E nasao sam je e bas sam je nasao i to 2 puta! Eto ti! Ha-ha.Nije verovatno našao ni Fire Keeperku a prošao je sigurno pored nje više puta.
Da video sam baju dao mi je onaj pedant. Fin neki cikica :dDa, ona ti je jako bitna a onaj baja što si ga oslobodio iz ćelije se ponekad pojavljuje tu ispred nje. Ja sam prošao nekoliko puta pored nje i uopšte je nisam video, slučajno sam je primetio.
Ja nisam zvonio, cim me gavran doneo cunjo sam tu naleteo na nju "pricao" i odmah mi je ponudila da unapredi flask.Jel taj fire keeper treba nekako da se trigeruje da bi unapredila flask? Pitam jer sam pobedio viteza u katedrali i odneo joj fire keeper soul ali ona samo cuti i nista ne radi, ne mogu da se setim, jel treba prvo da zazvonim ili sta?
mozda zavisi od toga da li si human ili hollowJel taj fire keeper treba nekako da se trigeruje da bi unapredila flask?
nabudzi malo broj humanitya, mozda se poveca drop rate.Ali ja mislim da sam ga uradio jedno 10 puta do sada i nisam dobio nijednom to zeleno za upgrade oruzja
Nisi ni svestan sta sve jos ima ispod Blighttowna.
Sve gore za gorim, mislim da je zadnje onaj Lost Izalith. Spremi se za przenje. :-devil-:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari