Šta je novo?

Dark Souls

Trenutno sam na ng+ 7, sumnjam da je to moguce, al ajde, probacu.

Za Artoriasa Great Scythe u obe ruke, Grass Crest Shield na leđima, Mask of the Child, Ring of Iron Protection i Cloranthy Ring. Armor nebitan jer imaš toliko stamine da ne bi trebalo ni da te pipne.

Ljudi roknuo sam onog kristalnog zmaja sto je poludeo tragajuci za besmrtnoscu ali nisam oslobodio Logana. Sada kada sam se vratio tamo logana nema u celiji?! Sta sada?
Naso ga.

Poslednja izmena:
image-0d150920f3892f5e84194908d5d3831393b2b912a8c298b8ea745f8e3655b3c7-V.jpg

Preko 230

Uh odlicno. Ja sam skoro 100ti, to znaci da racunam da imam jos preko 130 skillova da skrckam. Hmm. Fala.

edit: O *** ukakio sam stvar sa onim debeljkom i njegovom cerkom u onim smesnim lukastim oklopima. POjavila mi se cerka u Firelink-u i ja joj reko da nisam video njenog caleta jer sam zaboravio da sam ga zadnji put bas tu video... Znaci od njih nema vise nista u ovom prelazu, moram da cekam NG+ ?

Poslednja izmena:
Preko kog servisa se može kupiti igra?

Mislim da nisi upropastio stvar. Potrazi caleta pored ulaza u veliko drvo u blightownu, ili u lost izalithu ispod poda koji se obrusuje. Pazi da pre nego sto udjes u dijalog s njim (u lost izalithu) pobijes strelama sve OSIM JEDNE zubate okate levak-zveri (ziveli japanci i njihove ideje), jer treba da u borbi sa njima zigmajer pretrpi sto manje stete kako bi ti dao titanit slab.

Meni se desilo da sam potkacio zigmajera u blighttownu, nakon sto sam mu dao purple moss, tako da je poceo da me juri. Morao sam da idem kod oswalda pardonera u undead abbey, da mi oprosti grijeeehe . za to sam i platio u najboljoj vatikanskoj tradiciji. Isto vazi za sve npc-ove koje slucajno iznerviras. Platis, i sve u redu.

Preko kog servisa se može kupiti igra?

Možeš na Amazonu pa da aktiviraš na Steamu. Direktno na Steamu mogu samo Ameri zbog glupavog Gamesforwindowslive. Bilo je preko praznika puno popusta za Dark Souls, obično na Amazonu bude za 6.5 dolara kada je na popustu.

Ne znam šta se dešava sa igrom sad kad ubiju GFWL?

Mislim da nisi upropastio stvar. Potrazi caleta pored ulaza u veliko drvo u blightownu, ili u lost izalithu ispod poda koji se obrusuje. Pazi da pre nego sto udjes u dijalog s njim (u lost izalithu) pobijes strelama sve OSIM JEDNE zubate okate levak-zveri (ziveli japanci i njihove ideje), jer treba da u borbi sa njima zigmajer pretrpi sto manje stete kako bi ti dao titanit slab.

Meni se desilo da sam potkacio zigmajera u blighttownu, nakon sto sam mu dao purple moss, tako da je poceo da me juri. Morao sam da idem kod oswalda pardonera u undead abbey, da mi oprosti grijeeehe . za to sam i platio u najboljoj vatikanskoj tradiciji. Isto vazi za sve npc-ove koje slucajno iznerviras. Platis, i sve u redu.
U bre, ja ga nisam nasao u blighttownu-u ili se ne secam, bem li ga. A u Lost Izalithu nisam ni bio.

edit: Xixixixixixix ovo je jedina igra za koju ja znam da mozes da napravis tanky carobnjaka. Imam na sebi Giant set, srednji stit, great scythe sve nabudzeno max sem nogu koje su na +4 :d Mislim da sam spreman da odem u onaj demonski svet nakon ribe pauka.

Poslednja izmena:
Tnx

U silnom brljanju, pronasao sam Avelyn (samostrel koji ispaljuje 3 strelice) u vojvodinim arhivama (bez youtubea ;) ), sam po sebi pravi mizernu stetu ne upgradeovan... E sad dalje ne znam ni sam, kako ga upgradeovati: +15 ili na lightning ?

U silnom brljanju, pronasao sam Avelyn (samostrel koji ispaljuje 3 strelice) u vojvodinim arhivama (bez youtubea ;) ), sam po sebi pravi mizernu stetu ne upgradeovan... E sad dalje ne znam ni sam, kako ga upgradeovati: +15 ili na lightning ?

sad gledam na +15 pravi 229 dmg, ali ne znam da li je to po streli ili sa sve tri... Ako je po streli, i ako sve tri pogadjaju istog kripa onda i nije zanemarljiv dmg.
Problem je jedino sto ne skalira sa atributima, tj. nema one bonuse.

Poslednja izmena:
Hvala Uruk, zavrsio sam upgrade na +15, sve 3 strelice prave zajedno stetu koliku si rekao (bazna steta samostrela) i na to jos dodaj stetu od same strelice po tvom izboru, tako da ce ukupna steta biti 229+64 npr. ako koristis teske strelice... sve u svemu mislio sam da ce biti malo bolje... nedostatci su kad ga punis stojis par sekundi i glineni si golub, neki put strelice promase ako je protivnik agilniji, brzo trosi municiju. Prednosti: pravi kriticnu stetu, nosi se u jednoj ruci (dozvoljava blok sa stitom u levoj), nudi visoku pokretljivost sa umerenim rastojanjem od mete, moze biti zanimljivo resenje za pojedine bossove. Na zalost ne moze da zameni sirovu silu ...ali je sjajan za zabavu.

Za sve one koji mrze Blighttown:

Kakav tekst pesme *** :D

pomagajte, instalirap DS i dsfix i jos kojekakve teksture medjutim igra puca odmah na pocetku.
radim sve sto i ovaj lik ali nista ne pomaze

Postoji jedna opcija dsfix ini fajlu, koja izaziva crash, mislim da je AntiAliasing u pitanju (a cini mi se i da je bilo nesto tipa ako tu namestis ne sme da ti bude ukljuceno u igri ili obrnuto, inace - crash.) Uglavnom procitaj upustvo mislim da je tu pisalo o tome, a ako nece isprobavaj on/off nekoliko razlicith opcija pa sta ti bog da :d

Ja na tt ne vidim sliku ali treba se prvo poigrati sa dsfixom i pokrenuti igru pa onda ubacivati "kojekakve teksture", ovako ne mozes da znas sta pravi problem. Ako se ne snadjes uslikacu ja sutra moja setovanja.

Ako koristiš narodnu verziju onda nemaš poslednji patch i neće raditi poslednja verzija dsfix-a. Probaj neku od prethodnih.

imam update 1.02 nije do toga.
Skontao sam da problem pravi DINPUT8.dll, kad njega izbrisem onda radi ali nece u 60 fps iako je to podeseno u dsfix-u :/

Bolje nemoj igrati u 60 fps, mozes imati gadnih problema u toku igre. Negde neces moci da preskocis provaliju, zaginuces bezveze.

http://bandainamcous.tumblr.com/post/100546461401/we-are-very-excited-to-announce-that-next-month-it

We are very excited to announce that next month it will be possible for players to migrate their Dark Souls: Prepare to Die games, saves and achievements from the Games for Windows Live platform to Steam.

-Games for Windows Live users will be able to redeem their Games for Windows Live Tokens on Steam to get Dark Souls: Prepare to Die Edition at no additional cost. (To find your Games for Windows Live Token, please head to the support webpage.)

-In the month of November, there will be a period by which Games for Windows Live Dark Souls: Prepare to Die Edition users will be able to transfer their Save Data (characters + progress) and Achievements over to their Steam accounts.

-Players will still be able to use their Games for Windows Live Tokens to redeem the Steam version of Dark Souls: Prepare to Die Edition at no additional cost even after the migration period ends; but game Save Data and Achievements transfer functions may not be available.

-Games for Windows Live Rankings will not be transferred to Steam.

The specific migration start and end dates will be available soon; however the migration period will begin sometime in November 2014 with more specific dates to come.

"Kasno Marko na Kosovo stiže!"
Zajednica se davno prebacila na nastavak.

Nikad nije kasno da se predje sa GWFL na Steam. Sad ce kec opet da zivne na par nedelja.

Tu bih se i ja složio, M$ serveri i network code su bez premca u odnosu na sve ostale, to se osetilo na većini igara koje su prešle na steamworks, što se tiče same infrastrukture tu u gaming svetu ne može niko da im parira, ni valve, ni sony, ni neko treći, ali zato sve ostalo je dno dna...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno