Šta je novo?

Darkstar One

kolko god to smesno zvucalo - jeste :D Preuzims ulogu (ROLE) lika i vozis (PLAYING GAME) autmobil koji budzis i trkas se i vijas druge likove (ne automobile, vec likove koji ih voze) . :)

cekam igru vec dva meseca
sada sam je igrao tesko djubre ,x3 je bolji i kompleksniji
freelancer zakooon

Dve probe, dva komentara da je njesra, brine me mealo ta statistika :D

zahtevna je poprilicno proguta giga rama kao beba zvecku
eh da imam jos 512 rama:d

Ova igra je skoro identična kopija Freelancera. Dosta stvari je pozamljeno i veoma mi se sviđa. Grafika je extra i jedva čekam da se dokopam cele verzije :D

Preporuka :D

Zasto su na stationu cene upgrade-a sve 0 (nula)????:trust:
Da li postoji neki patch koji to resava???
Skinuo sam patch 1.2 beta sa njihovog sajta, pa preko toga prekopirao crack, kao ajde mozda i proradi, al' prc. Usao u igru, i dalje su stajale sve nule, ali je ekran poludeo i pocela je slika da se trese :mad:

Sto se tice igre, ono malo sto sam probao je strava.

@Doktor
gx-x je napisao(la):
izasla je juce...ali kazu da ne radi kako treba, sve kosta 0 a kad preteras sa kupovinom slupa se igra.

Problem je do " narodne verzije " .

Poslednja izmena:
Jel izasla ne narodna verzija koja je ok:-devil-: ?????????

Izasao je jedan user made patch koji ispravlja narodnu verziju, ali je velicine 117 MB. Nakon njega sve radi kako treba, cene su normalne i mapa se ne trese i moze da se predje u sledeci cluster.

I moze da se nabavi gde...

Markosmi je napisao(la):
I moze da se nabavi gde...
googlaj malo kopaj poseti neki od "onih" sajtova/foruma hint::-devil-:

jel podrzava 1.2 patch ? PS. Nemacka verzija radi ok, samo pretumbas sound fajlove i video od engleske i whoila (ima jos jedan fajl koji se iskopira i meniji budu na engleskom i sve ostalo)

Neka posalje neko link ka tom patchu na PM.:zgran:

Agilni je napisao(la):
Engleski, nemački... ali ti francuski ne ide :D

Nego, na kraju, vredi li ova igra u poređenju sa starijim "arkadnim svemirskim simulacijama"?

Vredi, itekako!!!!!

nem pojma, CTD-ovala je kad god sam stisno LMB :d :d :d

Doktor je napisao(la):
Neka posalje neko link ka tom patchu na PM.:zgran:
dzabe da ti saljem link doticni tracker trazi registraciju na sajtu d*m*n*i* again hint::-devil-: a mislim da doticni sajt vise i ne prima nove clanove ja sam registrovan odavno ali imam "mali" problem sa upload/download ratiom pa eto cekam da se to "malo" popravi trazi malo ima sigurno i negde drugde

Ima li nekog da je skinuo sva 3 fiksa koji su postavljeni na "D*m*n*id"-u??
Neka ih okaci na rapidshare-u ili neka snimi na cd pa da mi dostavi nekako.
3 različite zakrpe kada se sve zajedno primene popravljaju igru i dovode je u igrivo stanje!!

Thanx.

Poslednja izmena:
Dark_AveNGER je napisao(la):
Ima li nekog da je skinuo sva 3 fiksa koji su postavljeni na "D*m*n*id"-u??
Neka ih okaci na rapidshare-u ili neka snimi na cd pa da mi dostavi nekako.
3 različite zakrpe kada se sve zajedno primene popravljaju igru i dovode je u igrivo stanje!!

Thanx.

Toooo breeeee.

Jel moze i meni neko da nareze sve tri zakrpe, donosim mu disk.
Nek me kontaktira neko na PM, oko dogovora i ako ima sve tri zakrpe.
Steta, igra je strava, ali ja imam samo taj obican crack, i mapa podilani, sve se tresucka, a ono najbitnije cene, sve nula. Nije fora da nabudzim brod tek tako. A i posle kupljena 2 dobra dela za brod, igra jednostavno *****o ode na desktop.ARGHHHHHHH....:wall:

Helloooooo, ima li koga ovde ???

Znači niko nije skinuo fix?? Pa nije ni čudo kad ste toliko kukali kako igra ne valja ... Doduše Ascaron mora uvek da zase*e kad napravi neku igru, stalno nešto mora da se krpi. Kako me to nervira.

Ajd please nek se javi neko ko je skinuo ovaj fix od 100 i kusur megabajta!

Ne znam koja 3 fixa postoje, imam jedan od 117 MB, koji mi je popravio igru.
Okacen je na jednom nasem loklanom torrent sajtu. Ne znam smem li ovde da ostavljam link (mada ovo nije crack vec popravak igre, ali nema veze).

Tales je napisao(la):
Ne znam koja 3 fixa postoje, imam jedan od 117 MB, koji mi je popravio igru.
Okacen je na jednom nasem loklanom torrent sajtu. Ne znam smem li ovde da ostavljam link (mada ovo nije crack vec popravak igre, ali nema veze).

Postoje 3 fixa na d*m*n*id sajtu (torenti)

Jedan je od 117MB, drugi je od nekih 56.6MB i treći je od 82.5 MB.

Ti si iz Niša koliko vidim, kako možemo da se dogovorimo da mi nekako dostaviš taj fix??
Možeš li da ga okačiš na rapidshare??

Pozdrav.

jel ti to onaj od 117mb ? iskreno ja sam sve to skino ali nisam ni jedan probao. PS. posle ovog fix-a nema updateovanja igre na 1.2, cisto da znate..

Spakovanih 117MB, otpakovanih oko 180MB. Buildnumber 1270.

Nazad
Vrh Dno