Šta je novo?

Darksiders 2

slazem se... DARKSIDERS I me je odusevio a II me je razocarala... bukvalno nema sta da te privuce da je igras.... nije ni cudo sto su vrisnuli

Darksiders i Red Faction prodani Nordic Gamesu....nisam siguran koliko je ovo dobro al dobro makar je serijal preziveo ;)

Verovatno će da se udruže sa Crytek,i naprave igru. Mada,ne znam da li još postoji interesovanje,DS2nije bio finansiski uspeh.

DS2 nije bio finansijski uspeh jer je sama igra kostala mnogo, inace, prodat je veliki broj kopija. Interesovanja za nastavke sigurno ima.

Koliko se secam,DS 2 je kostao oko 70 mil dolara,a DS1 10 miliona. Po meni glavni problem za DS2 je sto su pomislili da su umetnici pa napravili ogroman svet bez potrebe.Sve je to lepo ali vreme je novac. Secam se Stonefather Vale,neka ogromna dolina a u njoj nicega nema. Cemu to? Valjda ce da racionalnije trose novac ako prave nastavak

Nikad nisam uspeo da predjem DS 2 a keca 2 puta. Videcu ovog leta da li mogu da predjem na silu,ipak sam puko 5500 dinara na igru a skoro 2 godine ne mogu da je zavrsim

Darksiders franshiza definitivno zasluzuje nastavak. DS2 je bio mnogo veci, mnogo ambiciozniji, ali sa losijim fokusm na storytelling. Nesto izmedju DS1 i DS2 bi jako rado odigrao. A i *****ali su se jako sa DS2 sto je igra bila sidestory. Nisu se nastavili na epic zavrsetak keca.

Meni su i DS1 i DS2 bili odlicni, jedva sam cekao sledeci deo - sa Strife-om ili Fury... Nadam se da ce se neko setiti da skupi developer team da zavrse serijal.

Uh, idealna ideja za nastavak bio bi kakav co-op gde bi svaki igrač preuzeo kontrolu nad jednim od jahača. Fino bi se i nastavilo na kraj prve igre, ako bi akcija uključivala svo četvoro.

Nadajmo se da će prodaja biti dobra, jer to samo može da znači da ćemo ranije ugledati nastavak.:)
Inače vidi se je uložen trud u grafička unapređenja. Bilo bi finu da i nas PC gamere počaste ovim grafičkim boostom, bilo u vidu Deathinitive izdanja za PC ili možda zakrpe za postojeću PC verziju.

Darksiders 3 je naslov koji bi veoma veoma rado igrao. DS1 je bila odlicna akciona zelda igra sa fantasticnim glavnim likom i pricom, dvojka je drasticno unapredila svet i gameplay [zakazase sa pricom nazalost].

Sto se Dethinitive edditiona tice, mozda ga uzmem kada malo pojeftini.

Poslednja izmena:
A originalna verzija nije imala 1080p support? To je sad inovacija za PC gaming??

A originalna verzija nije imala 1080p support? To je sad inovacija za PC gaming??

Pa izgleda da jeste :D
Meni je i prvobitna verzija sa SweetFX izgledala lepo,mada mislim da je glavna mana bila mala rezolucija tekstura,cisto sumnjam da su to porpavili.
Probace se svakako,makar da se odigra DLC sadrzaj...

Poslednja izmena:
hmm, vidim da ko ima darksiders franchise pack, da ce dobiti ovo za dz... ja imam sve iz franchise packa sem soundtrack-a... nadam se da ce to biti dovoljno... ima da ih gnjavim za to ako treba :D

Evo lepih vesti!
hWNaNQY.png

Ukoliko imate prvi i drugi deo, te season pass i dlc-ove za drugi deo, a niste kupili franchise pack direktno na steam-u, te vam nije direktno dodeljan Deathinitive Edition, možete da pokušate da iskamčite key od support-a na [email protected]

Meni je uspelo, doduše trebalo im je 3-4 dana da odgovore. Potrebno je da uslikate dirksiders 1 i 2 (za dvojku da se vide dlc-ovi) u library, tako da vam se naravno vidi i username, da uslikate sve vezano za Darksiders u https://store.steampowered.com/account/licenses/ i date link do steam profila koji je public.

Darksiders Warmastered Edition-GOG

Od mene nema sretnija coveka. Jos da se pojave neke zvanicne vesti o nastavku i da se prica zaokruzi.

ima na G2A Darksiders - remaster :) tj. warmaster edition za celih 1.86$. Probao sam juče torent verziju izgleda veoma veoma pristojno.

Vlasnici "prve" verzije su dobili remaster za fraj, barem na steam-u.

Vrh Dno