Šta je novo?

Dark Souls

Nije verovatno našao ni Fire Keeperku a prošao je sigurno pored nje više puta.

Da, ona ti je jako bitna a onaj baja što si ga oslobodio iz ćelije se ponekad pojavljuje tu ispred nje. Ja sam prošao nekoliko puta pored nje i uopšte je nisam video, slučajno sam je primetio.

Obrati pažnju na ono što on govori.

Što se tiče onih duhova dole mislim da si još slab da izadješ na kraj sa njima, Kad upotrebiš onaj item što si dobio možeš da ih ubiješ a oni ponekad dropuju te iteme i oružja koja mogu da ih povrede čak i ako nemaš item.

za duhove ti treba transient curse ( ikonica liči na isečenu šaku ) da bi uopšte mogao da ih povrediš oružjem.
samo pazi, po mom mišljenju su oni najzaebaniji protivnici, vodi računa da ih izazivaš jednog po jednog .

Jel taj fire keeper treba nekako da se trigeruje da bi unapredila flask? Pitam jer sam pobedio viteza u katedrali i odneo joj fire keeper soul ali ona samo cuti i nista ne radi, ne mogu da se setim, jel treba prvo da zazvonim ili sta?

Jel taj fire keeper treba nekako da se trigeruje da bi unapredila flask? Pitam jer sam pobedio viteza u katedrali i odneo joj fire keeper soul ali ona samo cuti i nista ne radi, ne mogu da se setim, jel treba prvo da zazvonim ili sta?
Ja nisam zvonio, cim me gavran doneo cunjo sam tu naleteo na nju "pricao" i odmah mi je ponudila da unapredi flask.

Jel taj fire keeper treba nekako da se trigeruje da bi unapredila flask?
mozda zavisi od toga da li si human ili hollow

Ali ja mislim da sam ga uradio jedno 10 puta do sada i nisam dobio nijednom to zeleno za upgrade oruzja
nabudzi malo broj humanitya, mozda se poveca drop rate.

Poslednja izmena:
Dosao sam do one "Rupe" (Blighttown) nakon pobede nad onim reptilom s zestokim digestivnim problemima. Gospode Boze na sta ovo lici. Uzas jedan. Jel ovaj nivo dugacak? Di je ona lepa sumica :d

Bligttown je dokaz genijalnosti dizajnera igre. Sam dizajn nivoa je fantastican ali jos bolji je nacin na koji se dolazi do njega. Prvo lowers, pa Capra, pa depths, pa kanalizacija, sve odvratnije od odvratnijeg, i taman kad ubijes onog zmaja i pomislis da ces videti malo sunca sledi ubijanje u pojam sa genijalno mracnim i turobnim blighttownom. A tek stablo i fantasticni ash lake. Vrh!!!

Mhm, da :d Vratio sam se ja u svoj dobro poznati kanalizacioni tunel nabio humanity na 02 i sada u svakom prelazu po jedan zeleni kristal. Fala Uruk :D

Ej bre, reziser ovog novog Betmena je malo trebao da odigra ovu igru pa da vidi kako se pravi turobna atmosfera rupe. A ne ono sterilno sranjce. Ovo je bre RUPCAGA. Stvarno ala im vera.

E da ljudi, jel mi se isplati onaj prsten sto ojacava snagu magija? 20k mi je trenutno mnogo al me mami nije petina tako lose.

Poslednja izmena:
Nisi ni svestan sta sve jos ima ispod Blighttowna. :D
Sve gore za gorim, mislim da je zadnje onaj Lost Izalith. Spremi se za przenje. :-devil-:

Nisi ni svestan sta sve jos ima ispod Blighttowna. :D
Sve gore za gorim, mislim da je zadnje onaj Lost Izalith. Spremi se za przenje. :-devil-:

Nije. Ima nešto ispod Lost Izalitha, uvek mi se diže kosa na glavi kada pomislim na to mesto. Jeste da nije opasna lokacija ali da je jeziva, jeziva je.

Pre Everlasting Dragona ima onaj puteljak gde su sa obe strane pоnori. Šteta što iz te tmine nešto ne ispuza i počne vući igrača za nogu ukoliko suviše dugo stoji tu :-devil-:

Poslednja izmena:
Meni je Ash Lake dokaz sa kojom pažnjom je rađen dizajn igre. Toliko detalja u zoni u kojoj se nalazi samo 1 covenant, par neprijatelja, i jedan kvest. I još je skrivena iza 2 tajna prolaza. I ona kamerna muzika. Respekt. Nije ni čudo što mi je Dark Souls najbolja igra tog tipa koju sam ikada igrao. :)

E ljudi, posto sam ja jos uvek kod one vatre u Depths na ulazu u Blighttowna da silazim dole ili da prvo odem i probam da pobedim one gargojle?

Gargojle bi trebalo da pobediš bez problema, sigurno si 30+ lvl? Takođe treba da nafarmuješ u Darkroot-u onih cvetova, blossom-i ako se ne varam. Crveni za protiv krvarenja a plavi za protiv otrov, značiće ti dosta u Blighttownu jer je dole sve otrovno. Dropuju ih oni žbunasti kripovi obični. Takođe, pre blighta nađi Spider shield u Depths-u i Rust ring u Asylumu, dosta će ti olakšati život dole. Pogledaj na YT - Wiki kako se dolazi do ovih itema da ne dužim sad...

Poslednja izmena:
magicni prsten, enchantuj helebardu... gargojle imaju samo oko 1k hp-a.

Ok enchantovo sam "cackalicu" na +5 magic. Lele majko ala ono sada satire :D
E ljudi gvirnu sam u one katakombe (posto sam otiso da testiram Halbeard +5 magic). Naleteo sam na prvog kostura tamo unutra, ubio ga i batica se ponovo digo nakon 10s WTF?!

Moraš speedrun do njihovog nekromansera i da ga ubiješ. Uglavnom posle 5, 6, 10 skeletora ide jedan nekromanser. Uglavnom su svi tu negde u blizini (osim jednog :D).

O ***! Pa ti Japanci su stvarno sadisti. Mi'sim ko ovu igru nije igr'o....

Nabavio sam Easter komplet. Covece zvucim ko dzak dukata :D
Na koliko su detalja oni obracali paznju to je prosto neverovatno. Stvarno svaka im cast.

Poslednja izmena:
Treba mi pomoc, u Seens fortresu u silnoj makljazi neko je zakacio Siegmeier-a, od tada mi se vise nigde ne pojavljuje atrebalo bi npr. u Anoru, sta da radim?
Gde bi bilo najlakse da farmujem Titanite Chunk, zafalilo mi je a kasno sam video(tek kad sam stigao do kovaca)?

Ja sam chunkove farmovao u Anor Londou kod 2 ogromna oklopljena viteza na kraju. Ide sporo pa napravi prioritet šta ti baš treba. Brže ide tek pred sam kraj igre u New Londo Ruins, tu ćeš verovatno farmovati i Titanite Slab na istim mobovima.

Hvala Ivke77, farming zavrsen (tamo sam i otisao :d) , trebalo mi za uchigatanu +15, zavrsavam game polako pa pravim kolekciju "must have" opreme za NG+, nisam znao da mogu dobiti u dropu titanite slab :zgran: , za ovo posebno hvala :D !

Nisam siguran, ali mislim da onaj crni (ili srebrni?) vitez u Sen's Fortress blizu baklje svaki put daje chunk. Pogodan je da ga gađaš nekim range oružjem jer mu dolaziš od gore a baklja je baš blizu, odmah se vratiš.

U na njega sam potpuno zaboravio, da, da, on je davao bas lep loot, ali mi je nestalo slabova, zadnji je otisao na Uchija, a mislim i da mi je nestalo oruzija sa A skaliranjem (za pravljenje) ali u svakom slucaju hvala psaras, sve jedno otici cu i tamo :d , nego sad jos jedna glupost... Deamon titanite mi fali, enivej precica za Lost Izaloth mi je otkljucana i demon mi je jos okrenut i ledjima, 99 lvl sam(DEX 35, STR 34, END 37, VIT 32... znam svastara, al takav mi je i stil igranja :d ), skoro pun arsenal na raspolaganju i dalje imam fantasticnih problema da ga savladam (artoriasov stit & Cleansing Greatshield su na +5, al ni oni ne pomazu) preostali su mi jos 2 kom. (demona) u Seens fortresu (oni sto rade u paru :d ), od njih sam digao ruke, zbog vode (jer mi je vecito jedan od prstenova rusted iron ring na ruci), ako moze neki savet, bilo bi sjajno... :D .

Malo si me zbunio, ako ti je rusted iron ring na ruci zar ne bi lagano trebalo da trcis po onoj smoli u tvrdjavi? Mada, mislim da sam i ja preskocio iste te titanite demone, dvojicu sam sredio lagano a drugu dvojicu nikako. Onaj u lost izalith me je prebio k'o macku pa sam ga batalio, to mi je bio zadnji boss (mislim na bed of chaos) pred Gwyna pa me mrzelo da se cimam sa tim demonom, pogotovo sto sam mu dolazio od napred.

Edit: Evo sad gledam sta sam napisao, nista pametno ni korisno :d

Njih sam cepao vatrom i kotrljanjem, blokiranje ne pomaže mnogo jer kad udari izuje iz cipela :D

Nazad
Vrh Dno