Šta je novo?

Darkstar One

Posle par misija igra mi deluje ok, postoji prica koja deluje zanimljivo, malo suvise lici na Freelancer ( po gameplay-u) nadam se samo da po prici nece liciti na njega. Takodje se nadam da nece biti toliko linearan kao Freelancer. Ono sto mi je kod njega smetalo je to da sto dalje se ide od pocetnog sistema sve su brodovi jaci i jaci tako da sistem koji je na kraju ima najace brodove sto je glupo. Mnogo vise mi se svidja kako je to uradjeno kod X3, svaka rasa ima iste klase brodova a razlike su samo u nijansama. Nadam se da je i ovde tako.

Konacno sam uspeo da pokrenem igru i sve radi kako treba.
Potreban je Alcohol 120% 1.9.5 Build 3105, image darkstar one.mds
i patch GER 1361. Radiiiiii!!!!:type: Igra je odlicna!!!

Poslednja izmena:
alo ljudi, imate na GCW NOVU ponovo napunjenu verziju koja sve resava - 5MB !

gx-x je napisao(la):

Jel to onaj RLD-DSOF.rar fajl 5,1 mb, koji ima 3 fajla???na GCW-u!!!

Doktor je napisao(la):
Konacno sam uspeo da pokrenem igru i sve radi kako treba.
Potreban je Alcohol 120% 1.9.5 Build 3105, image darkstar one.mds
i patch GER 1361. Radiiiiii!!!!:type: Igra je odlicna!!!

Meni je proradilo sa ovim fix-om koji je okacio Cwelle na rapidshare, ali ne bas po uputstvu kako pise tamo ...
1. proba: clean install, dso fix primenim, obrisem sve fajlove i foldere koji tamo pisu i iskopiram sadrzaj arhive - start, puca igra kao luda, posle pogledam ja koju mi gresku izbacuje kad ono fali mu folder koji sam obrisao po upustvu???

2. proba: clean install, dso fix primenim, obrisem samo fajlove iz uputstva (foldere ostavim), iskopiram sadrzaj arhive - start i konacno proradi sve kao ludo i jos mi ni DVD vise ne treba (ranije mi je stalno trazio da DVD bude u drajvu).

Igra je apsolutno fantasticna, vec sam postao dangerous, brodic mi je skroz level 2 (jos 1 artifact pa ce biti L3) .... Odusevljen sam, ova igra mi je ostvarenje sna.

gx-x je napisao(la):

5,1 mb fajl i resava sve probleme. Samo se prekopira crack i voyager.dll i to je to. A ja se cimao sa Alcoholom 120%. :wall:

gx-x je napisao(la):

Jesi je probao? 100% radi?

mLaki je napisao(la):
Jesi je probao? 100% radi?

Ja sam skinuo sinoc taj fajl od 5,1 mb i radi bez greske.
Znaci nema onih ****** sa cenama, nula svemirskih dinara:mad: i izletanjima na desktop.

Doktor je napisao(la):
Ja sam skinuo sinoc taj fajl od 5,1 mb i radi bez greske.
Znaci nema onih ****** sa cenama, nula svemirskih dinara:mad: i izletanjima na desktop.

Odlicno!

Thank you Reloaded, The Great One:Klanjanje

Poslednja izmena:
radi sve :) , a ja skidao i onaj od 117 mb, na srecu pa ga je bilo na SBB lokal torrentu pa je isao u 512 :)

gx-x je napisao(la):
radi sve :) , a ja skidao i onaj od 117 mb, na srecu pa ga je bilo na SBB lokal torrentu pa je isao u 512 :)

Ja sam ispao najludji. Skinuo sam nemacki patch, pa alcohol, pa jos mds fajl i sve to smuckao.

Nego u kom smeru razvijate brod ??? Ja sam krenuo Hull.
Jebi ga, hocu dobru oplatu od broda. Volim da budem neprobojan, a turreti ce obaviti svoj posao nekako. Pricu sam poceo da pratim, pa sam malo stopirao. Radim sporedne questove i vec sam Mercenary-najamnik, dok mi ne pukne film pa napravim neki dar-mar i predjem u pirate. Stavio sam tezinu na 3. Protivnici nisu ni malo naivni.

Poslednja izmena:
pa nesto nisi dobro uradio. skini sve, obrisi sve, instaliraj ponovo, "ponovo napuni" (sva 3 fajla iskopiraj !!!) i radice 100%. Ovo je za original igru i verziju igre, ne podrzava patch 1.2.

Jel igra neko ovu igru ili se samo *****ava sa fixovima???:crash:

Poslednja izmena:
pa taman kad sam je fiksovo skontao sam da mi se ne svidja igra pa je ni ne igram LOL :d

Da, sada radi i igram je i igra je ok, mada puno lici na Freelancer. Ja sam licno vise zeleo da lici na X3 jer sam za doticnim izgubio zelju zbog milion bug-ova. Omiljeni posao u igri mi je svercovanje video igara u sisteme u kojima su one zabranjene.

skinuo sam jedan crack 4.10mb u zipu je bio sa jos par fajlova fix reloaded
kada krenem da igram tu su cene sve radi
posle nekih 5 min igre sve se zamagli u zeleno plavu boju :crash:

Šta je sad pa ovo više od 4 MB?

jel neko uspeo da prebacuje shtitove napred nazad? ja sam instlairao onaj dodatak koji bi to trebao da omogucava i na na tastaturi za to sluze strelice napred nazad ali to ne radi uopste !?!

za prebacivanje napona sa stitova na oruzje sam snimio bar odmah gore desno ali to isto ne moze da se podesava preko tastature, trebalo bi da je strelica levo desno, moze kad se pritisne space pa pointerom mada to i nije neko reshenje...

radi li sve ovo kod nekog ??!

Poslednja izmena:
igra je ok, cak i vise od toga, gornja srednja klasa :d , po meni zbog vec vidjenog, ali Wing Commander, Free Space, i X-Wing serijali su legende,
ona moze da se poredi sa Free Lancerom

nego imam jedan problem

kod mene na masini igra sljaka odlicno 6800GT Club3D 84.21 drajveri

kod ortaka koji ima 7600GT MSI isti drajveri igra buguje, tj. posle odrenjenog vremena
sve sto je u 3d okruzenju pociva da biva mutno i to krene od malo mutnog do potpunog ne raspoznavanja objekata, dok je recimo meni za kupovinu ok, kokpit isto ok, cak i u levom donjem uglu, gde se vidi objekt koji je "targetovan" je ok, znaci ostar
dok su planete, ostali brodovi, asteroidi, stanice i sve ostalo sto se vidi iz broda mutno
probali smo sa vise drajvera, tu je bio umesan i Driver Cleaner, i opet isto
poslednje drajvere koje imamo su 91.33 ista prica
jel ima neki update koji resava taj problem i/ili drajveri

napominjem da je kartica ispravna sve igre rade normalno, oblivion, fear, prey,
3d markovi svi prolaze na taktovima 600/840 kako i sve igre,
porbali smo i DS1 na default "colockovima", ista stvar

pomoc!:wall: :crash:

EDIT:
juce je instaliran WIN XP SP2
verzija igre 1.1.1368

Poslednja izmena:
Meni se svidja igra....
12. lvl

kako vama ide?

igra je ok, cak i vise od toga, gornja srednja klasa :d , po meni zbog vec vidjenog, ali Wing Commander, Free Space, i X-Wing serijali su legende,
ona moze da se poredi sa Free Lancerom

nego imam jedan problem

kod mene na masini igra sljaka odlicno 6800GT Club3D 84.21 drajveri

kod ortaka koji ima 7600GT MSI isti drajveri igra buguje, tj. posle odrenjenog vremena
sve sto je u 3d okruzenju pociva da biva mutno i to krene od malo mutnog do potpunog ne raspoznavanja objekata, dok je recimo meni za kupovinu ok, kokpit isto ok, cak i u levom donjem uglu, gde se vidi objekt koji je "targetovan" je ok, znaci ostar
dok su planete, ostali brodovi, asteroidi, stanice i sve ostalo sto se vidi iz broda mutno
probali smo sa vise drajvera, tu je bio umesan i Driver Cleaner, i opet isto
poslednje drajvere koje imamo su 91.33 ista prica
jel ima neki update koji resava taj problem i/ili drajveri

napominjem da je kartica ispravna sve igre rade normalno, oblivion, fear, prey,
3d markovi svi prolaze na taktovima 600/840 kako i sve igre,
porbali smo i DS1 na default "colockovima", ista stvar

pomoc!:wall: :crash:

EDIT:
juce je instaliran WIN XP SP2
verzija igre 1.1.1368

Niste dobro instalirali igricu, tj. niste je dobro "fixovali", to se isto meni desilo jednom kada sam nešto eksperimentisao sa raznim "verzijama" instalacije. Igra krene normalno i polako počne da se muti dok se ne zamuti skroz.

Meni radi super od kako sam primenio fix od 117BM, dalje ne želim da eksperimentišem, dogurao sam do 13 level-a i super je igrica. Primetio sam dva bug-a, kada se doleti u neki sistem i kada se vidi animacija nekog tamo pirata kako biva napadnut i beži tražeći pomoć od svih koji su blizu (a to si ti/ja) i kada sve te pirate ucmekam koji ga napadaju igra se istog trenutka sruši, kao da treba nešto da učita ali toga nema ... :trust: Jel se nekome to dešavalo? Drugi bug je što ne mogu da otrijem 2 sistema na kojima su artefakti, sve sam pokušavao i dosta sam vremena tu izgubio ali nisam ništa uspeo pa razmišljam možda će se oni kasnije otvoriti??

Pozdrav svima!

Poslednja izmena:
isti problem mi je prijavio i kum
ovo je da tako kazem finalna verzija, samo se zameni exe fajl i onaj dll
na sve tri masine sam ja instalirao win, jedino nisam fixovao igru na ove dve
probacu pa javljam

inace ja tek 2 lv. uci se, mislim uci se :p :smash:

isti problem mi je prijavio i kum
ovo je da tako kazem finalna verzija, samo se zameni exe fajl i onaj dll
na sve tri masine sam ja instalirao win, jedino nisam fixovao igru na ove dve
probacu pa javljam

inace ja tek 2 lv. uci se, mislim uci se :p :smash:

Samo mu zvekni onaj fix od 117MB i nema nikakvih problema, jedina mana tog fix-a je što je malo stariji build ali radi a dokle videćemo!

EDIT: E da, jedan savet za one sa "samo" 512MB memorije, stavite sve detalje na MEDIUM sa uključenim senkama i igra će raditi lepo bez seckanja kao što sa 1GB radi na HIGH takođe bez seckanja.

Poslednja izmena:
Primetio sam dva bug-a, kada se doleti u neki sistem i kada se vidi animacija nekog tamo pirata kako biva napadnut i beži tražeći pomoć od svih koji su blizu (a to si ti/ja) i kada sve te pirate ucmekam koji ga napadaju igra se istog trenutka sruši, kao da treba nešto da učita ali toga nema ... :trust: Jel se nekome to dešavalo? Drugi bug je što ne mogu da otrijem 2 sistema na kojima su artefakti, sve sam pokušavao i dosta sam vremena tu izgubio ali nisam ništa uspeo pa razmišljam možda će se oni kasnije otvoriti??

Pozdrav svima!

To prvo se i meni deshava... tako da ignorishem tog nesretnika :d A shto se tice drugog problema, verovatno si preskocio neki Side-mission, poshto obicno sa njima otkrivash te skrivene sisteme. Tacnije, ako je znak pitanja na tom sistemu onako tamno siv a ne beo kao ostali onda je sigurno jedan od tih shto se otkriva side misijama ;)

Nazad
Vrh Dno