Šta je novo?

Darkstar One

Poceo sam da igram igru i svidja mi se za sada.
Imam 2 pitanja,nekako mi se poremetilo pucanje pa ne puca ka sredini gde ciljam nego puca iz sredine ka levoj i desnoj strani,zna li neko kako da vratim da puca ka sredini mete?
I gde i kako da nalazim te artifakte ili kako se zovu da bi napredovao u klasu 2?
Pozdrav!

Uninstall pa opet install, pa zalepiš onaj čuveni fix od 117MB i uživaš. A ovo drugo što te muči, pa malo se napregni pa provali, kako bi to bilo kad bi nama svi pričali kako se šta igra, pa čemu igrice onda ...

Ajd uzdravlje.

Ne treba ti taj fix od 117 MB. Onaj noviji fix od 5.1 MB je sve što ti treba.

Nabavio sam igru, malo probao, al' nisam skontao kako se igra iz treceg lica ako moze? Neko rece da moze...Pa, moze li?

Jel moze neko da postavi link za taj patch od 5.1 mb,ne mogu nigde da nadjem taj.
Thanks.

lepo je sto niko od modova ne gleda ovaj topic, posto je isti zasluzio da se obrise 60% i koji ban |>>

obrisao sam i igru i instalaciju... presao sam pre toga, sumnjam da bi mi ikad ponovo palo na pamet da je igram ili da nastavim da je igram...
maximalni nivo je 20...

Je l' probao neko onaj patch 1.2? Ne mogu da nadjem sta ispravlja. :wall:

Uninstall pa opet install, pa zalepiš onaj čuveni fix od 117MB i uživaš. A ovo drugo što te muči, pa malo se napregni pa provali, kako bi to bilo kad bi nama svi pričali kako se šta igra, pa čemu igrice onda ...
Ajd uzdravlje.

Ne radi, neće ni da uali posle instalacije ovog VELIKOG fixa. Izbacuje mi neku gresku na nemackom.

Kako se stvarno resava ovo pucanje sa strane umesto na metu???? Ne mogu nista da pogodim.

Kako bre stigoste u Anomi system kod onog Lazaar-a kad između Matharon i Anomi system-a nema ništa? I kako ste preskočili iz Athanso u Matharon system? Meni ne da, kaže da moram da se odaljim 4.0 od većih objekata, što sam i uradio, ali mi ne da da skočim???????

Moras prvo da kupis onaj jump drive koji ti omogucava veci domet za hyperspace jump.

Ma kupio sam taj šugavi jump drive ali ništa. Možda moram da nađem negde koordinate još planeta.

Čisto za one koji su propustili da vide.
(IW2 = Independence War 2: The Edge Of Chaos :) - Dominus žanra svemirskih simulacija!)

Slazem se, nakon IW2 nisam igrao nista bolje... Misije su teske, neke i preteske, prica je neuporedivo bolja u odnosu na Freelancer i X. Igra je zaista neprevazidjena pa i sada po netu moze da se nadje ogroman broj modova za nju. Cak postoji i web based strategija kao OGAME ali u IW univerzumu.

Mada, mislim da bi trebalo pomenuti i Descent: Freespace serijal... Bio bih presrecan kad bi negde opet nasao onakav menagement stitova, raznovrsnost misija, dizajn brodova...

Ni Space Rangers nije losa igra, mada opet to nije space sim kao ostali naslovi. Ipak odlicna igra...

PS: Da li bi neko mogao da mi objasni zasto su X i DarkstarOne toliko zahtevne igre? Mislim, u pitanju je svemir, par kamencica, brodova i jedna velika lopta sa zvezdama u kojoj je sve to... Ja ne znam sta izvode, ali kod mene na Barton-u 2500@3200 512MB FX5600 128MB igra je neigriva, koci, uzasno. Ne znam sta da radim.

Kupi drugu graficku :), naravno da ti igra iz 2006-te nece raditi kako treba na FX5600. A i BTW, Darkstar je odvratno iskodiran, tako da pomalo shtucka na svakoj mashini...

Ja bi pre rekao da Ascaron ima dosta problema sa programerima (ili neznaju da programiraju) jer koju god igru da izbace, svaka ima dosta problema i dok se to napravi da bude igrivo, igra vec zastari. Steta.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno