evocirate uspomene kako ste svojevremeno igrali Elite dan i noć...:)

e aLO ! volis ili ne volis to, kraj. Ovde nema rasprave. Isto ko sto sam reko za Point And Click avanture - volis ili ne volis. u ovakvom zanru nema sredine. Ko kad bi neko pravio igru fudbal tako da se svidi onima koji ne vole fudbal ... nemoguce..

Jel ima neki review?

Demo ima tehnickih problema - iako je frame rate odlican, igra izgleda kao da "secka". Neki bad code verovatno. Pricalo se o tome na zvanicnom forumu i rekli su da to sigurno resavaju u final verziji. Meni pokazuje 60 fps, a ne izgleda ni kao 30. Ali resice, rekli su. Inace mi se svidja igra.

a mozda je na D3 masini pa treba ona komanda precisetick 0 :p

Sto se tice narodne verzije postoji samo na nemackom jeziku ono sto se pojavilo kao multilanguage je fake mada sam cuo da igra moze da se kupi na engleskom jeziku ali samo preko neta

Da li neko zna, jel se pojavila kod nas full verzija???

ljudi probajte space rangers 2 ja sam se odusevio,a darkstar one nisam nasao full za sada

Poslednja izmena:
Doktor je napisao(la):
Da li neko zna, jel se pojavila kod nas full verzija???

Danas je zvanican datum za izlazak na US trzishte, tako da je treba ocekivati ovih dana ;)

... ili samo zamisli neku SW letacinu sa X3 grafikom ! mmmmmmmmmmmmm Sednes lepo za neki x-wing pa udri po allied scum :D

MMM jeste.. samo treba sedeti u TIE fighter-u da bi tresao po allied scum and their insignificant rebellion..
heheheheee gooood

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno