Šta je novo?

Darksiders 2

Od ove igre ocekujem mnogo, jedva cekam da izadje. Mozda i uzmem roman koji izlazi u maju.
http://kotaku.com/darksiders|-the-abomination-vault/

I ja dosta ocekujem od igre,jako mi se svidja sto su uveli loot i side missions uz koji puzzle i dobru borbu(prica vec znam da je dobra) bice ovo stvarno dobra igra.
Btw evo kako izgleda collectors edition:
423134_10150697307240546_114852485545_11669410_639412627_n.jpg

Nego...ova druga dva jahaca nemaju veze sa Four Horsemen of the Apocalypse.

Naravno da nemaju. Ovo je fantasy igra, a ne znam kolko bi bilo zanimljivo voditi horsemana koji izaziva "glad i neuhranjenost" kod negativaca [pogotovo kostura]. :)
Strife [cura sa bicem] i Fury [dual pistols] su skroz ok izbor za preostala 2 horsemana.

/patiently waits for preorders on Steam.

Badass

Pa ovaj "novnar" nema pojma o cemu prica. Dosao da radi intervju, a ne zna nista o prvoj ni o prvoj igri, a ni o drugoj o kojoj je vec bilo dosta price.

Uf odlicno izgledaju screenovi.
Evo jos jedan video gde se vidi inventar i jos malo gameplaya:

Takodje kao sto se vidi u ovom videu bice i klase Warrior,Rogue,Mage.

Poslednja izmena:
Za one koji nisu igrali keca, Darksiders1 danas kosta 5$ na gamersgate-u. Posle kupovine se dobija serial koji se aktivira na steam-u.

Video je useless. Nismo videli apsolutno nista novo. Ne zameram tebi sto si okacio nego IGN sto su sastavili video od materijala koji se vuce vec mesec dana.

Preso pre neki opet Darksiders 1. Jedva cekam da izadje nastavak!

Sta nije graciozno kod Prince od Persije?

vidi se razlika,da, ne sporim to. war je bio tenk. sto i treba da bude.
a death? da li ti pomen reci u umu izaziva scene skakutavog nindje i princa od persije? ne. smrt je... graciozna. hladna. bez izraza. malo reci. tiha. jaka. neminovna.

Trebali su da stave Agenta 47 kao protagonistu? :)

vidi se razlika,da, ne sporim to. war je bio tenk. sto i treba da bude.
a death? da li ti pomen reci u umu izaziva scene skakutavog nindje i princa od persije? ne. smrt je... graciozna. hladna. bez izraza. malo reci. tiha. jaka. neminovna.

pa ne možeš da ideš kroz igru i da lebdiš sa likom u mantiji i uključenim noclip modom :d

pa ne možeš da ideš kroz igru i da lebdiš sa likom u mantiji i uključenim noclip modom :d

+instant kill

Inace, smrt koju ovde vidimo nije SMRT nego samo jahac apokalipse. da, znam kako zvuci to sto sam rekao, ali ovaj univerzum je ipak malo drugaciji. ovo nije ona opsta smrt za sve nas.

Poslednja izmena:

Svi koji preorderuju igru na steamu dobijaju besplatno prvi DLC [Arguls Tomb] koji ce se pojaviti mesec dana posle premijere igre.

Inace, bas sam se iznervirao kada sam saznao da EU Steam verzija igre izlazi nedelju dana posle US verzije. T_T

Svuda se dobija taj dlc. Pogledaj i ostale sajtove koji nude preorder. Ostali cak nude i jos jedan dlc sa nekim itemima.

Vrh Dno