Šta je novo?

Dark Souls

@psaras
Uci je prosto sjajan, bilo bi lepo kada bi ga doterao do +15 tada bi skaliranje preslo sa B na A (zapravo skaliranje krece vec od +14), jedino je kosa jaca ako te ne mrzi trkni po nju, napravio sam skoro sve i probao sve, mogu da kazem samo jedno, Artorias je pao od Great Scythe +15 a za njim i Kalameet. Probaj, neces zazaliti .

Samo dve reci: Soul Spear MWHAHAHAHAHAHAHAH :-devil-:

Ivke77, ono sa onom ribom paukom je obavezni koji je skriveni? Onaj sto vodi u valley of drakes?

... ima jos jedna zazidana vrata do chaos covenata.

Poslednja izmena:
Ne, skroz sa druge strane močvare u odnosu na tu ribu-pauka ima šuplje drvo, uđi i razmaši se malo.
Tamo gde je onaj stit? PA ***! Ma ne vracam se u rupu vise... Dobro bre ko bi mogao da nadje sve te prolaze bez wikija? Uruk, to je do sestre ribe pauka?
edit: Aha The Great Hollow, jel moguce tu doci drugacije? ( mada vec predpostavljam odgovor na ovo pitanje :d )

Poslednja izmena:
nee kad dodjes do spomenika kojeg cuvaju neka stvorenja (lice na puzeve golace sa kopljima i stitovima), u nastavku ces videti neka koplja koja vire iz zemlje... tu ne bi bilo lose da si covek :d .

^nego sta..

More kako god da izgleda ja sve povezujem sa truljenjem, smrcu i generalno sve mi je uzasno kako god da izgleda. Ni za sta ne bih mogao da kazem da je lepo. Uh. Sve neki raspad.

Sada sam u onom gradu, mlatim se s onim vitezovima idu mi na zivce za medalju. Ako ne uradim parry popijem udarac a bocisa samo 5 komada... I da ne zaboravimo ona dva strelca &^$%^#^%@#$@#% ogavna na zgradi! Uhhhhh!

nekima uzas , drugima je to igraliste... koliko sam tamo terorisao kao black demon... :d

dva strelca u anor londou se najlkse prelaze ako imas otrovne strele (kupujes ih kod babe koja je u kuli iznad ulaza u depths) .

prvog strelca (levog) gadjas sa staze pokrivene crepovima, koja je levo od staze kojom se ide do dva bela demoncica na terasi. 5-6 strela i otrovan je , posle samo cekas dok ne crkne. isto tako i sa drugim, samo sidjes malo nize niz stazicu.
naravno, eskivirj njegove strele kotrljanjem pre nego sto te pogode, inace padas dole.

na taj nacin prelazis strelce iz anor londoa iz prve.

moze i onim spelom nevidljivost, pa da im tako pridje...

dva strelca u anor londou se najlkse prelaze ako imas otrovne strele (kupujes ih kod babe koja je u kuli iznad ulaza u depths) .

prvog strelca (levog) gadjas sa staze pokrivene crepovima, koja je levo od staze kojom se ide do dva bela demoncica na terasi. 5-6 strela i otrovan je , posle samo cekas dok ne crkne. isto tako i sa drugim, samo sidjes malo nize niz stazicu.
naravno, eskivirj njegove strele kotrljanjem pre nego sto te pogode, inace padas dole.

na taj nacin prelazis strelce iz anor londoa iz prve.
Ma uradio sam to samo kako nisam imao otrovne strele (nisam ni znao gde se kupuju), roknuo sam samo levog strelama a sa desnim sam se razracunao meele :d (posto sam levom pravio 15 dmg a desnom oko 8, nisam imao zivaca da pucam u njega sledecih pola sata)

I sada treba da se bijem protiv Stanlia i Olia. Pa ***!

Nego zasto su onako bitnu stavku gurnuli pod tepih? Govorim o Poise. Tek kada sam nasao onaj crni oklop (koji mi dodaje na Poise) sam skontao o cemu se radi. Citao sam tu i tamo o tome ali nisam obracao puno paznje na to. Sposobnost da se ne zateturas ili da ne prekines udarac kada te neko udari je, ono, REVOLUCIONARNO! Znam da se na pocetku dobije onaj prsten koji dodaje 40 ali njega niti jednom nisam stavio. Trebali su ispod stamine da zveknu i taj bar pa da znas koliko ti koji napad protivnika uzima Poise-a plus da znas koliko ti je ostalo i da li ce sledeci napad da te slogira ili ne. A ovako to treba da nagadjas.

A da, kamera. Da li moze negde da se stavi da ti kamera nije lock-ovana kada imas neprijatelja kao metu? Ta nemogucnos da pomeram kameru kad anekoz zakljucam mi strasno ide na zivce.

Brzina udaranja nekim oruzjem zavisi od samog oruzja ili od jos nekog stat-a? Znam da brzina bacanja magije zavisi od dex.

Poslednja izmena:
Posto jos nisi ukokao stanojla i olija, znaj da ako mrsavog ostavis za kraj, dobijas veoma dobar prsten. Kad poraste samo mu se vrzmaj izmedju nogu i roksuj necim vatrenim. Budi spreman za beg , jer ce povremeno da se vine u zrak i izvede elektro-bumbastican tres zadnjicom o pod (gle sad cuda tog) !

Posto jos nisi ukokao stanojla i olija, znaj da ako mrsavog ostavis za kraj, dobijas veoma dobar prsten. Kad poraste samo mu se vrzmaj izmedju nogu i roksuj necim vatrenim. Budi spreman za beg , jer ce povremeno da se vine u zrak i izvede elektro-bumbastican tres zadnjicom o pod (gle sad cuda tog) !
Ma roknuo sam ih (po' sata nakon onog post-a) i to naravno obrnut raspored :d zujalica je nastradala prva :d Lopticu sam onda polako glocko :D
JOOOOJ sto je ovaj Havelov set dobar, samo 50 STR za stit! ***!

Poslednja izmena:
Kilav je prilicno, osim sto ima razoran poise, pa je dobar za 4 kralja .

Najbolji set je black iron, koji se nalazi pored slike gde se ulazi u painted world, al ce ti trebati twinkling titanit. (Dovoljno je telo i rukavice)
Najbolji overall set je solaireov, treba da ga ukokas, nakon centipede bosa i da ga apgrejdujes regularno (telo i noge)

Havel je must have za Artoriasa, ako mene pitaš.

Meni je za artoriasa must have dark grain i havel ring, maska deteta, great scythe i eagle stit. +15. Rokaj snimaj, veseli drugari.

Ma kakav štit, igrati se njegove igre je glupo. Obučeš Havela i uzmeš najjače physical dvoručno oružje koje imaš. Zaletiš se na Artoriasa kao varvarin, opališ ga dvaput i iskuliraš njegove udarce. On kao sisa pobegne unazad da se bafuje, tu za njime i još jednom dvaput ga opališ i gotov poso. Za manje od deset sekundi je bivši.

Pfff i onda kazu ova igra je teska a vamo ubijes nekog *******og bossa (to je onaj sto skace ko lud svuda unaokolo i kada pukne zemlju ostane nekakav crni krater?) u 10 sekundi. Smesno. :d
Nego, stigao sam do kristalne pecine, jelte, zapamtio i naziv. Da, da. !&*@#%$!%^@#$%^!@#$&^ bo ih onaj nevidljivi most nakon drugog zlatnog kristalnog golema. Pa jel su oni normalni ***!

edit: Ne ide se s onog kristala gde je golem vec s onog ranije... -_-

Poslednja izmena:
Vrh Dno