Šta je novo?

Darksiders 2

Zapamti gde si ga video, kasnije ce ti se sve samo kasti. :)
I taj, a i drugi nedohvatljivi objekti/prostorije.

Jel ima neko problema sa pokretanjem antialiasing-a? Pokusavam da ga isforsiram preko catalysta ali mrka kapa. Kad ukljucim izgube mi se teksture tj. Death je nevidljiv. 6870 je grafika.

Ne znam da li je do leka ili cega vec, ali meni ova igra bsoduje posle nekog vremena
inace, nije losa, iako je jedan od gorih portova ikada, zabavna je
lepo izgleda, svidja mi se artwork, lici na wow
sama mehanika je isto dobra, ali losa kamera donekle kvari utisak
nadam se da ce je srediti, jer ce u suprotnom pasti uninstall
mislim, dosta zahtevnije igre idu bez problema, a kamoli ovakvog slosha, tako da kapiram da je do nje

Ne znam da li je do leka ili cega vec, ali meni ova igra bsoduje posle nekog vremena
mislim, dosta zahtevnije igre idu bez problema, a kamoli ovakvog slosha, tako da kapiram da je do nje

To je vec pomenuti memory leak i nema mu lijeka. Makra na moj komp nista nije pomagalo.

Jel ima neko problema sa pokretanjem antialiasing-a? Pokusavam da ga isforsiram preko catalysta ali mrka kapa. Kad ukljucim izgube mi se teksture tj. Death je nevidljiv. 6870 je grafika.

I meni se tako teksture gubile pa koristim fxaa injector koji radi sasvim ok.

Meni igra radi apsolutno savrseno sa min sto sam video 100 fps-a do 180 fps-a na maxu naravno. Sinoc sam video update 1 koji sredjuje game crash a obzirom da ga nemam nisam ga instalirao. Vidim da se neki zale na save game pa budite oprezni sa tim update-om.

Hmm imao sam video tearing medjutim smanjio sam aim sensitivity i nestao je :)
Inace nemam problema uopste sa igrom - sve radi savrseno :)
Malo mi gameplay odudara od prvog dela ali ipak igra ima taj šmek :)

E vi ste rijetki da nemaju problema sa memory leak-om. Ne znam kako vam uspijeva.

Ja nemam nikakvih problema sa igrom, radi odlicno.

Takodje. Odlicno mi radi igra. Nisam primetio ikakav memory leak. A primenio sam sinoc Update 1 cisto onako. Nije mi uticalo na save.

Jel igra neko ovo na gamepadu a da nije Xbox kontroler?

Vrlo kvalitetno odradjen FXAA Injector:

ElBLJ.jpg
YdUcR.jpg

XPoDX.jpg
j4eMh.jpg

http://www.mediafire.com/?vgywfc65x975ibh

Installation:

1. Extract the contents of the .zip into your game folder and voila!
2. Hit Pause during the game to toggle the effects on/off.
3. You can use the included config tool to tweak to your heart's content. Just Alt-Tab to see the changes take effect.

Edit: Vigil radi na patchu za PC koji ce doneti jos grafickih opcija.
http://www.vg247.com/2012/08/18/darksiders-2-vigil-working-on-pc-patch-to-address-non-existent-config-files/

Poslednja izmena:

BSOD-uje ti zato sto Vsync ne radi, a s obzirom da igra svima ide u proseku 130-180 FPS-a, gpu ti radi na 100% i posle nekog vremena kad dodje do kritcne temperature, restartuje se. Resenje je instalacija MSI afterburnera i forsiranje FPS cap-a na 60, ali se onda pripremi na lepote screen tearinga... :p

S obzirom da imas Nvidiju, pokusaj da forsiras vsync iz divera, trebalo bi da to bude to...

nije, odradio sam to
a i cuo bih vent, samo mi baci plavca odjednom i mora reset

Hmmm meni je ukljucen Afterburner i FPS je oko 60...
Nisam siguran da li je ukljucen vsync...

Samo raspakujem fajlove u game folder i startujem igru sa desktopa putem precice? To sam uradio, fps mi je sada 70-80-90, znaci bio je skoro pa duplo veci i nema nazubljenih ivica mislim izgleda lepse cini mi se. Mozda i tripujem jer sam usao samo na 2-3 minuta u igru nisam zagledao sad nesto Bog zna sta. A ovaj Violator nije podesio samo AA vec i blur, HDR...? Ovo je neki custom tweak da igra izgledam maximalno lepo koliko kapiram kombinujuci sve i svasta? Nisam nista citao o tome, video sam u prethodnom postu, kliknuo na link, instalirao i startovao igru, to je to.

@Ljanmi
A ovaj Violator nije podesio samo AA vec i blur, HDR...? Ovo je neki custom tweak da igra izgledam maximalno lepo koliko kapiram kombinujuci sve i svasta? Nisam nista citao o tome, video sam u prethodnom postu, kliknuo na link, instalirao i startovao igru, to je to.

While it obviously doesn't make up for the ugly, low-res textures, adding some post-processing AA and a few lighting tweaks does go some way to making the game look crisper and a little more like a PC game than it does by default.

After some tinkering this morning I've got my game looking much nicer (imo).

Probao sam ovaj FXAA injector i stvarno poboljsava izgled igre, mada sa njim, iz nekog razloga, afterburnerov frame rate cap ne radi, tako da sa 130+ frejmova GPU konstantno radi na 100%. Igrao sam tako jedno pola sata i motrio na temp, koji se kretao oko 70c, mozda malo vise... Elem, po brisanju doticnih fajlova, frame rate cap je opet proradio i sa 60 FPS-a, grafa ne prelazi 60c. Doduse, screen tearing ubija... :)

Probao sam ovaj FXAA injector i stvarno poboljsava izgled igre, mada sa njim, iz nekog razloga, afterburnerov frame rate cap ne radi, tako da sa 130+ frejmova GPU konstantno radi na 100%. Igrao sam tako jedno pola sata i motrio na temp, koji se kretao oko 70c, mozda malo vise... Elem, po brisanju doticnih fajlova, frame rate cap je opet proradio i sa 60 FPS-a, grafa ne prelazi 60c. Doduse, screen tearing ubija... :)

Stavi na high agression api detection u afterburneru i vratice ti se sve funkcije. I otvorite notepadom fxaa injector i prikljucite mu sharpen.h. Vidjecete iz notepada gdje i sta treba. Cini mi se da je bolje sa izostravanjem.

nasao sam resenje za bsod i tearing
kombinacija ali213 leka i afterburner frame limitera
leti i izgleda:)
i sto je najbitnije ne crashuje
naravno vsync iz inspectora
sad vise nije dobra igra, sad je odlicna:)
fx injector je definitivno cini dosta lepsom

Stavi na high agression api detection u afterburneru i vratice ti se sve funkcije.

To bese ovo ovde?...

Ako je tako, onda ne vredi, frejmovi i dalje divljaju po ubacivanju injectora. :(

EDIT: Uspeo sam! Trebao sam samo da checkiram "enable combatibility mode with modified direct3D runtime libraries". Hvala u svakom slucaju. :)

Poslednja izmena:
To bese ovo ovde?...

Ako je tako, onda ne vredi, frejmovi i dalje divljaju po ubacivanju injectora. :(

EDIT: Uspeo sam! Trebao sam samo da checkiram "enable combatibility mode with modified direct3D runtime libraries". Hvala u svakom slucaju. :)

Jeste. Ja sam bio unaprijed chekirao to i stavio na 60 fps tako da nisam znao da i to treba.

PS
Izvinjavam se na prethodnim postovima gdje sam bio uporan za memory leak. Taj problem ima Prototype 2, nego nisam bas sav svoj ovih dana usled prehlade.

578824_10151144318160546_1729338444_n.jpg

Stavi na high agression api detection u afterburneru i vratice ti se sve funkcije. I otvorite notepadom fxaa injector i prikljucite mu sharpen.h. Vidjecete iz notepada gdje i sta treba. Cini mi se da je bolje sa izostravanjem.

Koji fajl konkretno da otvorim sa notepadom, ne postoji fajl pod imenom "fxaa injector"?

Druga stvar, zna li neko cemu sluzi ovo "svetlece kamenje" na koje nailazim, ne mogu "da ga uzmem" i kada uspem da mu pridjem niti da ga upucam :)

Jos jedna stvar, na C je summon Despair, pritisnes i pozoves konja lai imas i Z - kako razumem pritisnes i summon gavrana koji ide non stop uz tebe. Ne razumem koja je funkcija gavrana i sta dobijam pritiskom na Z?

Prilozi

• Darksiders2 2012-08-19 23-25-28-11.jpg
    Darksiders2 2012-08-19 23-25-28-11.jpg
    231.8 KB · Pregleda: 75
gavran odleti tj navodi te gde treba da ides :)

Igra je zarazna. Sto je vise igram, vise me vuce da je igram. Odlicna prica, odlican gameplay. A sve je ogroman. Samo jos kad bi malo bolje prilagodili PC-ju, dodali podesavanja za grafiku i ispeglali bagove... :)

Druga stvar, zna li neko cemu sluzi ovo "svetlece kamenje" na koje nailazim, ne mogu "da ga uzmem" i kada uspem da mu pridjem niti da ga upucam :)

Saznaces kasnije u toku igre. :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno