Šta je novo?

Darksiders 2

Death je po svim merilima za*ebao Prince-a i Assassin-a zajedno :bottle: Inace, igra razbija uprkos svim tehnickim nedostacima na PC-u. Jel zna neko mozda gde mogu da kupim health i wrath napitke, gledao sam ponude ali nisam nigde video? I koji je najjaci combo udarac za "svaki dan" :D

Poslednja izmena:
. Jel zna neko mozda gde mogu da kupim health i wrath napitke, gledao sam ponude ali nisam nigde video? I koji je najjaci combo udarac za "svaki dan" :D

nisam daleko odmakao u igri, ali health potove mislim da sam video kod one zene vezanih ociju (valjda boginja pravde)

nisam daleko odmakao u igri, ali health potove mislim da sam video kod one zene vezanih ociju (valjda boginja pravde)

Ima i oonaj Ostegoth, kada sam corav pa ne vidim :D

Uzgred, jel razvalio neko onaj Crucible tournament? Ima 100 "talasa" :shock: Sva sreca igra snima poziciju na svakih 25 talasa, ako se pogine pre 25-og talasa pocinje se iz pocetka. Treba izdrzati 25 talasa, ne mogu da predjem 15-ti talas :( Moram da promenim taktiku sa opremom koju nosim npr uopste ne koristim frost demage dok ovaj lik sa gamefront-a npr ne koristi potion-e uopste i zavrsava turnir pogledajte :hair:

Poslednja izmena:
Novi licni rekord - 21 talas :)

Kakva je ovo decija grafika !?? Nema ni jedna jedina opcija za grafiku !? Nema ni opcija za kontrole !? WTF !??

Kakva je ovo decija grafika !?? Nema ni jedna jedina opcija za grafiku !? Nema ni opcija za kontrole !? WTF !??

Port kolega, nista cudno u 2012-oj. Jos jedan port, na srecu najavili su patch koji ce dodati par podesavanja za grafiku. Datum izlaska nepoznat.

Gotovo ***, sto mrzim kad se nalozim kao malo dete i onda kraJ. Crucible je zanimljiv, vreme proleti kad pocnes da igras. Nego kad ce ds3?:D

Ja do 74. stigo, al me smorilo sto mi se je ubagovala book of dead misija, 1 stranica nestala bez traga, a imam 39/40...

Manite se Crucible-a ako niste bar lvl 20 i nemate oruzje koje ima veliki HP on crit i steal healt bonuse (tek u 72. krugu sam iskoristio prvi HP napitak). Stvarno zeznuto pocinje tek od 69. kruga (demoni s cupovima u kombinaciji sa zaledjivanjem i ogromnim cudovistima = ne stignes da stisnes 1 pre nego sto te ubiju, 1-3 sekunde im treba). :) Takodje, od skill-ova, gulovi su neophodni za ovo, a i stit dobro dodje.

Obavezno za Crucible freeze demage visok, zna se sta se uzima za to. Zavrsi se onaj side quest za Thane-a i uzme se onaj cekic sa 476 freeze demage-om koji koristi onaj momak sa gamefront-a koji mlati svih 100, kazem nije lose da se pogleda video cisto opreme i taktike radi. Ja sam uzeo taj cekic ali ne mogu da ga nosim jer sam level 17 a min je 20 tako da sledeci okrsaj u Crucible areni kada dodjem do levela 20 pa cu da postujem :D :wave:

- Respect ,)

Poslednja izmena:
Fala! :) Ali i dalje ginem negde izmedju 69. i 74. Jos najgore je sto bi taj prvi put preso i 75. krug. Kresovala mi igra (stisnem alt/tab i bas tad je morala), a bas sam bio roknuo ovog s cupom, ostali su laki, a za 75. sam cuvao riper formu...
Cuk je obavezan, a glavno oruzje najbolje possessed i nabijes hp on crit, crit sansu i hp steal.

Koje oruzje je to najbolje possessed, mislis sigurno na neku kosu(Scyte) ali possesssed varijantu? Ako konkretno mislis na neko odredjeno, podeli sa nama gde moze da se kupi ili dobije(ipak ovo nije sva sreca Diablo 3 :D ). Moje misljenjeje da je najbolji Scyte neki sa sto vecim execution statom i sto vecim freeze demage statom i naravno healt on execution ili sta vec a za sekundarno smo resili - to je onaj cekic sa frost demage-om od 476(nije normalno kako ledi bossove za kratko vreme :-devil-: ). Jedno jos ne kapiram, kod possessed oruzja(to su uglavnom claws kao sekundarno sto sam JA vidjao tj ne znam da li sam video neko drugo oruzje sem tog a da je possessed) je moguc upgrade od ostalog oruzja u inventaru. Nisam se igrao sa upgrade-om iz prostog razloga sto mi nije bilo nteresantno da budzim neki claws sa malim demage-om, da sam imao neki rasan Scyte ili cekic pa ajde ali ovako nista. Znas li nesto vise o tome posto nisam jos pojurio po netu informacije o tom uprade-u possessed oruzja?

Fala! :) Ali i dalje ginem negde izmedju 69. i 74. Jos najgore je sto bi taj prvi put preso i 75. krug. Kresovala mi igra (stisnem alt/tab i bas tad je morala), a bas sam bio roknuo ovog s cupom, ostali su laki, a za 75. sam cuvao riper formu...
Bruka, bar ne igras iz pocetka vec kreces u startu od 50-og "wave"-a :)

Poslednja izmena:
Trenutno imam jedan possessed weapon - neka sekira sta vec - na lvl12 - oko 300dmg pravi + ima frost + sa lvlovanjem iste je dobar item....
Samo da nadjem neke bolje scythes :D

Mozete da kupite random possessed weapon kod onog Demona. Ja imam neku sekiru. Izlevelovao sam je na max. Cini mi se da oko 400 dmg pravi.

Moze da se kupi random possessed oruzje kod Vulgrim-a, ali mislim da tu dobijas samo sekundarno. Ne znam gde sam ja naleteo na ovo moje (neka sporedna misija pri kraju igre), kosa lvl21 (startni). Ima 194-222 dmg, 24% crit sansu, 50 HP za crit, 18% health steal i 28 shock dmg bonuse. U principu ti HP napitci i ne trebaju, ovo ti napuni preko trecine HP-a za jedan W+Alt+LK.

Ne dobija se samo sekundarno, ja sam kod Vulgrima kupio i Possessed Scythes.

Novi licni rekord, 43-i talas ,)

Jel skupio neko sve delove abyssal armora i kako?

Trebas prakticno sve sporedne misije da predjes, ovi talasi, ono kamenje, book of dead. Pa kad igras igru iz pocetka mozes da ga nosis. :)

Rekao sam da mi igra nije nista posebno - mora da je bilo zbog vrucine! Sad kada mozak ponovo moze da funkcionise po normalnom vremenu - uvidjam kako je Darksiders 2 vrlo mocna igra. Crucible tournament je fora koja je uzeta iz Devil May cry-a a tamo se zove Bloody Palace i ima 101 stage s tim sto tamo nema snimanja. Bez obzira na kopiranje nekih fora iz DMC-a i God of War-a - igra razbija! Posebno mi se svidja kako je uradjen konj kao i galopiranje.

Trebas prakticno sve sporedne misije da predjes, ovi talasi, ono kamenje, book of dead. Pa kad igras igru iz pocetka mozes da ga nosis. :)

E ***, one relike i knjigu smrti mogu da skupim ali resistance i ostale kamencice nema sanse, nije vredno **bavanja.

Pa i nije, prakticno mozes u kompletu da ga koristis samo protiv poslednjeg boss-a i u drugom prelazu, al' bas opet da igram...

Pojavio se update 2 za siroke narodne mase ~ 3gb

Radi li ovaj novi patch sa FXAA injectorom?

Update: Vsync radi perfektno sa novim patchem + ne pravi nikakve probleme sa injectorom, tako da konacno mozemo da uzivamo u igri kako treba. :)

Ja ladno igram na netbuku, u 640x480.
Šta ću kad sam retro guy:p

Nazad
Vrh Dno