gx-x je napisao(la):izasla je juce...ali kazu da ne radi kako treba, sve kosta 0 a kad preteras sa kupovinom slupa se igra.
googlaj malo kopaj poseti neki od "onih" sajtova/foruma hint::-devil-:Markosmi je napisao(la):I moze da se nabavi gde...
Engleski, nemački... ali ti francuski ne idegx-x je napisao(la):whoila
Agilni je napisao(la):Engleski, nemački... ali ti francuski ne ide
Nego, na kraju, vredi li ova igra u poređenju sa starijim "arkadnim svemirskim simulacijama"?
dzabe da ti saljem link doticni tracker trazi registraciju na sajtu d*m*n*i* again hint::-devil-: a mislim da doticni sajt vise i ne prima nove clanove ja sam registrovan odavno ali imam "mali" problem sa upload/download ratiom pa eto cekam da se to "malo" popravi trazi malo ima sigurno i negde drugdeDoktor je napisao(la):Neka posalje neko link ka tom patchu na PM.:zgran:
Dark_AveNGER je napisao(la):Ima li nekog da je skinuo sva 3 fiksa koji su postavljeni na "D*m*n*id"-u??
Neka ih okaci na rapidshare-u ili neka snimi na cd pa da mi dostavi nekako.
3 različite zakrpe kada se sve zajedno primene popravljaju igru i dovode je u igrivo stanje!!
Thanx.
Tales je napisao(la):Ne znam koja 3 fixa postoje, imam jedan od 117 MB, koji mi je popravio igru.
Okacen je na jednom nasem loklanom torrent sajtu. Ne znam smem li ovde da ostavljam link (mada ovo nije crack vec popravak igre, ali nema veze).
Cwelle je napisao(la):Okacicu ga ja. Samo da ga skinem.
cisto da ne bude zabune.Tales je napisao(la):ovo nije crack vec popravak igre
Cwelle je napisao(la):Izvol'te: http://rapidshare.de/files/30516854/Darkstar_One_Fix.rar :wave:
Dakle: cisto da ne bude zabune.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari